alizshah به همون اندازه که تو کمک من کنی D: ... علی Elendil اومد w7 خلاصه بازی کرد گذشت تو Organized Attack قبلی جفت Targetهاش رو سر موقع از Enemy گرفت... opponent علی 300-400kp ازش بیشتر point داشت.نقل قول:
Printable View
alizshah به همون اندازه که تو کمک من کنی D: ... علی Elendil اومد w7 خلاصه بازی کرد گذشت تو Organized Attack قبلی جفت Targetهاش رو سر موقع از Enemy گرفت... opponent علی 300-400kp ازش بیشتر point داشت.نقل قول:
کاملا صحیحنقل قول:
کشتی خودتو بابانقل قول:
حالا ببین چجوری قهرمان میشه
سلام بروبچس !!! :31:
چه خفرا !؟ :5:
این Ali-ss نامردو ندیدین !؟ :47:
اکانتش رو delete کرد ولی به من ندادش.. خیلی نامردی کرد.. الان دارم نوک ها رو به کشتن میدم که روستاهاشو کلیر کنم.. :9::37:
چطوری حاجینقل قول:
علی 10 رو هم ول کرد و رفت
انگار کلا بیخیال بازی شده
میدونم..نقل قول:
خوبم حاجی
با اینکه بهم اولش حال داد و پاسش رو داد..:10: من یه 10 یا 15 تا از رووستاهاش رو نوبل کردم.. با نیروهاشم کلی کلیر کردم..:27: ولی نمیدونم یه دفعه چش شد زد به سرش اومد اکانت رو ازم گرفت و مارو بد بخت کرد..:37: داشتیم کلی روستای مفتی میلمبوندیما!!! میخواستم که همه رو دفاعیی کنم و در راه خیر ازشون استفاده کنم ولی نزاشت.. :13:
سلام بر همگی
حاج مصطفی !!!! :18:
از مفاسرتت چه خبر !؟ :31:
حاجی یه چند روز دیگه نیروهات آماده میشه.. ازت میخوام 1 تیکت واسه بازی بفرستی بعدشم واسم چند جا رو کلیر کنی و بعد نوبلت کنم :27:
احتمالا اتوماتیک بن شده
به دلیل نیومدن تو اکانتش
نقل قول:
نه حاجی!!!:13:
خودش اومد و delete کرد.. بهش میل زدم.. جواب درست حسابی بهم نداد.. گفت بسه دیگه هرچی نوبل کردی.. :41: