بسته فعال داشتم تا شش صبح آخرین بار ساعت دو صبح و بمحضی که مسج برام اومد که 85 درصد حجم بسته تمام شده نت رو خاموش کردم و از 15 درصد باقیمانده هم صرف نظر کردم تا یوقت آزاد باهم حساب نشه آلبته در حال دانلود هم نبودم و استفاده معمولی میکردم . پیامک پایان طرح هم ساعت پنج صبح برام اومده اما بعد میبینم سه هزار تومن اینترنت آزاد در صورت حسابم زدند. رفتم در ریز مکالمات نگاه میکنم میبینم همون آخرین لحظاتی که نت رو خاموش کردم یعنی ساعت دو برام آزاد حساب کرده حال اونکه من تا پنج بسته داشتم و پیامک پایان حجم هم برام نیومده. جالب اینکه این بار دومه این اتفاق میافته یعنی چند ماه پیش هم همین حالت بود که بسته رزرو نداشتم و نت روهم چند ساعت زودتر خاموش کرده بودم اما دقیقا همین مبلغ یعنی 2995 تومن برام آزاد حساب کرده بود. الان دیگه برام روشن شده که دزدی سیستماتیک از سیمکارت های دائمی هست وگرنه چطو ممکنه یک اشتباه دوبار تکرار بشه و اگه اشتباه هست چرا همیشه به نفع اپراتور اشتباه میشه! البته مرتبه قبلی شکایت کردم بهم مبلغ رو برگردوندن اینبار هنوز خبری نیست خیلی ها تو بهر این موارد نیستند قبض میاد و پرداخت میکنند حالا صدتا یکی اگر هوشیار بود و متوجه شد بهش برمیگردند اگرهم نه که بهتر... واقعا تاسف باره این وضعیت و رفتاری که اپراتور میکنه دزدی آشکار
Sent from my HTC 10 using Tapatalk