برای من که الان شدهنقل قول:
سرعت دان هم 39 تا 41 هست
Printable View
برای من که الان شدهنقل قول:
سرعت دان هم 39 تا 41 هست
عجباااا
تا قبل 1 برای من Downstream رو 1151 شده بود و با 130 دانلود میکردم ، اما الان دوباره برگشت رو 600 و با 65 دانلود دارم ( گفتم رویائیه هااا ! )
سیاست جدید شاتل : تو روز بالا میبرن که مجبور به خرید ترافیک بیشتر بشی ( هرچند تو این ماه 4گیگ اضافه گرفتم :-( )
======
اکو 512
اقایون این دیگه اخرشه ، چند روز پیش با بخش فروش کرج صحبت می کردم میگفتن دارن یه کار می کنن که 2 مگ ها سرعت 512 شبانه دانلود کنن ، یعنی با سرعت 60 ، دقیقا امشب با تغییرات جدید در سرعت خط ها سرعت دانلود شبانه 2مگ رو هم اوردن پایین........
نقل قول:سو استفاده اینه که پست شما رو دلیت کنم یه اخطار هم روش !نقل قول:
آقای آلتیمیتور لطفا از مقامت سو استفاده نکن
اتفاقا دوستان بستند و من باز کردمنقل قول:
اینکه فرت و فرت بیای تاپیکو ببندی که هنر نیست
نه حل مشکل شاتل وظیفه منه ! نه یاد دادن شیوه بحث کردن به دوستای عزیز ! شما راه حل داری پیشنهاد یا انتقاد کن جای خودش ;)نقل قول:
اگه دنبال حل مشکل بودی راه های دیگه هم هست
پس خودتون رعایت کنین و دیگران هم اگر رعایت نکردن گزارش بدین !نقل قول:
من نه توهین نه بی احترامیو تائید نمی کنم
جایی دیدید که من یا دوستان بگیم به به یا چه چه ؟نقل قول:
اما با به به و چه چه وضع از این بهتر نمی شه
شما پست تعریف نشونم بده من دلیت کنم !نقل قول:
اینکه یه روز تورنتو ببندن یه روز رپید شیر و یه روز پورت ویپی ان جایی واسه تعریف نمی زاره
تهدید مدل ایرانی هم جدیده ؟ اینجا متاسفانه ایرانه و ما ایرانی ! شما به خارجی بودن خودت ببخش !نقل قول:
در ضمن با این تهدید های مدل ایرانی فقط شمایید که ترد می شید
تهدید به بستن تاپیک یا قطع دسترسی فقط پاک کردن صورت مسئلست
چیزی که زیاده فرومه
دقیقا وقتی تذکر جواب نمیده ! پست پاک میکنیم دوستان تکرار میکنن با لحن بدتر ! کل کل ها ادامه داره ! دقیقا 5 نفر از مسئولین همین بخش مونیتورینگ شبانه روزی دارن و باز هم مساله حل نمیشه تنها راهش پاک کردن صورت مساله هست
چاهی که یه عده سنگ بندازن توش و آب نمیده رو باید پر کرد تا کسی نیفته توش که خیر نداره شر نرسونه
باز هم میگم نظری دارین اعلام کنین و تنها تمسخر و زیر سوال بردن دیگران اضافه کردن گره به گره های دیگست
ضمنا پست شما هم تنها به خاطر بند مربوط به پورت های تورنت و رپیدشر پاک نشد ! باقیش مرتبط با تاپیک شاتل نبود
و
قوانین انجمن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من سرعتم همچنان روی 170 قفله!
اکو 2مگ
:13:
بقیه دوستانی که downstream شون بالا رفته بود لطفا اعلام کنن که ایا بعد از ساعت یک هم بالا مونده یا اینکه سرعت ها برگشته به همون چیزی که قبلا بود؟
بازم میگم نه توهین نه بی احترامی تائید نداره
اما اگه یکی یه کار زشتی می کنه، بهترین کار اینه که بزارید دیگران کار زشتشو ببینن تا آبروش بره
وقتی یکی عادتش بد حرف زدن باشه خودش بی اعتبار میشه
شاتل مشکل داره اینم یه واقعیته غیر قابل انکاره
پیشنهاد خود من این بود که اگه قرار به اینه که با بستن مثلا رپیدشیر می خواین جلوی کار مردمو یگیرین این کار هم دزدیه هم دروغ و سر مردم کلاه گذاشتن
من اگه مثلا قراردادم 128 باشه به فرض این که تو روز سرعتم تا 300 بره دلیل نمی شه تو شب سرعتم 1 کیلو بایت شه
پیشنهادم این بود که سرعتم شبانه روز همون 16 باشه این مسخره بازیا و بستن این سرور و اون سرور هم نباشه
نه این که راس ساعت 1 حتی وب گردی هم با جون کندن میسر شه
سلامنقل قول:
همونطور که گفتم این افزایش سرعت برای ساعات روزانست و شبانه هیچ تغییری نکرده
امشب هم با اینکه دان استریم رو افزایش دادن ولی مثله شبهای قبل سرعت رو روی 45 لیمیت کردن :13:
ارهنقل قول:
تخفیف ها را هم کم کردن!
مرگ بر شاتل
خب قوانین به این صورته که با بی احترامی برخورد بشه اینجا اونقدر این آزادی بیان جا نیفتاده نه مسئولین تحملش رو دارن نه برخی جنبه اش رو !نقل قول:
صد در صد !نقل قول:
شاتل مشکل داره اینم یه واقعیته غیر قابل انکاره
همین الان من بعد از پست قبلیم پیج رو بستم تا با دوستان بریم بازی آنلاین اما حدود 2 ثانیه Delay داشتم که مجبور شدم ببندم و بیام اینجا پست جواب بدم . نمیتونین تصور کنین چقدر ناراحتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اسپید تست من همین الان ! ببینین دیگه برای 512 ازین بدتر هم میشه ؟ تازه کسی هم که بخواد بازی آنلاین یا فعالیتهای ریل تایم دیگه بکنه هنوز به مراتب بدتره
خب الان هم من هم شما ناراضی ، کسی که باید ببینه میبینه و میفهمه ! تنها سودشم شاید این باشه که کاربرای جدید بدونن اوضاع چطوریه . برای شخص من امکان تغییر سرویس وجود نداره و مجبورم از شاتل استفاده کنم پس کاری از دستم برنمیاد جز بحث های طولانی مدت با پشتیبانی !
خب من اعلام نارضایتی کردم کسی بیاد بگه دروغ میگی (!) شاتل خوبه خب مشخصه فقط میخواد بحث رو خراب کنه باید برخورد صورت بگیره
بد میگم ؟
downstream من الان زیاده شده 600 اما چه فایده ! تست سرعت رو ببینین بالانقل قول:
بقیه دوستانی که downstream شون بالا رفته بود لطفا اعلام کنن که ایا بعد از ساعت یک هم بالا مونده یا اینکه سرعت ها برگشته به همون چیزی که قبلا بود؟
!!!!نقل قول:
مرگ بر شاتل
دوست عزیز لطفا از اعتراض تریپ راه پیمایی هم خود داری کنین ! این حرف شما اصلا درست نیست هرچقدر هم شاتل بد باشه !