نقل قول:
نه اونایی که دنبال 3 گیگ 1 روزه رفتن تو اینستگرام :)
Printable View
نقل قول:
نه اونایی که دنبال 3 گیگ 1 روزه رفتن تو اینستگرام :)
دوستان من میخوام دوباره برگردم های وب. هنوزم 512 و 1 مگ رو روی 4 مگ میبندن؟ سرعت شبانه الان رو چنده؟
بهتر بود مینوشتید: ساعت تست = ۷:۳۰ صبحنقل قول:
من امروز سرویسم فعال شد. 512 با سه گیگ حجم. اومدم دیدم خطمو رو 2مگ بستن!!!!
من 6ماه پیش 512 های وب داشتم خطم رو 4مگ بود زنگ زدم گذاشتن رو 6مگ
بعد امروز زنگ زدم میگم خطمو بزار رو 4مگ میگه شما سرویستون همینه تازه اگه 1مگ بخری میزارم رو 3!!!!
خیلی عوض شده های وب
میگم من مدارکو فرستادم چجور بهم فشفشه میدن؟
خب شبانه از 5 تا 8 هستش!!! پس کی تست کنم!!نقل قول:
خب شبانه از 5 تا 8 هستش!!! پس کی تست کنم!!نقل قول:
منظور شما از شبانه همون بازه رایگان هستش! اوکی!!! :n18:نقل قول:
سرویس 8 مگ دینامیت !!!! فکر کنم میتونم تو گینس ثبتش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که رکوردش دست خودمه :n05: :نقل قول:
37Kbps
اقا من بیام های وب واسه سرعت بالا مدارک خاصی میخوان؟ اخه اینجا دیدم میگفتن گیر میده. کارت دانشجویی و هیچی ندارم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام دوستان من سرویس 1 مگ داشتم 2 مگ کردمش همین دیشب بعد خواستم فشفشه 30 روزه بگیرم 40 گیگ!بعدش کد فعالسازی داده یعنی کد تخفیف بعد میخوام فعال کنم ولی هی اینو میزنه
یعنی چی؟
سلام .نقل قول:
یعنی اینکه شما به اندازه اون فشفشه زمان ندارید . باید یه ماه دیگه اجبارا تمدید کنید برای استفاده از اون فشفشه (چون 30 روزست) که اونم امکانش نیست . بخاطر اینکه 3 روز قبل اتمام سرویس قسمت تمدید باز میشه . لذا تنها راه استفاده ازین فشفشه اینه که صبر کنید تا 4 اسفند و اون موقع یه ماه تمدید کنید و بعدش کد رو وارد کنید .
اخه من همین دیشب 2 مگ خریدم تمدید کردم بهشونم میگم میگن نیترو بزنید نیترو هم یک ماه پیش زدم هنوز قطع نکردن !میگن ایمیل زدیم درست کنن نیتروتون رو !!نقل قول:
و اینکه من از این به بعد بخوام از این سرویس استفاده کنم باید دقیقا چی کار کنم؟3روز قبل واریز کنم یعنی 27 ماه تمدید کنم تا بتونم 30 روزه بگیرم فشفشه !!ممنون میشم بگید
دیشب تمدید کردید چرا تاریخ اتمام سرویستون 7 اسفندـه ؟! باید 1 فروردین باشه دیگه !!! یه زنگ بزنید با پشتیبانی درمیون بذارید .نقل قول:
من قبلا 1 مگ داشتم اما 2 مگ کردمنقل قول:
اصلان موندم چی کار کنم؟نیترو از اونور درست نشده!!!5 ساعتی هستش درست نشده!میگن نیترو 3روزه بخرید اگه امروز درست شد بعد فشفشه بزنید درست میشه اگه شنبه درست شد 5 روزه بخرید !!!:| بعد من موندم کی باید این فشفه 30 روزه رو بگیرم که این بلا ها سرم نیاد
فهمیدم مشکل کجاست . شما سرویس یه مگتون 7 اسفند تموم میشه و جالب اینه که درست وقتی سرویس دو مگتون فعال بشه بازم نمیتونید این فشفشتون رو استفاده کنید . بخاطر اینکه کمتر از 30 روز (حتی یه ثانیه) زمان دارید . لذا باید اینقد با پشتیبانی تماس بگیرید تا یجوری بذارن این فشفشه رو استفاده کنید . وگرنه فشفتون میره برا عید !!! نیترو هم هیچ فایده ای نداره . نمیدونم چرا بعضیا نیترو میگیرن . وقتی نیترو میخرید نه بازه رایگان دارید و نه میتونید فشفشه بخرید . پس فایدش چی میتونه باشه !!!نقل قول:
