هر ده واحد میشه 10 برابر اختلافنقل قول:
یعنی -70 قدرتش 100برابره -90 است
اینو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هر ده واحد میشه 10 برابر اختلافنقل قول:
یعنی -70 قدرتش 100برابره -90 است
اینو بخون
آقا من با کلی تحقیق تفحص به این نتیجه رسیدم که اگه :
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *8*5*555* بسته 70 گیگ 6 ماهه بخرید همشو بهتون یک جا میده
ولی اگه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*5*555* بسته 70 گیگ 6 ماهه بخرید هر 2 ماه 23.5 گیگ میده
خوب این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*5*555* در موبایل اس ام اس میاد ؟؟؟ بقیه کدها در سایت هست و مشخصه چرا ایرانسل توضیح نداده!
سلام دوستان upload واسه اینترنت 3G ایرانسل مثل ADSL رایگان حساب میشه؟؟؟ اگه نه'''' میشه شکایت کنیم ۱۹۵ پیگیری کنیم ? چونکه اسکایپ وایبر لاین واتس اپ خیلی بابت چت مت ترافیک میپره
تا جایی که می دونم حساب میشهنقل قول:
شکایت هم بعید می دونم نتیجه بده چون با این سرعت اپلود اغلب بالاست که خودش میتونه مشکل ساز بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما بهتر internet speed meter نصب کنی مقدار مصرفتو ببینینقل قول:
رایگان بودن آپلود فقط برای adsl هست اونم به مقدار 25 درصد حجم خریداری شدهنقل قول:
سپاس از شما.نقل قول:
من فرمولش رو یه جای دیگه طور دیگهای دیدهبودم لگاریتم خالی بود ولی این فرمولی که تویویکی هست علاوه بر لگاریتم ضریب هم داره.
بله هرچی فرکانس کمتر باشه انرژی موج بیشتره.نقل قول:
درست مثل توپیه که یه بچه شوت کنه با توپی که یه فرد تنومند شوت کنه بدیهیه که توپ بچههه برد بیشتری داره(!).(چون اون فرد تنومند از بس قلیون کشیده دیگه حالی واسه شوت زدن براش نمونده:n19:) در ضمن اعتیاد جرم نیست بیماریست.
ولی خوب باید دید برای سلامتی انسان مضر میشه یا نه. منظورم اینه میشه همینطوری فرکانس رو کاهش داد یا خیر.
البته بعید میدونم معیار سلامتی انسان مهم باشه! احتمالا واسه هزینهی کمتر فرکانس رو کم نمیکنند. چون اگه فرکانس کم بشه انرژی مصرفی الکتریکی هم میره بالاتر.
حد آخرش همون باند 700 هست که سابقاً بلوکهایی از آن برای پخش آنالوگ تلویزیون استفاده می شد و ضرری برای سلامتی نخواهد داشت.نقل قول:
مثال:محتوای مخفی: http://www.awt-global.com/wp2/wp-content/uploads/2013/01/700-MHz-Blocks-_v10.png
این مدخل ویکی هم در زمینه کل مبحث باند 700 بسیار مفیده:
البته این پستی که شما نقل قول کردی توسط من، قبل از ویرایش بوده و یه ایراد علمی دارهنقل قول:
هرچی فرکانس کمتر باشه انرژی موج بیشتره.
ممنون از اطلاعرسانیتون.
پس با این حساب ایرانسل یا آنتن تولید کنندهی اون بسامد رو نداره و یا هزینه تولید موج با اون بسامد بیشتره
ایرانسل از ظهر تا حالا سمت شمالغرب تهران آنتن رفته. :(
حالا که بحث فرکانسه من یک سوال از مهندسین محترم دارم
طبق مباحث مطروحه دامنه و گستره باند 1800 که 4 جی هست بیشتر از 2100 که 3 جیه هستش اما من توی خونه تری جی رو با کیفیت خیلی خوب و 4 جی رو با کیفیت ضعیف دارم آیا میشه اینطور نتیجه گرفت :
دکلی که من ازش 3 جی می گیرم 4 جی نشده و الا سیگنال 4 جیم یا همون اندازه و یا کمی بهتر بود؟
این حرفو به خاطر این می زنم که امروز از ایرانسل زنگ زدن و گفتن بعضی از بی تی اسهای اطراف شما هنوز 4 جی نشدن.
اختیار باند 700 دست صدا سیماست و با وزارت ارتباطات همکاری نمی کنه. باید دید زور کدوم بیشتره.نقل قول:
متاسفانه دوستان فقط روی ضریب نفوذ زوم کردن درحالی که همه چیز نیست و پارامترهای دیگه هم مهمهنقل قول:
تا اونجايي كه مي دونم هرچی فرکانس بیشتر باشه بردش کمتر ضریب نفوذش کمتر و پهنای باندش بیشتره
البته باید دید ایرانسل دکل های ۴جی رو چطور تجهییز کرده (از نظر تعداد ماژول)
بازی امردز پرسپولیس صبا ایرانسل نوشت 140 شهر تحت پوشش
اقا ارش دقیقا درست میگن هرچی فرکانس بره پایین ضریب نفوذ و پوشش بالا میره ولی پهنای باند کم میشه
این موضوع زمانی خودشو نشون میده که تعداد مشترکین بالا بره اونوقت اگه روی ۷۰۰ بود lte هم یه چیزی تو مایه های ادج میشد.
بالاترین پهنای باند را ۲۶۰۰ داره اما بردش بسیار کمه
معقول ترین فرکانس همان ۱۸۰۰ هست که ایرانسل برداشته به عبارتی ایرانسل گل فرکانس lte را برداشته
که یک چیزی بینابین هست. یعنی برند نسبتا خوب و پهنای باند باز نسبتا خوب
در برخی از کشورها در مناطق شلوغ و پر مصرف از فرکانس ۲۶۰۰ با تعداد انتن بالا و در مناطق پرت و کم مشترک ار فرکانسهای پایین استفاده میکنن.
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
دروغ که مالیات نداره!!!نقل قول:
اینجا با یه آنتن میخوان کل یه شهر رو پوشش بدن! چطوری میان واسه هر محله ۴ تا آنتن LTE بذارن؟! مگه ۱۰۰ سال دیگه.نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال ازتون داشتم اگر اینجا جای این سوال نیست معذرت میخوام
سیمکارت دائمی رو میتونیم تبدیل به اعتباری کنیم و شارژی که کردیم و تبدیلش کردیم به دائمی به سیمکارت ریخته میشه؟
بنظرم اگه کیفیت نسل ها درست کنند احتیاج به این کار نیست فعلا همون نسل ۳ رو بشه همه جا داشت کافیه. نسل ۴ رو هم میشه تو یه بازه زمانی تو شهرهای مهم و مناطقی که نیاز هست به حد کافی توسعه داد مهم سرعت بالای نسل ۴ هست که باید فرکانسش کشش پهنای باند رو داشته باشهنقل قول:
ازطرف دیگه تجهیزاتی که برای نسل ۳ خریداری میشه نسل ۴ رو هم پشتیبانی میکنه یعنی عمده هزینه داره خرج نسل ۳ میشه و بعد ارتقاع شبکه به نسل ۴ فکر نکنم هزینه اش خیلی بیشتر بشه
توی ویکی هم فرکانس 1800 بیشترینه. اما بهترین گزینه برای مناطق روستایی 700 و هشتصده و مهم تر از همه اینه که ایرانسل از تجهیزاتی استفاده کنه که بتونه توی سه تا طیف فرکانسی ارسال داشته باشه مثلا 800 1800و 2600نقل قول:
ضمنا ایرانسل قبل از این هم از باند 1800 برای نسل دو استفاده می کرده و شاید به خاطر همین سراغ 2600 که مصوبه سازمان تنظیم مقررات هست نرفته
امروز که کلا قطعه و هیچ صفحهای رو کلا باز نمیکنه دیگه!
بحث این فرکانس 700 داغه ولی کمتر موبایل یا مودمی هست که فرکانس 700 داشته باشه فقط من آیفون دیدم انگار فقط این 700 در امریکا هست و اینکه ایرانسل اینکار رو بکنه صفره
کلا بحث فرکانس بکنار الان کمبود انتن هست الان من وایمکس ایرانسل دارم همیشه 100% منفی 60 در اکثر مکان ها سیگنال وایمکس قوی هست وضعیت آنتن دهی خیلی بهتر از موبایله
بخاطر اینکه امروز جمعه است.نقل قول:
بخاطر تجهییز مناسب دکل هاستنقل قول:
تازه فرکانس وایمکس ۳۴۰۰ هست
بحث باند 700 نسبتاً جدیده منتها دولت باید تا خرداد 94 تکلیفشو تعیین کنه.نقل قول:
گوشیهایی که از LTE 700 پشتیبانی می کنند:
احتمالش هست ایرانسل از فرکانس 700 یا 2100 برای LTE استفاده کنه؟؟
htc one از هرچی بانده پشتیبانی میکنه
بچه های شیراز، 4g ایرانسل کدوم منطقه بهترین سیگنال دهی را داره ؟
اگر نسل 4 منظور شما هست الان گوشی های جدید دیگه 700هم ساپورت می کنندنقل قول:
گفتم گوشی های کمی ساپورت میکنند معمولا 2015 هست و متاسفانه بیشتر گوشی ها مدل های مختلف دارن که قاچاق چی های محترم 3G وارد میکنند حالا منظور مطلب اینکه ایرانسل برای همین فرکانسی که هست آنتن ها و دکل هاشو زیاد نمیکنه الان وایمکس ایرانسل بیشتر جاهای خونه بزاری سیگنال 100% منفی 60 هست ولی 3g 4g بیشتر منفی 85 به بالا هست که اگثر 95 که کیفیتی نداره باید بگردی شاید کمتر از -80 پیدا کردی که من دیشب تونستم برای ایفون 6 یک دکل درست کنم اونم با دو توپ بزرگ دستمال کاغذی با یک توپ کوچیک دستمال کاغذی روی هم گذاشتم و با این دکل کاغذی تونستم از دکل ایرانسل -78 بگیرم ولی بازم 4G سرعت بالای نداشت!نقل قول:
از نظر من نه. چون هیچ کدوم از مودهای 4 جی خودش که داره می فروشه فرکانس 700 رو ساپرت نمی کنهنقل قول:
نقل قول:
من 10 روزه دارم کل سایت های فروش موبایل داخلی با خود سایت کمپانی و این سایت دوست داشتنی خیلی قدیمی چک میکنم ولی به تعداد خیلی کمی میرسم اونم اگه یکی از سایت ها فروش داشته باشن ولی مثل اینکه در امریکا استفاده از 700 خیلی قبل شروع شده که در آیفون و موتورلا و بقیه گوشی ها فرکانس 700 پیدا میشه
به نظرم ایرانسل یکی در میان یا چندتا در میان تجهیز کرده مثلا دو تا را تجهیز کرده و دو تا دورو بری اون رو تجهیز نکرده به خاطر همین به خاطر چند متر کلی سیگنال تغییر می کنه.نقل قول:
برای فرکانس 700 754s هست که قیمتش حدود 37 دلار و توی ایران دارن بین 250 تا 350 می فروشن و جالبش اینجاست که به اسم 4 جی می فروشن و 1800 و 2600 رو اصلا ساپرت نمی کنه. بدبخت مردمی که گول خوردن ( که خبر دارم ) و می خورن و من خودم می تونم 135 تومن بخرمشنقل قول:
Sierra Wireless introduces two new 4G mobile hotspots 754s
حالا چرا این فرکانس 700 رو ول نمی کنید. اساسا یکی به من بگه مگه خود سازمان تنظیم مقررات 2600 رو به شکل اف دی دی تصویب نکرده پس این هم بحث برای چیه؟
نقل قول:
دقیقا کلا کسانی که مودم و گوشی میخرن باید خیلی مواظب باشن حالا من کل این سایت های موبایل زیر رو کردم فکر کنم اصلا فرکانس قاره ها با هم فرق داره و اصلا فرکانس 700 مال امریکاست نمونه گوشی های موتورلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 - T-Mobile, AT&T HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - USA HSDPA 850 / 1900 / 2100 - LATAM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LTE 700 / 850 / 1700 / 1900
(Bands 2, 4, 5, 17) - USALTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
(Bands 1, 3, 7, 8, 20) - EULTE 700 / 1700 / 2100 / 2600
(Bands 4, 7, 17) - LATAM
این متنی که گذاشتید هیچ حرفی از فرکانس ۱۸۰۰ اعلام نکرده در صورتیکه ایرانسل رسما اعلام کرده lte را روی فرکانس ۱۸۰۰ میده
Sent from my iPad Air (IOS 8.1)
هر کشوری با توجه به شرایط جغرافیایی و امنیتی خودش یه فرکانس رو از رنج فرکانسی استاندار انتخاب می کنه و احتمالش هست با بقیه کشورها متفاوت باشهنقل قول:
اگه رادیو وایرلس ها رو دیده باشید هنگام کانفیگ کردنش باید کشور رو انتخاب کنید تا برای جستجو فرکانس باند فرکانسی استاندار اون کشور رو بررسی کنه. که تو ایران معمولا فرکانس های مورد استفاده مطابق با
فرکانس های امریکا و استرالیا انتخاب و معرفی شدن
مشکل گوشی ها هم همین هست که شرکت سازنده با توجه به بازار هدف گوشی رو اماده می کنه و گوشی که برای اروپا یا اسیا و خاورمیانه ساخته میشه باند فرکانسی اون منطقه رو ساپورت می کنه. ولی تو کشور ما معمولا رسم اینه که ملت بجای خرید گوشی های خاورمیانه دوست دارن برن گوشی های مربوط به بازار اروپایی یا امریکایی رو بخرن که باعث میشه همچین مشکلاتی پیش بیاد. حتی گوشی های پرچمدار هم از این قاعده مستثنی نیستند
من زد2 دارم و فکر کنم 700 رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
منظور شما همین 700 هست دیگه؟
LTE 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600
(Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 20) - D6503
خوب اینو باید سازمان تنظیم توضیح بده نه من.نقل قول:
در ضمن فکر می کنم چون ایرانسل از قبل باند 1800 رو در اختیار داشته لذا روی همین فرکانس 4 جی داده. کلا همه چیز ما با همه چیز کشورها فرق می کنه نمونشم همین بحث فرکانسی هیچ کدوم از مدیران رده بالا شفاف در این زمینه حرف نمی زن . چون مدیریت کشور ما اشکال داره