دوستان پینگ سایت whatbox درسته ؟
من پینگ 8.8.8.8 رو خودم میگیرم میزنه 125 ولی با whatbox پینگ امریکا نزدیکه 300 هست ! پینگ هلند هم بالای 200
Printable View
دوستان پینگ سایت whatbox درسته ؟
من پینگ 8.8.8.8 رو خودم میگیرم میزنه 125 ولی با whatbox پینگ امریکا نزدیکه 300 هست ! پینگ هلند هم بالای 200
پینگ رو همیشه با cmd بگیر ، این سایت ها معتبر نیستن صرفا برای تست سرعت میشه ازشون استفاده کرد ولی برای پینگ نهنقل قول:
سلام
دوستان کسی اشتراک نماوا داره به منم بده ؟
اگه کسی داشت لطفا تو پیام خصوصی بگه
ممنون ♥
این شاتل تو عید که بیکار بودم بسته روز شمار 140 گیگش 21 هزارتومن را حذف کرد حالا که عید تموم شده دوباره اضاف کرد
خب آقا تست کردم با کابل LAN این مشکل نبودنقل قول:
با ی لب تاپ دیگه هم تست کردم بازم همه چی اکی بود
ایراد از وایرلس لب تاپ من هست به نظرتون مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟ حتی برنامه inssider را نصب کردم و بهترین کانال برا وایرلس را پیدا و تنظیم کردم بازم رو لب تاپ من ای مشکل هست!!!
خب اوضاع بدتر شد
گفتم لب تاپ را با ی مودم دیگ تست کنم دیدم ک دیگه به هیچ مودم وصل نمیشه یعنی کانکت میشه ولی میزنه no internet هر کاری هم کردم درست نشد ک نشد حتی به مودم خودم هم وصل نمیشه .
سرویس سه ماهه ۴ مگ قیمتش چقدره؟ تخفیف داره یا اینکه قیمت مصوب هست
درایورش رو به روز کن ... یا به سایتش مراجعه کن و اخرین درایورش رو دانلود و نصب کننقل قول:
ویندوزت چیه؟ بیلدش شمارش چنده؟ از قسمت تنظیمات بخش وایرلس مودم ایسوست یه عکس بزار...
دوستان شما تو اینستا مشکل تو فیلم ها ندارین ؟ من برای من گیر میکنه !
سرعت 4 مگ دارم ، تو سایت های تست سرعت هم همه چی خوبه ولی تو فیلم ها گیر میکنه
خیلی ضایع هست تو اینستا فیلما ها با اون کیفیت پایین گیر داشته باشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من ندارم راحت هم پخش میکنه با سرعت۴ مگ هم که دارم از یوتیوب هم کلیپ با کیفیت ۷۲۰ هم راحت پخش میشهنقل قول:
آقا بفرما تنظیمات وایرلس مودم + ورژن ویندوزنقل قول:
برا درک بهتر مشکل این فایل را دانلود کن و ببین با دو تا لپ تاب متفاوت یک فایل متفاوت را از یک سرور دارم دانلود میکنم
ب صورت gif هست اون فایل ک مدام قطع میشه با لب تاپ خودم هست
برا من هم همین وضع هست ( سرعت 8 مگ) با نت 4G ایرانسل هم این مشکل را دارم، عیب از یک جای دیگست.نقل قول:
خوب ویندوزت که خوبه اخرین نسخه هستشنقل قول:
اما تنظیمات وایرلس
اون تیکه b/g Protection رو بردار و کانال رو بزار روی 6 و یکبار مودم رو خاموش و روشن کن ، همیشه ببین کانال ها فقط 1-6-11 رو انتخاب کن چون بهترین هستند
من مشکلی که با وایرلس داشتم این بود که یهو کامل قطع میشد و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میشد با این تغییری که بهت گفتم مشکلم حل شد احتمالا برای شما هم حل بشه
ممنون از چوابت ولی متاسفانه فایده ای نداشتنقل قول:
به مودم 4G وصل شدم رو اون مودم این مشکل نیست بدون نوسان دانلود انجام میشه
جالبه روز اول این مشکل را نداشتم الان این مشکل برام درست شده
یا لب تاپ سازگار نیست با مودم یا مودم خرابه فرستندش.