یعنی الکی گفتن نیترو بزنید درست میشه؟:n30:
دوستان الان تو سایت های وب ثبت نام کردم. اطلاعاتم کامل کردم. زنگ زدم پشتیبانی ظاهرا میگن پورت هم تو مرکز ما هست. الان از مخابرات دارم. که اعصابمم خورده :n34: الان برای اینکه پورتم رزرو شه و با خیال راحت برم مخابرات تخلیه تا بعدش های وب رانژه شه باید دقیقا چیکار کنم الان:n27:؟
محتوای مخفی: :d
واسه ثبت نام باید چیکار کنیم؟
من از 1 مگ خواستم به 2 مگ برم ولی مطئن نبودم یک روز سوال داشتم برای اینکه میخوام تمدیدم 30 ام ماه به 30 ام ماه باشه چی کار کنم؟گفتن تغییر سرویس!من 2 مگ رو زدم بعد گفتم یه فشفشه 30 روزه 04 گیگ میگیرم !من خریدم بعد قبلش تمدید سرویس هم کردم به 2 مگ اومدم فعال کنم فشفشه رو میزنه تاریخ شما کافی نییست پیگیری کردم میگن نیترو بزنید بعد 1 ماه پیش نیترو خریدم 1 روزه هنوز غیر فعال نشده میخوام فشفه 40 گیگ 30 روزه رو فعال کنم نمیشه !هر سری یک داستانی سره هم کردن !!از پنجشنبه میخوان درست کنن اخر هم میگن پایان سرویس 1 مگ شما 7 هستش !! در صورتی که همه همکاراشون میگفتن مشکل از ماست !امروزم 10 بار زنگ ردم اخرم میگن 7!!!!موندم بدون حجم!!!اخه این چه وضعیه الان باید من چی کار کنم ؟خدا لعننتون کنه بابا:n34:
این ماه که نشد از این فشفه استفاده کنم؟ممنون میشم یکی توضیح بده من چی کار کنم ماه بعد این و فعال کنم :( خسته شدم ؟
تمدید سرویسم هم این ماه 27 هستش
دوستان های وب دانلود شبانه رایگان هم داره؟ ه جوریه؟ سرعتش تو شبانه واقعیه؟ اگه میشه پ خ بدین.
من تازه از خدمت اومدم می خوام یه اینترنت خوب و ارزن بگیرم که به صرفه هم باشه
دوستان امروز اومدم خونه ، موبایلم مونده بود خونه ، دیدم از طرف های وب 3 بار تماس داشتن با من از تهران !
چی بوده که 3 بار زنگ زدن ؟! :n02: با کسه دیگه ای هم تماس داشتن ؟
مشترک گرامی، ****
شرکت های وب با هدف جلب رضایتمندی مشترکین و تسریع و تسهیل در امر پشتیبانی فنی، اقدام به تهیه نرم افزار پشتیبانی هوشمند HiHelp نموده است. لذا توصیه می گردد این نرم افزار را با حجم 53 مگابایت دانلود کنید، تا در موارد زیر از آن استفاده نمایید: تنظیم مودم Huawei کندی سرعت اینترنت عدم دسترسی به بعضی از وب سایت ها قطعی اینترنت
فونت b yekan را باید حتما رو سیستمون نصب باشه اگگه ندارید
از اینجا بگیرید ورگنه هنگام باز کردن برنامه ارور میدهکد:http://awebfont.ir/fonts?cat_id=1&fonts_id=1116
----
به ایمیل ها فرستاده شده
از اونجا برید دانلود کنید تا فشفشه رایگان را بگیرید
باید سرویس 3ماه خریداری کنید تا بتونید استفاده کنیدنقل قول:
در این صورت هیچ مشکلی پیش نمیاد
در ضمن با توجه به اینکه نزدیک عید هست و تعطیلاته پیشنهاد میکنم اگه وضع مالیتون یکم خوبه :D فشفشه 40 گیگ را بگدارید بعد عید و بجاش از فشفشه های معمولی استفاده کنید تا تو عید حوصله تون سر نره :)
به ظور میانگین 3گیگ در تایم شبانه میتونید بگیرینقل قول:
با توجه به اینکه تو 3 ساعت هست تو هزینه ها خیلی صرفه جوی میشه بعضی شرکت ها از شب تا صبح بزنی دانلود اخرش 3 گیگ هم نمیدن
سرویس 1 مگ را باید بگیرید
پیشنهاد میکنم اول بهشون زنگ بزنید و هرچی سوال دارید بپرسید لعد اگه چیزی بود که شک داشتید و میخواستید با واقعیت و تجربه کاربرا مقایسه کنید اینجا بپرسید
کسی نرمافزار HiHelp رو نصب کرده ؟! کار میکنه ؟! فشفشه چی کسی گرفته ؟!
من نرمافزار رو نصب کردم ولی گوشه پایین سمت چپ مینویسه : ارتباط قطع است !!! :n09:
فایروال رو هم خاموش کردم هر بلایی سرش آوردم فرقی نکرد! توی گراف هم که چیزی نشون نمیده . . .
من نصب کردم و فشفشه را هم گرفتم
بعد تز باز کردن برنامه یوزر و پسورد سایت های وب را وارد کن تا هم وارد بشی هم فشفشه بگیری
موقع تایپ یوزر و پسورد برای شما هم با فونت فارسی درج میشه ؟نقل قول:
من هرچی امتحان میکنم انگار نه انگار!
یوزر و پسورد عدده فرقی نمیکنه
آقا ما هر کاری کردیم باز هم مینویسه ارتباط قطع است !
برنامه مشکل کانکشن نداره و ارتباط TCP رو برقرار میکنه :
یوزر و پسورد رو هم همونی میزنم که باهاش تو پنل وارد میشدم . . .
اصلا یدونه notepad باز میکنم و یوزر و پسورد رو انگلیسی توش تایپ میکنم، بعد از تو notepad کپی میکنم تو صفحه ورود به پنل paste میکنم و بدون مشکل وارد پنل میشه . . .
ولی از همون notepad تو برنامه HiHelp کپی پیست میکنم میگه ارتباط قطع است!!!
جالب تر از همه این که همین الان، فشفشه رو هم گرفتم! ولی برنامه هنوز اعتقادش بر این هست که ارتباط قطع است !!! :n36:
و توی گراف هم چیزی نشون داده نمیشه!!!
ظاهرا برنامه HiHelp (که به منظور کمک رسانی به مشترکین ساخته شده) بیشتر از همه خودش نیاز به Help داره . . . :n09:
البته هدف ما دریافت فشفشه بود که حاصل شد . . . :n02:
چطور میتونم این فشفشه ها رو بگیرم با نرمافزار hihelp؟
چون الان این نرم افزار رو دارم ولی هنوز اضافه نشده
سرویس 256 و شبانه 2.5 گیگ دانلود میکنه - مشهد مرکز المهدی
سلام
دوستان مسیر اتصال تغییر کرده؟ با ریکانکت هم تغییر نمیکنه!
سلام دوستان چند تا سوال:
1 ـ من دیروز اینترنتی ثبت نام کردم یه یوزر و پسورد پیامک اومد واسم وارد پنل های وب شدم 1 مگ 3 گیگ رو انتخاب کردم و مدارک قبض تلفن کارت ملی خودم و کارت دانشجویی هم ارسال کردم و مبلغ رو هم پرداخت کردم حالا سوالم اینه که من موقع ثبت نام تیک کانفیگ تلفنی که رایگان بود رو زدم ( همیشه خودم کانفیگ میکنم ) آیا با همین یوزر و پسوردی که پیامک واسم اومده باید مودم رو کانفیگ کنم یا موقعی که خط رانژه شد تماس بگیرم یوزر و پسورد جدید رو بگیرم؟
2ـ همه ایران های وب vpi: 0 و vci: 35 است؟ من کرجم
3ـ تو نظرات قبلی خوندم اگه مدارک کامل بفرستیم 1 گیگ هدیه داره به منم تعلق میگیره یا کلا کنسل شده؟
4 ـ تجهیزات های وب تو مراکز مخابراتی جدیده یا قدیمی mode خط رو adsl 2plus میزارن یا d-gmt ؟؟
من چند روزه از فن آوا به خاطر قطعی های مکرر و فراوان نت فرار کردم امیدوارم اینجا وضع خوب باشه آسفالت شدیم تو این چند ماهه اینقدر شرکت عوض کردیم
علیک سلام . . .نقل قول:
۱. یوزر و پسورد برای کانفیگ مودم همونی هست که باهاش تو پنل وارد میشید.
۲. فکر کنم بله! حداقل برای من هم همین طوره . . .
۳. والا بار اولی که صحبتش شد ما فرستادیم و فشفشه هم نیم گیگ به ازای هر مدرک دریافت کردیم . . .
۴. خط من روی ADSL 2 Plus مشکلی نداره . . . :n18:
این hihelp رو من نصب کردم فشفشه هم نداد.
بنده نیز همینطورنقل قول: