من 128 دارم سرعتم 45هست ثابت
Printable View
من 128 دارم سرعتم 45هست ثابت
128محدود یا نامحدود؟نقل قول:
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
512 نامحدود
من 512 نا محدود دارم سرعتم 50 الي 60 هست
کجای مازندرانی ؟ من یک مگ نامحدود دارم سرعتم 56 بود امروز پایین تر امده سر 50 دانلود میکنهنقل قول:
محدود 45 تا میره سرویس128نقل قول:
همسایمون 512 داره سرعتش 50 هست نامحدودنقل قول:
ساري مركز امام
دوستانی که نامحدود 512 دارن،وبگردیشون چطوره؟ با فیل-تر شکن هایی مثل هات اسپات و سایفون و فری گیت ، سرعت دانلود و سایت باز کردن چطوره؟
من که 256 نامحدود داشتم سرعتم زیاد فرقی نداشت هم وبگردی هم دانلودنقل قول:
الانم 128 محدود دارم یکیه فرقی نمیکنه
امروز طرح کمپین 1 ساله با مودم رایگان تمدید کردم
1مگ نامحدود
مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود
پینگم تا دیروز خوب بود، اما امروز حتی با سرورهای تهران هم تا 100 میره! تو بازی که 500 و ایناس. برای شما هم همینطور شده؟ :n03:
1 مگ نا محدود؟ اون وقت 220 kb/s ؟نقل قول:
نحوه برادخت رو فیش میاد ؟هردوماه؟ میشه سالی546960تومن؟نقل قول:
خوب همینه دیگه اینم از مخابرات
توی روز روشن داره کلاهبرداری میکنه
رفیقم 512 نامحدود داره سرعتش از 40 بالاتر نمیره
ولی الان 1 مگ سرعتش تا 219 هم رفته
چه کاسبی میکنن اینا فردا هم ی طرح دیگه میزارن و در عوض میرینن به این کمپشون
به نظرم اینا روی ... رو دارن
چون خودشون میدونن تو این چند وقته گند زدن و میدونن که مشترکاشون فرار کردن و بیشتر افراد هم میدونن این طرح رو گذاشتن با مودم بعدش سرعتا رو بردن بالا که تبلیغ بشه و بگن که ما مشکلی نداریم ماه بعد که این طرح حذف بشه سرعتا برای همه یکسان میشهنقل قول:
یله.تایید میشه!نقل قول:
من یک مگ نامحدود یک ماهه دارم سرعتم حدود 60 هست آیا یکساله سرعتش بیشتره؟
دوستان یه راهنمایی کنن این سرویس جدید مخابرات خیلی به صرفه و گول زننده است
اگه سرویس یک مگ نامحدود با سرعت 200 به بالا که دوستمون گذاشتن باشه که فوق العاده است
چ کنیم؟:n13:
احتمالا اشتباه گفتن. سرویسشون محدوده
بابا طرف یه اشتباهی کرده گفته نا محدود چرا اینطوری جوش اوردین اول درست و غلطش رو مشخص کنید بعد حرص بخورید :n02: به احنمال 99.99 درصد محدود گرفته
دوستان شما هم تو کانکت شدن به یاهومسنجر مشکل دارین؟؟
10 دقیقه صبر کردم تا وصل شد.
مال دوستمم دیروز همینجوری بود.
گفتم شاید مال شمام اینطوری باشه.
برا من که سریع و بدون مشکل کانکت شد.:n07::n02:نقل قول:
2 مگ محدود آمل
من که اینقدر باهاش ور رفتم تا کانکت شد.نقل قول:
حالا نمیدونم مشکل از نته یا ویندوز.
آقا معلوم کن جشنواره 1مگ محدود گرفتی یا نامحدود ... از مذاکرات ایران و آمریکا هم مهمتر شده برا ما :n02:
و بالاخره منم تصمیم گرفتم 1 مگ 6 ماهه تمدید کنم...!
دوستانی که تو بابلسر هستن از وضعیت نت مخابرانت راضی ان؟
بعدشم این قضیه خاموش روشن کردن مودم قبل ساعات رایگان چجوریه؟؟؟
واقعا" موندم چرا شما 6 ماهه تمدید می کنین،از isp سرویس بگیرین،هم پینگ هم وبگردیتون عالیه هستش،حداقل شبی 2.5 گیگ هم می گیرید،8 گیگ ترافبک ماهینانه هم دارید فقط با 28 تومن :n13:
آقا روزبه شما تضمین میکنی من اگه سرویس 1 مگ 8 گیگ نوین نت بگیرم تو 3 ساعت رایگانی که داره حداقل 3 گیگ میتونم دانلود داشته باشم؟
با سلام 3 گیگ الانه نه،اما سرعت دانلود 220 هستش تو تابم رایگان اگه مرکز مخابراتیتون خوب باشه،الان اگه مرکزتون خلوت باشه تو تابم رایگان که 3 ساعت هستش بین 2 تا 2.5 گیگ می تونی دانلود کنی،3 نه،چون من از مرکز مخابراتی شما خبر ندارم،تضمینی نمی کنم،باید امتخان کنی،اما امتحانش ضرر نداره،یک ماه بگیر اگه بد بود دوباره بیا مخابرات،به نطر من یک راه اینه که زنگ بزنی پشتیبانی نوین نت،بگی تو تایم رایگان با سرویس 1 مگ تا چند گیگ می تونی دانلود کنینقل قول:
تایم اوت را با اینترنت مخابرات تجربه کنید !!
ی اینترنت نمیتونن تحودم بدن ی مشت گوساله جمع شدن
45 دقیقست دارم سعی میکنم ی عکس آپلود کنم
دوست عزیز چرا به حیواناتی توهین میکنی که کل وجودشون پر از فایده س ! به اینها فقط یک اسم میاد انگل واقعا برازندشونه . تازه این تایم اوتها و پیینگ در مقابل اینترنت من چیزی نیست پینگم بالای دوهزار که تا حدود 4000 هم میرسه البته هر سه ثانیه یک تایم اوت هم بهش اضافه بکنید ببنید چه میکنه این انگل !(توی قسمت اینترنت کرمانشاه دربارش نوشتم)نقل قول:
روزبه جان مخابرات هم 8 گیگ میشه 28 تومن در ضمن تو ساعات رایگان تا 4.8 گیگ می تونی دانلود کنی اینا به کنار برا من شخصا شبی 2 گیگ با شبی 10 گیگ شبانه فرقی برام نداره چون با شبی 1 گیگ دانلود هم کار من راه میوفته اما چیزی که واقعا تو سرویس حجمی برا من مهمه حجم روزانست تمام isp های ایران به جز مخابرات حجم دزدی دارن شبانه دانلود می کنی می بینی 200-300 مگ می ره در طول روز یه ساعت وب گردی می کنی می بینی نسبت به مخابرات سه برابر ترافیک سوزونده :n04:نقل قول:
های وب هم اگه یه سر به تاپیکش بزنید از این دست حجم کم شدنا کم نداشته دیگه های وب خوبشون هست پارس انلاین داتک و فن اوا و اسیاتک و غیره بماند از هر فرصتی استفاده می کنن تا بچاپن از حجم تنها دلیلی که باز من تو مخابرات موندم و نرفتم همین ترافیک روزانه بود هیچ وقت یادم نمیره شاتل که داشتم 15 تومن پول سرویس می دادم 30 تومن پول ترافیک در ماه :n09:
اینم وضعیت الان نتم
اما می ارزه بازم 200-300 مگ کم شه :n09:مخابرات تو خواب هم این سرعتو با این پولا نمی ده::n09:نقل قول:
1 مگ محدود 6 ماهه:
وقتی میتونم شبی 4 گیگ دن کنم چرا برم سراغ ISP های دیگه.
در ضمن با استفاده از برنامه Macro Express کاری کردم که ساعت 1 خودش مودم رو ریستارت کنه تا رایگان حساب شه.
اکثرا میگن اکه ریستارت نکنی هم رایگان حساب میشه ولی واسه من اتفاق افتاده که رایگان حسا نکرده. البته چند ماه پیش بود.
محض اطمینان الان خود برنامه به صورت خودکار ریستارت میکنه.
حالا اونایی که بازی میکنن و پینگ واسشون مهمه اون بحثش جداست.
روزبه جان خودت یادت رفته که تست های 20 مگابیتی مخابرات رو میزاشتی تو همین تایپک و با مخابرات پز میدادی؟:n10:-سرعت دانلود بچه رو 1.5 تا 2 مگ هم میرفت همین های وب الان بای وب شده ایشالله با یه نام دیگه وارد بازار میشه:n08:نقل قول:
2 مگ 2 گیگ 1 ساله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این حال 1 مگ بیشتر میصرفه چون 1مگ هم همین سرعت رو میدهنقل قول:
نقل قول:یعنی تو هم مارو ...... با این اینترنتت
هر جا میریم هستی!!!!
خدا خیرت بده!
هم خودتو سرویس کردی هم مارو هم مدیران رو هم مهمانهارو هم کلا همرو....
این بی شر ..ا چیکار کردن
امروز نت قطع بود الان سرعتم ترکیده 30 تا 15 هست
1مگ نامحدود.بابل هستم
کسی هم اینطور شده؟؟؟؟
عجب ها
دیروز و امروز سرعت وبگردی خیلی پایین اومده.
توی سرور های خارحی این مشکل بیشتره.
1مگ نامحدود 1ماهه
نوسان زیاد .سرعت کم