حالا فردا ی سری تست دیگه میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه.
یا هم نیاز به یه تنظیم کارخانه داره ، تازگی ها اپدیتش نکردی؟ ممکنه انتن مودم خراب شده باشه ، یه بار اخرین نسخه اپدیتش رو دانلود کن و دوباره اپ کن مودم رو بعدشم یه تنظیمات کارخانه بزن و دوباره تنظیم کن ضرر نداره ، همه راه ها رو باید رفت...نقل قول:
اتفاقا تازه آپدیت کردم قبل از جوابت هم رفتم تو سایت سازنده ببینم آپدیت جدیدی اومده یا نه ک دیدم خیرنقل قول:
جالبی کار میدونی با ی لب تاپ دیگه تست میکنم سرعت دانلود بدون نوسان هست (بالا 950 هست برا دانلود هام باید ی لب تاپ دیگه بگیرم خخخ)واقعا گیج شدم دیگه
ممکنه که اپدیتی که ایسوس داده جالب نبوده ، خوب یه نصب ویندوز هم بزن بعد نیست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... امیدوارم کارت به تغییر سیستم و مودم نرسه :n06: این نرم افزاریه ، راستی با گوشی هم همینطوره؟ یعنی نوسان داره دانلودت؟نقل قول:
نه رو گوشی و ... اکی هست فقط رو سیستم خودم و روی این شبکه وای فای این مشکل را دارم مثلا من برا تقویت سیگنال یک ریپیتر حدودا با ده متر فاصله از مودم گذاشتم به اون ک وصل میشم این نوسان نیست ( دیشب تستش کردم)نقل قول:
ولی تا وصل میشم به مودم سرعت دانلود نوسان پیدا میکنه
ولی رو سیستم های دیگه مثل گوشی و لب تاپ ک به مودم وصل میشم همه چی اکی هست
فکر کنم باید برگردم به ویندوز 8 لب تاپ من ( Dell 5110) دیگه ساپورت نرم افزاری نمیشه.
قدیمیه لپ تاپت ، به نظرم ویندوز ۷ نصب کنی بهتره اگر از ۱۰ برگردی به ۸ اون استارتش اذیت میکنه ادمو ، ویندوز ۷ نصب کن...نقل قول:
شما مطمئنی با 4G هم همین جوریه ؟ 4G اونجا سرعتش خوبه ؟نقل قول:
خیلی رو اعصابه این گیر کردن وسط فیلم ها
بله 4g هم همینطوره تو ایسنتا برا من مدا قطع میشه ولی سرعت دانلود تا 3 مگ هم میرسه ساعت ها خلوت هم تا 4الی 5 مگنقل قول:
پارس آنلاین هم اینستا برا گوشی ،کلیپ ها مشکل دارند ولی سیستم مشکلی نداره.نقل قول:
دوست عزیز ، اگر کسی سرعت مناسب داشته باشه و حین کلیپ دیدن وسطش گیر کنه تنها فقط به دلیل snr پایین که باعث میشه خطای crc مودم بره بالا و چون این خطاها در اصل همان بسته های ارسالی و دریافتی سرویس هستش بنابراین در حین دیدن با مشکل گیر کردن حین پخش انلاین کلیپ برخورد می کنید...موفق باشید :n16:نقل قول:
کسی ای پی اختصاصی داره یه تست پینگ بگیره از 4.2.2.4؟
من زنگ زدم نه میدونن وضع پینگ ای پیاشون چطوره نه تست میدن
الان من و برادرم از دو گوشی با دو نت متفاوت (شاتل ، همراه اول ) تست کردیم راحت کلیپ از تو اینستا پخش میکنه :n06:
نمیدونم ولی به هر حال دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن انگار تو اینستا ( تازه با فور جی که دیگه ربطی به SNR هم نداره ) ، SNR هم برای من پایین نیست و حدود 15 هستنقل قول:
شاید مشکل از اپ اینستاگرام هست
مشکل از گوشیت نیست ؟نقل قول:
یه بار تو تنظیمات app و کش رو پاک کن!
منظورم از طریق منوی خود گوشی هست اونحا که اپ های نصب شده رو نشون میده!
نه کش رو پاک کردم تاثیری نداشتهنقل قول:
البته اینم بگم بعضی وقتا هست و روی همه فیلم ها نیست ! انگار یه سری فیلم ها که کیفیتشون بالاتره اینجوریه ( من به نظرم هر چی هست مربوط به اینترنت هست )
----------------------------------------
اینستاگرام رو با کامپیوتر باز کردم و IDM رو گذاشتم رو تک کانکشن و یه فیلم ازش دانلود کردم سرعت دانلود تک کانکشن اینستا بین 60 تا 120 کیلو هست طبیعیه ؟( البته اینم بگم تست تک کانکشن سایت هایی مثل whatbox یا testmy با سرور امریکا که میگیرم همون سرعت خطم یعنی بین 400-500 کیلوبایت هست )
امروز که کامنت دوستان رو دیدم اینستا رو تست کردم، مشکل رو هم در لوگین ، هم در دیدن فیلم ها مثل سایر دوستان دارم .
البته شاتل در اینجور هنرنمایی ها برای انگولک دیتا در خط مقدم همیشه تشریف داشتن :n10:. این موضوع مال الان نیست چند ماهه رو اینستا مشغول هستن دوستان بالا :n18:
دوستان این 2000 امتیازی که شاتل به مناسبت نوروز داده و اعتبارش هم تا پایان فروردینه چطور میشه ازش برای ترافیک یا نماوا استفاده کرد ؟ کدی چیزی داره ؟
سلامنقل قول:
باید وارد شاتل کلاب بشی و اون 2000 تا اونجا قابل دسترسی هست البته اگر قبلا ثبت نام نکردی نمیدونم الان بده یا نده
وقتی میخری بهت یه کد میده وارد مای شاتل میشی و کد رو در بخش کد تخفیف وارد میکنی
ب پیشنهادت عمل کردم و فعلا جواب گرفتم و دیگه اون نوسان را نمیزنه فعلانقل قول:
من ویندوز 8 و 10 را تجربه کردم الان برگشتم به 7 میبینم واقعا مایکروسافت ی جورایی پسرفت کرده ویندوز 7 واقعا سرعتش بهتره.
خداروشکر ، این بخاطر درایور هست و همین طور بهترین نسخه ویندوز برای سیستمت همین ۷ هست...نقل قول:
داداش کشش خطتت نسبت به های وب بالاتره؟ چون های وب عادت داره کمبود خودش رو گردن کیفیت خط بندازهنقل قول:
برای من مثل همونهنقل قول:
دوستان 5000 گیگ ترافیک شاتللند رو دوباره شاتل برداشته؟
درودنقل قول:
شاید بخاطر جشنواره که تا 20 فروردین رایگانه برداشتن! باید دید، احتمالا بعدش برگردونن .
شاتل هنوز سرویس گیم رو داره یا نه؟
اوضاع پینگ چطوره؟
ایران بیشتر
سرویس گیم رو داره پینگ هم بستگی به شهر و منطقه مخابراتی دارهنقل قول:
18 اسفند که میخواست توی ماه دوم سرویس من بره ورداشتن 6 صبح حجم رو ریست کردند و بنده 2.5 گیگ برای استفاده از 1 بامداد تا 6 صبح 18 فروردین حجم نگه داشته بودم ولی این دفه 18 فروردین ورداشتن 30 دقیقه بامداد حجم رو ریست کردند.
زنگ هم زدم که 2.5 گیگ از دست رفته توی ماه دوم سرویس رو ازشون بگیرم و جواب دادند که ریست شدن حجم ساعت مشخصی نداره و فقط روز اون مشخصه!!! :n04:
یعنی کاملا بی نظم و حق خور
خلاصه به همین راحتی حجم بنده رو پیچوندند. :n23::n27:
اون قضیه 0 بایتی بودن شاتل لند هم که برای خودش نوبره واقعا. :n27: