سلام
دوستای عزیز قبلا هم گفتم اعتراض روشهای خودش رو داره و قطعا طبق قوانین امکان استفاده از انجمن های p30world و تاپیکی مثل این وجود نداره
پس خواهشم از دوستان اینه که اگه میخواین تاپیک های اینترنت پر سرعت به فعالیتشون ادامه بدن لطفا مراعات کنین
دوستای عزیزی که هنوز نمیدونن چی رو رعایت کنن شخصا به بنده اطلاع بدن تا دسترسیشون به این بخش از انجمن برای مدتی تا همیشه محدود بشه
اگه با مجموعه ی " چیزهایی که باید رعایت کرد " مشکل دارین حتما من رو در جریان بذارین و انتقاداتتون رو مطرح کنین تا اگه قوانین مشکل دارن اصلاح بشن و اگه قوانین درست هستن شیوه رفتار برخی دوستان اصلاح بشه ...
تا اینجا که مشخصه آزاد گزاشتن کاربرا برای بحث در مورد سرویس های اینترنت پر سرعت چیزی جز دردسر برای انجمن و عزیزای تیم مدیریت که زحمت نظارت به فعالیت ها رو دارن به همراه نداره اگه اینطور باشه بالاجبار بندی مبنی بر ممنوعیت هر گونه فعالیت و بحث در مورد سرویس های اینترنت پرسرعت اضافه خواهد شد که قطعا نه تیم مدیریت این رو میخواد نه خود شما . انجمن متعلق به خود شماست متعلق به همه کاربراست پس از حق خودمون باید دفاع کنیم و اجازه ندیم فعالیت مخرب تعدادی از کاربرا دسترسی ما رو به این همه اطلاعت محدود کنه ! به نظر خودم معتبر ترین مرجع تحقیق در مورد یه ISP نظرات کاربرای فعلی اونه اما اگه تعدادی از دوستامون بخوان جو رو خراب کنن یا اطلاعات مفید رو بین انبوه اطلاعات به درد نخور و یا اسپم پنهان کنن مجبوریم قید اون اطلاعات مفید رو هم بزنیم
پس
امیدوارم آخرین پستم به عنوان مدیر انجمن در این تاپیک باشه ،
به نظر شخصی من بستن تاپیک راه حل مناسبی نیست شخصا عقیده دارم تمام کاربرای خوبمون خوب و بد و بایدها و نباید ها رو میفهمند ، زین پس تا مدتی تاپیکهای اینترنت پر سرعت زیر ذره بین خواهد بود تا فعالیت سالم جای بحث های بیهوده رو بگیره !
تاپیک موقتا باز میشه !
با تشکر