یکی جواب اینم بده ممنون میشمنقل قول:
Printable View
یکی جواب اینم بده ممنون میشمنقل قول:
وقتی توی روز 130 هست شبانه رایگان روی 30/40 هست درسته ؟نقل قول:
اگه محدود بگیرید شبانش تا 80 بالا میاد !
بعد حالا چرا 128 وقتی که دارن دو مگ رو راحت میدن !
دلیلش خیلی مشخصه ! پولش !نقل قول:
من حداقل یه 4-5 گیگ برای استفاده ماهانه در روز ترافیک میخوام
بخوام 2 مگ با این ترافیک بگیرم که دیگه هیچی !!!
-----------------------------------------------------
ولی احتمالا ماه دیگه اینو میگیرم POL-256-8G
قیمتش هم فقط 1000 تومن با سرویس 128 نا محدود الانم تفاوت داره
کسی میدونه سرعت شبانه این سرویس میانگین چنده ؟
اگه منطقه ی مخابراتیتون مشکلی نداشته باشه و لینک ها هم مستقیم سرعت بالا ( در کل بهترین شرایط ) ، از 1 تا 2 گیگ هر شب شاید بتونید دانلود کنید ! بعیده که بیشتر از 2 گیگ بشه دانلود کرد ! یه مدت 256 داشتم 1.8 گیگ حداکثر دانلودش بود ( مدتی پیش )نقل قول:
خوب این سرویس POL-1024-3G هزینش 21000 تومنه که حالا میگیم شما 5000 تومن هم بده یه گیگ ترافیک اضافه بگیر میشه 26000 تومن(4 گیگ)نقل قول:
در عوض تو بازه شبانه میتونی خیلی بشتر از نامحدود یا 256 دان کنی
به نظرتون این بهتر نیست؟
الان که فکر میکنم میبینم بیشتر از 3-4 گیگ مصرف روزانه دارم در حد همون 7-8 گیگ مصرف دارم ! حالا من همون 1 گیگ هم با 256 هر شب دانلود کنم کافیه برامنقل قول:
والا مخابرات ما خیلی خوب بود تا همین اول تابستون یه دفعه بعد از اون ماجرا که پارس آنلاین کلا خراب شد دیگه درست نشد:n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده خودم اول میخواستم 128 ناحدود بگیرم که مسئول فروش گفت که سرعت دانلود شما در یک ماه تا حجم 20 گیگ تا 1/5 مگ بازه(پهنای باند) ولی
بعد از 20 گیگ میاد روی 120 تا 150 کیلو میخوای گفتم نه.
پس پیشنهاد میکنیم که 1 مگ یا 2 مگ بردارید. من هم زدم 2 مگ که الان 15 روزه دارم،سرعت روزانه 400 کیلو تا 1 مگ و شبانه از 300 کیلو تا 700 کیلو.
و تا الان تو این 15 روز 40 گیگ دانلود داشتم و محدود نشدم.
-------------
بنده هم پیشنهاد میکنم 2 مگ بگیرید.
دقیقا باید همینطور باشه. با 9 مگ کردن خط ها میخان سرعت دانلود بین سرویس های 128 256 512 و ... همه یکسان نباشه و خیلی خیلی با هم تفاوت داشته باشننقل قول:
والا همین جور که تو پست قبلی هم گفتم وب گردی من زیاده و شاید در ماه همون 7-8 گیگ بشه پس باید یه سرویس بگیرم که هم قیمتش مناسب باشه هم ترافیکشنقل قول:
بازم ممنون