دوستان عزیز طی پیگیری های انجام شده ایشون لطفا کردند و هویت حقیقی خودشون رو برای من ثابت کردند که البته هیچ ضرورتی برای هیچ یک از کاربران وجود نداره و تنها برای رفع اتهامات این کار رو انجام دادن ( البته خواستند تا هویتشون فاش نشه و نخواهد شد ) اما توجه داشته باشید حضور ایشون به هیچ وجه به عنوان نماینده رسمی شاتل در پی30ورد نیست ! انجمن های پی30ورد انجمن پشتیبانی شاتل هم نیست ! ایشون فقط لطف میکنن به عنوان یک دوست به ابهامات دوستان پاسخ میدن و تنها از اطلاعاتشون استفاده خواهیم کرد ! پس انتظار نداشته باشید از اینجا براتون کاری انجام بدن بهتره به نمایندگی رسمی شاتل مراجعه کنیدنقل قول:
من نگفتم کارمند شاتل هستم - مستندات هم نیاز نیست ارائه بدم - تا حالا بنا داشتم جواب سوالاتی که میتونم رو به عنوان دوست بدم به شما - قرار شده به یکی از مدیرانتون اثبات کنم رابطه خودم رو با شاتل بعد از اون دوباره در خدمت شما هستم
باز هم میگم هدف این تاپیک فقط اطلاع رسانیه ! نه پیگیری شکایات و رفع مشکلات
امیدوارم ابهامات رفع شده باشه و به ما برچسب همایت بی مورد و به به و چه چه کردن از شاتل زده نشه !
متوجه نمیشم !نقل قول:
بی احترامی نشه اما همین جوریشم به شما شگ هست که از همکاران مدیریت هستید!
این یعنی الان به من و تعداد زیادی از مدیران دیگه بی احترامی شده !
یعنی ما برای همایت از شاتل اکانت میسازیم و از شاتل دفاع میکنیم و از امکانات مدیریتی خودمون سو استفاده میکنیم تا صدای مخالفین هم در نیاد و ... ؟