شرمنده ندیدم پستو... نه تفاوتی خاصی ندارن... همونه بیشتر... درایوای لایت ان فقط یه کم صداشون کمتره و عمرشون بیشتره... که فک کنم این مال فت بود نه اسلیم :دینقل قول:
خفن ترین مدل که میشه اسلیم 9504 250گیگ که 700-800 باید باشه (اصلا نمی دونم قیمتو :دی)... ولی منطقی نیس خریدش اصلا... میتونی یه اسلیم 0225 بگیری که تا چن وخ دیگه هــک میشه ولی 100 تومنی میشه حدودا یا باز هم صب می کنی روش ارزون ترش هم میاد... یا یه آرکید یا الایت نو بگرد بگیر که گرونه ارزش نداره... یا یه آرکید یا الایت دسته دو بگیر...
کنترلر دوم هم باید خودت بخری... تو جعبه فقط یه کنترلر هست...
عزیزم چرا من هر پستی میدم شما قاطی می کنی؟؟؟ به قرآن من به جز بابام از هیچکسی اعم از مایکروسافت و سونی پول نمی گیرم :دی من دارم نظرات و تجربیات خودمو می گم شما مخالفی چرا این طوری برخورد میکنی؟؟؟ باور کن من دارم احترامتو نگه میدارم و گرنه من خیلی بویلینگ پوینتم پایین تر از این حرفاس :دی ;)نقل قول:
در مورد گرافیک هم بگم که این به هیچ وجه دلیل نمیشه که بهتر باشه... من الان 9500 دارم که 1 گیگه ، ولی آیا با GTX 560 که 1.2 هست برابره؟؟؟
تکنولوژی های VGA ایکس باکس خیلی بالاتره از PS3... و قدرتشون هم به هیچ وجه 2 برابر نیست... حدودای 1.4 برابر :دی
من خودم عقیده داشتم قیمت ایکس باکس بالائه و نمی صرفه و بعد که دیدم مشخصات سخت افزاریش هم بیشتره گفتم میرم می خرمش ، ولی الان خدا رو شکر می کنم که این کارو نکردم... ویدیو هم در رابطه با مقایسه این دو تا زیاد دیدم... گرافیک بازیای ایکس باکس خیلی بالاتره...
PS3 بگیری به هیچ وجه پشیمون نمیشی... اما 90% قلبت میگه خوب شد ایکس باکس نگرفتم... اما اگه ایکس باکس بگیری هم به هیچ وجه پشیمون نمی شی اما 100% قلبت می گه خوب شد پی اس 3 نگرفتم :دی
لذت ایکس باکسو پی اس 3 نداره... ولی بازیای انحصاری شاهکاری مث کیلزون و گاد آف وار داره که میشه ازشون چشم پوشی کرد...