چیزی که مشخصه اسیاتک توی مرکزتون کمبود پهنای باند داره و همین باعث میشه توی ساعات اوج مصرف SNR بیاد پاییننقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
چیزی که مشخصه اسیاتک توی مرکزتون کمبود پهنای باند داره و همین باعث میشه توی ساعات اوج مصرف SNR بیاد پاییننقل قول:
امشب آسیاتک زنگ زد پیگیری شکایت 195 ، گفت سرعت رایگان کل کشور کم شده چون مشتری زیاده خط جواب این همه مردم نمیده. ضمنا آسیاتک تضمین سرعت رایگان نمیده. همین که هست، میخواهی بخواه نمیخواخی نخواه....
بی انصافی نکنم، جوان خوش اخلاقی بود و حوصله شنیدن حرفهم داشت
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
چرا جدیدا اپراتور های دیگه از لیست انتخاب حذف شدن؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتر شبانه رایگان داره ؟ محدود نمیشه ؟
سرعتش چنده ؟ خراسان هستم
چی هست ؟نقل قول:
من میخوام تازه مشترک اسیاتک بشم از چه طرحی باید استفاده کنم ؟
تجهیزات آسیاتک میتونن روی میزان نویز و کیفیت سرویس اینترنت تأثیرگذار باشن. اما این چیزی که شما الآن باهاش مواجهی و میگی تو ساعتهای 5 تا 10 عصر snr میآد پایین یه علتش اینه که میزان نویز محیطی تو این ساعتها هم معمولن خیلی بیشتر میشه. اغلب وسایل روشنایی و همین طور خیلی از وسایل برقی تو این ساعتها بیشترین استفاده رو دارن. همه اینها باعث میشن که نویز روی خطوط مسی تلفن هم بیشتر بشه.نقل قول:
ضمن این که استفاده از اینترنت تو این ساعتها بیشتره و خود همین هم در ایجاد نویز مؤثره.
این که نویز روی آپاستریم تغییر محسوسی نمیکنه به خاطر اینه که اولن بازه فرکانسی آپلود خیلی محدوده تو ADSL (تو ایران ریت آپاستریم رو یا 512 کیلوبیت میبنندن یا 1مگابیت) که در مقایسه با ریت داوناستریمهای مثلن 8 مگابیت، 10مگابیت یا بالاتر، خیلی کمتره. دیگه این که آپاستریم رو فرکانسهای با طول موج پایین ارسال میشه که نسبت به فرکانسهای با طول موج بالا که در داوناستریم استفاده میشن کمتر تحت تأثیر نویز قرار میگیرن. برای همین snr آپاستریم معمولن تغییر خیلی زیادی نمیکنه اما snr داوناستریم در طول شبانهروز متغیره.
دقیقا حرفهای شما درست هست و منم قبول دارمنقل قول:
اما نکته بسیار جالبی هم بهتون بگم اینکه اقوام منم اسیاتک دارن و خودم براشون راه اندازی و ثبت نام کردم و با گرفتن remot desktop تونستم بخوام که چند دقیقه برم snr رو بخونم و جالبه بدونید که اقوام بنده در اصفهان شیراز و تهران هستند و هر سه نفر هم همین مشکل رو در این ساعات دارند و البته با کمی تغییر مثلا برای بنده در ساعت 8 شب تا 13 میاد توی این ساعت برای شیراز تا 14 میومد و بعد اصفهان 12 بود و تهران هم 12 در نتیجه گویا این مشکل نویز داشتن و یا استفاده از پهنای باند توی اکثر جاها هست و با استفاده بیشتر کاربران مسلما snr هم پایین تر میاد
نکته قابل توجه هم اینکه در شبهایی که مراسم عذاداری و یا استفاده کاربران بخاطر برگذاری مراسم پایین تر هست snr هم تا حداکثر 18 پایین تر نمیاد پس نتیجه این هست که این قضیه بسیار زیاد ربط داره به استفاده کاربران هر مرکز مخابراتی در ساعات خاص....
از توضیحات شما هم در این باب متشکرم اما خط دیگر بنده روی مخابرات هست من قبول دارم که مخابرات ساعت رایگان نداره وهمچنین دانلودی که ازش میگیرم در سرورهای داخلی روی 400 تا 450 کیلو بایت بر ثانیه بیشتر نمیاد با دانلود منیجر اما snr مخابرات با وجود داشتن کاربران زیاد حداقل در همین ساعات از 19 پایین تر نمیاد برای من حالا میتونه از تجهیزات باشه و یا از کنترل محدودیت پهنای باند توسط تجهیزات و یا هر عاملی که در این باب موثر هست.
در نتیجه من هیچ وقت مشکل پریدن لینک رو در مخابرات ندارم ولی کندی و پریدن لینک در همین ساعات رو در اسیاتک دارم که باعث نارضایتی من و دیگران میشه.
همچنین این رو هم بگم که هر دو خط من از یک کافو و از یک مرکز مخابراتی هست و توسط یک کابل سیم 4 لایه داخل ساختمان امده است و یکی از مخابرات هست و یکی از اسیاتک.
مخابرات رو بچه ها استفاده میکنن و اسیاتک رو خودم ..
حتی نتیجه ای هم که داشتم این بود که من 10 گیگ در اسیاتک سرویس میگیرم و به اشتراک خانواده میذاشتم به پایان ماه نرسیده تمام میشد اما الان که مودم دیگری هم گرفتم و خط دیگر از مخابرات با وجود اینکه استفاده خانواده همون هست و تغییری نکرده اما هر ماه 6 گیگ مصرف دارند و خیلی کمتر از اسیاتک!!
البته چیزی که من تجربه داشتم حتی قبلا خیلی گوش زد میکردم ده گیگ زیاده استفاده میکنید کمتر دانلود کنید الان که از مخابرات گرفتم خط دوم رو اصلا گوش زد هم نمیکنم ولی باز هم مصرف پایین تره ....
حالا دیگه دوستان دیگه هم همیشه از مصرف زیاد اسیاتک گفته بودند و منم به این نتیجه رسیدم که درست میگن...حتی در مواقعی که یک روز مداوم مودم روشن بود مصرف 1 گیگ هم ثبت شده بود در اسیاتک که البته اشتباهات محاسبه خود اکانتینگ اسیاتکه اما اثباتش نمیشه کرد چون زمان اتصالش زیاد هست.
دیروز با آسیاتک صحبت کردم گفت اسیاتک و اکثر شرکتها نرمافزار جدیی دارن رایگان شب را نصبت به تعداد مشترکین و حجم دانلود تقسیم و تنظیم میکنه.
نرمافزار خودش سرعت هر تک مشتری رو بالا پایین میبره. چون نرم افزار این کارو میکنه، سرعت رایگان مشتری از دست کارمندان بیزون امده نمیتونند دیگر کاری کنند
اگر راسته فقط برای کنکشن خارجه اینطوره ، دانلود رایگان از سرور داخلی به 1mb میرسه
اگه سرعت داخلت روی 1 مگابایته یکی از این سرویس های افزایش سرعت دانلود از دوستمون and-roid2 بخر تا خارج هم بیاد بالانقل قول:
مرسی، امتحانش میکنم
Sent from my H30-U10 using Tapatalk