شرکت ضحی همچنان میکنه آخه توی سایت سیترا هنوز تمدید به نامحدود هست:n16:نقل قول:
Printable View
شرکت ضحی همچنان میکنه آخه توی سایت سیترا هنوز تمدید به نامحدود هست:n16:نقل قول:
نقل قول:
یرای مشترکین جدید برداشته شده ظاهرا
واقعا؟کسی میدونه اگه مثلا دو ماه از طرحت مونده باشه میشه برای 6 ماه دیگه تمدیدش کرد یا نه؟نقل قول:
منم امروز نامحدود تمدید کردمنقل قول:
512
اقا این کاهش قیمت چی شد ؟ مخابرات چرا اعمال نکرده ؟
دوستانی که سرویس محدود دارند وضعیت دانلودشون چطوره؟
256-512-1مگ
از نظر اونا: همین که زیاد نکردیم خودش یه جور کاهش قیمته :n09:نقل قول:
نقل قول:
زیاد نکرده ؟ کی گفته ؟ ماناماد که ترافیک 4800 تومنیش رو کرده 5000 و خورده ای .
این کاهش برای تعرفه بوده یا ترافیک هم بوده؟نقل قول:
نقل قول:
فکر میکنم فقط برای تعرفه باشه اما چون اکثر شرکت ها ترافیک رو 1000 تومن ارزون کردن احتمالا کاهش قیمت ترافیک هم جزوش بوده ولی در کل سگ تو روح مخابرات که عین بختک افتاده رو زندیگیمون.
بچه ها یکی از دوستان من از شرکت مخابرات اینترنت 512 نامحدود میگیره دیروز با من تماس گرفته گفته دیگه این سرویس رو واسم تمدید نمیکنن و میخواد بیاد آسیاتک
چون توی شهرشون فقط آسیاتک و مخابرات ای دی اس ال میدن
وایمکس هم وجود نداره
شهر این دوستمون مسجدسلیمان هستش
سلام دوستان
شرکت oasis درگاه برای تمدید سرویس از طریق اینترنت داره؟
سرویس های نامحدود رو برداشتن و توی پنل وجود نداره.حالا ما که مصرفمون زیاده باید چکار کنیم؟ای کاش 1 ساله شارژ کرده بودیم
برا منم نامحدودا رفتن
خب الان که چی نامحدودا رو برداشتن؟!
بیشتر کاربرای مخابرات بخاطر سرویسای نامحدود و ساعات رایگان شبانه ی سرویسای محدود میان مخابرات اگه مخابرات بخواد اینطور پیش بره تا چند ماه آینده بیشتر از 50%کاربراشو از دست میده تازه این چند روزه سرعتم از 40کیلوبایت بالاتر نرفته proxy هم کلا از کار افتاده اگه محدودیتی برا شبانه گذاشتن من که یه لحظه مخابرات نمیمونم:n15:
این ماه من 4گیگ گرفتم هنوز 2هفته بیشتر نگذشته با یه وبگردی ساده 4گیگ مصرف شده:n21:
تسلیت-نامحدود برداشته شد
واقعا:n27:نقل قول:
برای همه کاربر جدید و قدیم نداره:n13:
پسر دایی بدبختم دلش خوش بود میخواست اینترنت بخره 2 مگ نامحدود و دانلود...:n02:
من در طول هفته بیش از 30-40 گیگ دانلود دارم اینترنت محدود به چه درد من میخوره اخه اینا هم مردم رو مسخره کردن هر روز یه برنامه دارن واسه مردم مشکل پهنای باندشون رو میخوان اینجور جبران کنن ما چیکار داریم خلاصه بگم اگر اینترنت بخواد محدود باشه یعنی رفتن اکثر مشترکینشون من تا مهر ماه رزرو کردم تا اون موقع اینترنت دارم بعد از اون تاریخ نامحدود داشتن که مشترکشون هستم نبود یعنی تخلیه پورت پارسال بود خبرش رو خوندم که قرار بودش اینترنت محدود کلی جمع شه اینم از اوضاع اینترنت ما .....
سرویس فعلیمون که نامحدوده رو هم نمیتونیم تمدید کنیم یعنی؟ (ماناماد)
البته اگه کسی پارتی داشته باشه فکر کنم بهش نامحدود بدن چون همش یه اکانتینگه میره تو ibs و تیک محدودیت رو بر میداره به همین راحتی
ولی واقعا تاسف واره نت مخابرات هر روز داره بدتر میشه
سرعتش هم که چند روز افتضاح حتی صفحه به زور باز میشه
تو سایت ماناماد میتونی نامحدود تمدید کنی فقط یه تغییراتی دادن مثلا 512 نامحدود فقط 1 ماهه و 3 ماهه دارهنقل قول:
برای 2مگ فقط 1 ماهه :n22:
کسی میدونه اگه دو ماه از اشتراکت مونده باشه میشه الان تمدید کرد واسه 3 ماه؟
برای ضحی که رفته شاید به خاطر این باشه که ماناماد خصوصیه و نامحدودا رو برنداشته شاید هم بعدا برشون دارهنقل قول:
واسه من سرعت خوبه بیشتر اوقات با گسترش وصل میشم گاهی اوقات هم با 2.185.33 یا 2.185.66 واسه شما هم اینطوریه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات داره گند میزنه دیگه ......
الان دیگه واقعا"پر محدود کم سرعت شده :n27:
سلام دوستان
من وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه اما به محض فعال کردن وای فای گوشی یا لبتاب چراغ اینترنت مودم روشن و قابل استفاده میشه ....
من میخام اینطور نباشه و به محض خاموش روشن کردن مودم به صورت اتوماتیک چراغ اینترنت مودم روشن بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
pasict.comنقل قول:
ولی حضوری بری بهتره چون سیستم مسخره ای داره پول بلند میکنه ولی گاهی فعال نمیشه .
نه تاحالا از این ای پی ها برام نیومدهنقل قول:
سرعت افتضااااااااااااااااااااا اح سایتای ملی سریع باز میشن سایتای خارجی چند دقیقه طول میکشه تا باز بشن همین فروم p30world باید 2-3دقیقه بمونم تا باز بشه تایم اوت هم که تا دلتون بخواد حالم دیگه از این نت بهم میخوره دیگه هیچ نکته مثبتی جز شبانه براش نمونده که مثل اینکه برا اون هم نقشه هایی دارن ipهای گسترش ارتباطات که بعضی سایتا رو باز نمیکنن ipهای مخابرات هم اینقدر کنده که اعصابمو خورد کرده
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاک بر سر مخابرات ، با حذف نامحدود از لیست تعرفه هاش ، تعداد زیادی از کاربر هاش رو از دست میده.
من که 16 ام همین ماه ، قرار دادم تموم میشه ، بعدش میرم از رفاتک سرویس نامحدود میگیرم ( البته وایرلس )
نامحدود برای کلی شرکت های مخابرات خوزستان حذف خواهد شد و این فکر کنم فقط در استان خوزستان باشه دوستانی که خارج از استان خوزستان از مخابرات اینترنت میگیرن کیا هستن ایا این طرح برای شما هم انجام شده؟؟؟
علی از بچه های بالا بپرس ببین اوآسیس هم نامحدودا رو حذف کرده؟
سرعت 4 مگ حجمی از آسیا تک خریدم بهم 512 داده !!!
سرعت دانلود رو 65 تا 70 هستش. هرچقدر هم زنگ میزنم و اعتراض میکنم هیچ فایده ای نداره و میگن اختلال داریم.الان نزدیک 2 هفته میشه که خریدم
چه پیشنهادی میدید؟برم تنظیم مقررات شکایت کنم؟
سرعت 4 مگ حجمی از آسیا تک خریدم بهم 512 داده !!!
سرعت دانلود رو 65 تا 70 هستش. هرچقدر هم زنگ میزنم و اعتراض میکنم هیچ فایده ای نداره و میگن اختلال داریم.الان نزدیک 2 هفته میشه که خریدم
چه پیشنهادی میدید؟برم تنظیم مقررات شکایت کنم؟
نامحدودا برگشتن سرویسای جدیدی هم اضافه شدن مثل 1مگ با 20گیگ در ماه
سلام دوستان اره مثل اینکه سرویس نامحدودا برگشتن سرویسم256 ولی یه مشکلی دارم نمیدونم این مشکلو دارین یا نه به ای پی مخابرات وصل نمیشم بعد از 10 بار خاموش و روشن کردن مودم یه بار کانکت میشم چند بار رو کانکت بزنم ارور 908 و 720 میده و حتی اگه کانکت بشم به ای پی که وصل میشم تایم اوت داره خیلی چند بار رو کانکت بزنم ارور 908 و 720 میده مشکل از اکانتینگه یا مشکل از مودمم هست دقیقا گزارش اتصالاتم به اکانتیگ رو چک کردم از اول همین ماه این مشکل به وجود اومده ارورش تو گزارش اتصالاتMaximum number of concurrent logins reached وAccounting Not Started
و Maximum check online fails reached هست اونایی که از ضحی هستن میشه جواب بدن همین مشکل رو دارن یا نه؟؟؟ مرسی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مرکز مخابرات هستید؟کافو چندید؟نقل قول:
قدر مخابرات را بدونید گول سرعت بالای شرکتای دیگه را نخورید.بهتری سرویسا را مخابرات با کمترین هزینه میده.فکر کنید با75 تومن در ماه سرعت 2 مگ واقعی بدون محدودیت بهتن میده.الان اسیادزد این سرویس را بگیرید بالای 400تومن در ماه باید بدید تازه اونم با سرعت واقعی بهتون نمیده!نقل قول:
نمیدونم چه فکری کردن 2مگ 1 ماهه با 20گیگ 78000تومن اونوقت 2مگ نامحدود 77000تومن:n09:
برو تو این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شکایت کن البته بهتره اول زنگ بزنی پشتیبانی خود اسیاتک و بهشون این جمله رو بگی:''اگه درستش نکردید شکایتتونو میکنم تنظیم مقررات'' اگه درستش نکردن اونوقت شکایت کن
دوستان من دیروز 512 حجمی فعال کردم حالا فردا میتونم برم بگم واسم کنن نامحدود پول اضافش هم بدم؟
از ضحی کیش سرویس میگیرم
دادا موقع کانکت شدن ارور 908 و 720 میده واست؟نقل قول: