هرچند خیلی مربوط به تاپیک نمیشه اما :نقل قول:
محتوای مخفی: داستان فیلم
فیلمش خیلی جدیده باید دید چطوره
البته من قبلا یک فیلم عطری دیگه دیده بودم :دی خیلی جالب بود داستان یک پسر جوان عطرساز:n17:
Printable View
هرچند خیلی مربوط به تاپیک نمیشه اما :نقل قول:
محتوای مخفی: داستان فیلم
فیلمش خیلی جدیده باید دید چطوره
البته من قبلا یک فیلم عطری دیگه دیده بودم :دی خیلی جالب بود داستان یک پسر جوان عطرساز:n17:
سلام من یه ادکلن میخوام که بوی پرتغال بهاری روبده همونایی که توعیدنوروزخیلی زیاده:n02:
یه عطرهم داریم به اسم desire for women که بسیارخوشبوئه بوی هویج شیرین ویه بوی ترش مانندداره اماتوهرسایتی میزنم نیستش کسی نمیدونه این ازچه کمپانی ایه یایه عطربااین بورونمیشناسید؟ممنون
سلام منظورتون بوی ترنج هست؟:n13:مردونه یا زنونه؟ بهتره سراغ عطرهای مرکباتی برید مثلا لایت بلو از D & Gنقل قول:
در مورد عطر دوم ظاهرش رو دیدید؟ یا فقط رایحه؟
ببینید این نیست؟ عطر دیزایر از D & G
در توصیف این عطر:
رایحه های تشکیل دهنده این عطر در نت اولیه شامل ترنج ، نارنگی و زنبق دره می باشد در نت میانی آن شکوفه گل مریم بکار رفته که بسیار هوشمندانه است و در نت آخر نیز کارامل ، وانیل ، چوب صندل و مشک است که این عطر را بسیار شیرین و دلچسب کرده است .
:n01:
نظرتون در مورد این چیه؟؟
He Wood Silver Wind Wood
نظر یکی از دوستان:نقل قول:
بنظر من هم در بین وودها خوشبوترین هست! اما اصولا پخش بوی خوبی ندارن این عطرهای وودنقل قول:
ولی ماندگاریش 3 الی 4 ساعتی هست
در مجموع با توجه به قیمت عطر خوبیه:n18:
فکر می کنم نظر ایشون رایحه ی بهار نارنج یا پرتقال باشه.نقل قول:
سلام دوستان اسانس تام فورد توباکو وانیلا میخوام موندگاریش چجوره بووش چجوره تو مروی میتونم پیدا کنم؟
من چند ساله D&G Light Blue استفاده میکنم فکر میکنم با تست این ادکلن به رایحه مد نظرتون برسیدنقل قول:
نقل قول:
سلام
شما عطر نرولی پورتوفینو از تام فورد رو تست کنید. مطمئنم می پسندید.
دوستان عطری با بوی غالب زنجبیل میشه معرفی کنید؟((مردونه)) ممنونم:n16:
درباره عطراول بله منظورم یه چیزی تومایه های ترنجه امامردونه!نقل قول:
درباره دومی هم این عکسشه:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این عطرو از کوالالامپورخریدیم اینجانمونشوندیدم کیفیت ماندگاری وپخش بوش بسیارپایینه امابوش عالیه شمانمیشناسینش؟؟ممنون
ببخشیددکمه تشکرازپست هاکجاست چرابرای من نمایش داده نمیشه بااین که واردسایت شدم؟؟؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصیّت رایحه:
لجیند، عطرِ مردانه، ماندگار و سنّتی (از خانواده قدیمی فوجر (Fougere) به زبان انگلیسی یا فرن (Fern) به زبان فرانسه و سرخسی به زبان فارسی) که نوت آن دیرزمانی است در عرصه عطرهای مردانه، مُدِ بازار بوده است. این نوت، از قرابت رایحه یونجه و اسطوخودّوس، همراه با خزه، چوب و رُز شکل می گیرد. امّا چیزی که لجیند را متمایز می کند، چرخشی است که با نوتِ گل-بوی غالب، از ابتدای استعمال عطر تا مرحله خشک شدن آن، بوجود آمده است.
خصوصیّات رایحه:
- قوی؛ (مقدار کمی از عطر، شدّت بویایی لازم را فراهم می نماید. به گونه ای که استفاده ی بیش از مقدار (Overdose) ممکن است موجب سردرد، سرگیجه و تهوّع شود.)
- منتشرشونده؛ (در ابتدای استفاده از آن، مولکول های عطر به سرعت در هوا حرکت و شامّه ها را از حضور خود آگاه می سازند.)
- غنی؛ (به علّت استفاده از موادِّ اوّلیّه ی دارای رایحه ی سنگین، رایحه ی آن غلیظ بنظر می رسد.)
- پُر؛ (بدلیل موجود بودن انواع مختلف نوت ها در آن، طیف رنگین کمانی عطر کامل است.)
- ماندگار؛ (در نتیجه ی استفاده از موادِّ متعلّق به نوت پایه، از قبیل نوتِ شیرین، چوب-بو، خزه-بو و ... ساعات زیادی پس از استفاده از عطر، هنوز اثر عطر قابل ادراک است.)
نقل قول:در مورد عطری که اشاره کردید و عکسش رو گذاشتید متاسفانه اطلاعی ندارم که متعلق به کدوم برند هستنقل قول:
اما در مورد رایحه ترنج و پرتقال و ....کلا متعلق به رایحه مرکباتی میشه
علاوه بر لایت بلو از D & G
انتخاب های مردونه دیگه میتونه آرتیسان از جان وارواتوس باشه که مرکباتی هست و در نت های خودش شکوفه پرتقال و نارنگی رو داره
و همچنین این عطر از داوویدف که من واقعا واقعا برای تابستون خیلی میپسندم از شکل روش هم مشخصه که چه عطری هست :دی ((cool water summer fizz))
در مورد تشکر هم باید تعداد پست های شما به یک حدی برسه تا بعد اون دکمه براتون فعال بشه بهتر بگم تعداد پستهاتون خیلی کمه به زودی با فعالیت بیشتر شما فعال میشه انشالله:n16:
بنظر این یه عطر محلّی باشه. از این عطرهایی که در محل رقیق می شن. چون نوع شیشه می خوره که چینیه. باید رایحه ی اون رو توصیف کنی تا رایحه های مشابه به شما معرّفی بشه.نقل قول:
من دو تا عطر داشتم که نت اولیه زنجبیل داشته یکی CK ایفوریا و دیگری zirh ikon که دومی را هنوزم استفاده میکنم و واقعا رایحه اش را خیلی دوست دارمنقل قول:
اما بوی غالب هر دو زنجبیل نیست
بله اتفاقاازیه مغازه ی چینی فروشی خریدمش همونطورکه گفتم بوی هویج شیرین ومخلوط یه بوی ترش مانندوداره بوی ترنج هم میشه توش حس کرد.نقل قول:
دوستان فرق اسپری بدن و عطر چیست و یک ادکلن معرفی کنید یا عطر یا اسپری با ماندگاری بالا ////////////// و قیمت ؟؟؟ بوی تند و ملایم ........
دوستان اسپری axe چطوره ؟؟؟ ماندگاری
حلال مورد استفاده برای اسپری بدن گاز متان و بوتان و غیره است امّا حلال استفاده برای عطر الکل یا روغن می باشد.نقل قول:
غلظت موادِّ معطّر در عطر بالاتر از اسپری است لذا ماندگاری عطر بالاتر از اسپری می باشد.
برخی از اسپری های بدن برای جلوگیری از تعریق طرّاحی شده اند که از نظر بهداشتی مناسب نیست. امّا عطر فقط خاصیّت خوشبوسازی داره.
درود
کسی تا حالا تستی بر Agua brava داشته ؟خیلی وقت پیش تست کردم یادم نیست درست .
قیمت جدیدشم کسی داره؟ یکی از سایتهای معتبر واسه 100 میل 60 تومن قیمت زده بود .در حالی که قبلا 110 تومن من قیمت گرفته بودم .
دئودورانت زنانه چه برندی پیشنهاد میدین؟رکسونا خوبه یا نیوا ؟
ممنون
سلام دوستان
به تازگی چندتا عطر رو تست کردم و در نهایت یکیشون رو خریدم گفتم اینجا نظرمو بگم شاید به درد کسی بخوره و در انتخاب بهتر کمکی باشه:n17:
فصل تابستونه من هم به دنبال عطر خنک زنونه بودم:n26:
=========================================
عطر معروف سی کی وان شوک نسخه زنانه
بنظرم علیرغم اینکه ملایم و شیرین معرفی شده خیلی به عطرهای خنک نزدیک بود رایحه بسیار دلنشین و مناسب استفاده روزانه! با توجه به قیمتش بسیار به صرفه خواهد بود که حجم 200میلش تهیه بشه! ((200میل 150 تومن برخورد داشتم درصورتیکه 100میلش رو 95 هزارتومن بود))
عطر لاگوست love of pink
برند لاگوست چندین عطرزنانه با پسوند پینک داره از این بین من لاو رو تست کردم که بنظرم بوی مرکباتی و تا اندازه ای گلی داشت که البته بوی غالبش رو مرکباتی حس کردم
خیلی لطیف و دلنشین بود 50 میلش حدود 155 تومن
عطر 212سامر از کارولینا هررا
خب راستش من انتظار بیشتری از این عطر با توجه به سامر بودنش داشتم ولی اصلا رایحه جالبی نداشت بنظرم و توضیح رایحش هم سخته برام فقط میتونم بگم اصلا جالب نبود!
عطر 212 گلم از کارولینا هررا
در توضیح این عطر گفته شده که خنک و شیرین هست!و برای چهارفصل خوبه
در حقیقت بنظرم شیرینی عطر خیلی زیاده
رایحه بسیار مطبوع و حتی از 212 س..هم جذابتره! ولی من خنک نمیدونمش (نظر شخصی) در نهایت هم البته همینو تهیه کردم:n17:
رایحه غالبش هم به شخصه گل زنبق و آبنبات بنظرم رسید یک کمی هم بوی لوسی داره :دی ماندگاریش خیلی خوبه اما پخش بوی عالی نداره که انتظار داشته باشید همه حسش کنند ولی پخش بوش بد هم نیست:n06:
عطرaura از برند سواروسکی
این برند در تولید جواهرات ،ساعت ، عینک و خیلی چیزهای دیگه دستی داره اما راستش عطر زیادی ازش ندیدم
امروز این عطر رو تست کردم واقعا عاشق ظاهرش شدم! سوای رایحه برای کادو دادن خیلی شیکه :دی
قیمت 50 میلش هم حدود 150 تومن بود حجم های بالاتر تا حدود270 تومن میرسید(دیگه خیلی به حجم هاش دقت نکردم چون رایحش به شدت توو ذوقم خورد)
در تست اولیه شدیدا بوی گل رز میده درحدی که کرم موبر نیر صورتی براتون تداعی میشه :دی
============================================
در نهایت دنبال اسپری سری لاو و اسمارت بودم که لاو که کلا ندیدم اسمارت رایحه های مد نظر من موجود نبود
اما خیلی جالب به این اسپری برخوردم
Virtual Womenاز sapil
کسایی که از دوستداران عطر نارسیسو رودریگز فر هر شیشه مشکی رنگ هستند قطعا متوجه شباهت زیاد این اسپری با این عطر فوق العاده میشن! ((عطری گرم و جذاب با بوی غالب مشک))
اینو به قیمت 9 هزار تومن خریدم در مورد ماندگاریش نمیشه گفت خوبه در حد اسپری اکو هست! فقط من شیفته رایحش شدم!
در مورد سوال اون دوستمون رکسانا و نیوآ هردو بیشتر اسپری پودری(برای بدن) دارند اما ماندگاری رکسانا بیشتره اما رایحه نیوا رو ترجیح میدم مخصوصا اینو که عکسش رو میزارم خیلی بوی جالبی داره!:n26:
===========================================
اخیرا استفاده از بادی اسپلش ها رایج شده در این بین بادی اسپلش های رنوزیت با قیمت حدود12 هزار تومن انتخاب خوبی هستند
اما اگر دنبال جنس خاص و بهتری هستید بادی اسپلش های ویکتوریا سکرت فوق العاده عالی هستند با قیمت 48 تا 50 هزار تومن
فقط باید دقت بشه که به فصل باشه! یعنی رایحه گرم برای الان خیلی ناجوره:n27: مثلا ویکتوریا سکرت نسخه لیمویی داره که بنظرم عالیه برای فصل تابستون
من فکر میکنم که یک بادی اسپلش خوب و ماندگار می ارزه به استفاده از اسپری!:n18:
بلک افگانو، عطری با طلیعه ی سنگین، غلیظ، کمی تلخ که رایحه ی چوب سدر را از ابتدا به همراه دارد. اگر بخواهیم رنگی را برای این عطر در نظر بگیریم مطمئنّاً بهترین رنگ، رنگِ سیاه است. نوتِ عربی مردانه که مدّت زیادی در بین اعراب عربستان رواج داشته است.
در نام این عطر، با کمک از عبارت افگانو، سعی شده تداعی ذهنی بین آن و محصول تولیدی این کشور (حشیش و تریاک) به ذهن ها متبادر گردد. رایحه ای قوی و ماندگار که در ایران، بجز در مناطق عرب-نشین عمومیّت ندارد و عطرِ خاص محسوب می شود.
سلام میخواستم بپرسم عطروادکلن یه برندچه فرقی داره؟مثلامن الان ازلایت بلوی دی اند جی عطرشوگرفتم که دقیقابوی ادکلنشوداره حتی کمی پخش بوش هم بهتره پس چراانقدادکلنش گرونه؟الان ادکلنش195000 تومنه ومن ده گرم ازعطرشوباغلظت بالاوجنس خوب خریدم 20000تومن!دقیقاچرا؟؟؟؟:n13:
احتمالاً منظور شما از عطر همون عطرهای پایه روغنی هست. در واقع معنای خاص عطر بالاتر بودن غلظت عطر از ادوکلنه.نقل قول:
امّا علّت ارزان بودن عطرهای پایه روغنی. در حقیقت شما اگر بخای حساب کنی نه تنها ارزون تر نخریدی بلکه گرون تر هم خریدی چرا؟
چون احتمالاً ادوکلن شما 100 میل هست و 100 میل یعنی حدوداً 100 گرم. شما عطر پایه روغنی رو گرمی 2 هزار تومن خریدی که اگر 100 گرم بخای بخری می شه 200 هزار تومن. تازه عطر روغنی بطری و بسته بندی هم نداره و هزینه ی بطری و بسته بندی به 200 هزار تومن اضافه می شه.
علّت اینکه عطر روغنی پخش بهتری داره شاید بدین دلیل باشه که غلظت موادِّ معطّر در این عطر روغنی خریداری شده توسّط شما بالاتر از غلظت مواد معطّر در ادوکلن (پایه الکلی) هست. فروشنده ای که ازش خرید کردید جنسش رو از نماینده ی یک شرکت معتبر مثل ژیوودان، آی اف اف، فرمنیخ، سیمرایز و ... خرید کرده و بیش از حد اونو رقیق نکرده.
من دقیقابااین اصطلاحات آشنانیستم منظورم ازعطرهموناییه که به صورت گرمی فروخته میشن منظورم ازادکلن هم perfume هاییه که کمپانی هاتولیدمی کنن وبسته بندی داره مثل N5 ازchanel:n01: عطر لایت بلویی که من خریدم سوئیسی هست پس این یعنی ازخودکمپانی D&G نیست؟پس چراباهمون اسم D&G فروخته میشن؟این عطرهاتقلبی وبدل هستن؟پس چرابوی اصلی رودارن؟:n27:ممنوننقل قول:
عطرهای گرمی همون عطرهای پایه روغنیه. اگر سوئیسی باشه به احتمال زیاد از شرکت ژیوودان هست که بهترین عطرها رو تولید می کنه. خانه های مد معمولاً خانه ی عطّاری و عطّار ندارند. بلکه به شرکت های بزرگی از قبیل ژیوودان که تعداد زیادی (حدوداً 70 نفر) عطّار در استخدام دارن و موادِّ اوّلیّه ی شیمیایی تولید می کنن سفارش می دن. حالا این قراردادها شرایطی داره. مثلاً ژیوودان تا 5 سال حق نداره اون رو به بازار بده و فقط باید در اختیار دی اند جی بزاره. یا اینکه دی اند جی اون رو طرّاحی کرده و ژیوودان از روی اون کپی کرده امّا طبق قوانین نمی تونه اون رو با اسم اصلی به بازار بده ولی اون عطر رو با اسم دیگه یا با کد به کشورهای غیر اروپایی و آمریکایی می فروشه ولی نماینده ی ژییوودان می دونه که این کد چه عطری هست و این نماینده است که اسم عطر رو در اختیار خرده فروشی ها قرار می ده. این هنر ژیوودان و عطّاراش بوده که بسیار به عطر اصیل نزدیک شدند و کپی بسیار شبیهی ساختند.نقل قول:
سوال دیگه بود در خدمتیم.
دوستان ادکلن bmine یا crazy girlکدوم بهتره؟البته bmine قیمت بالاتر هستش
سلام دوست گرامی منظورتون از bmine آیا be mine هست؟ اگر اینی که گفتم باشه مربوط به برند مطرح رالف لورن هست و در مقابل برند تولید کننده ceazy girl که sapil هست یک سر و گردن بالاتره!نقل قول:
من این دو عطر رو تست نکردم اما میتونم بهتون اینجوری بگم که be mine دارای نت های مختلف(( گلی ،چوبی، مشک)) هست و مناسب فصول گرم. یعنی به مرور با اسپری اون تغییر رایحه رو شاهد خواهید بود
اما creazy یک عطر صرفا خطی و تک رایحه هست مثل چی چی یا نانسی و یا جولی از همین برند! انگاری نایس رو بخوایم با پلو بلو ((از برند رالف لورن هست)) مقایسه کنیم
(البته صحبت هام کلی بود چون متاسفانه با این دو عطر برخوردی نداشتم! تازه اگر bmineهمون be mine باشه :دی)
رایحه ای با نوتِ اوّلیّه ی میوه ای که کم کم به نوتِ چوب بو-عنبربو تغییر می یابد. در نوتِ اوّلیّه ی این عطر، بوی تلخی، شبیه به بوی دود موتور دیزل به مشام می رسد. در نوت چوب-بوی این عطر، از عناصری همچون نوت های سدر و کاج استفاده شده است. در نوتِ پایانی، نوتِ شیرین وجود دارد.
هرچند نوتِ چوب-بو، معمولاً در عطرهای مردانه رواج دارد، امّا نوتِ میوه ای ابتدایی عطر، مخصوص عطرهای زنانه است. این عطر، مردانه بوده با این تفاوت که برخی عناصر کلیدی زنانه در آن راه یافته است.
به نظر، خالق این عطر، نتوانسته از جمع نوت های موادِّ اوّلیّه، آکورد مورد پسندی بیافریند و از برندی گران، همچون تام فورد انتظار بیشتری می رفت.
انتشار و ماندگاری این عطر، هرچند خوب امّا تعریفی نیست و رنگین کمان رایحه ی آن، کامل و پُر بنظر نمی رسد. بدین معنی که در برخی قسمت های رایحه ی این عطر، خلأ وجود دارد که می بایست با نوت های دیگر تکمیل می گردید.
شخصیّت این عطر، تقریباً سنگین، شیرین، گرم، غنی و کمی تلخ است.
علی رغم این، تام فورد، استاد عرضه ی رایحه های غیرعرفی و قطبی به بازار بوده که ممکن است در آن واحد، هم عاشق و هم متنفّر داشته باشد. لذا به نظر می رسد تام فورد در این عطر نیز اقدام به ارائه ی رایحه ای غیرعرفی نموده است.
در کل خرید این عطر را به مردانی پیشنهاد می کنم که بدنبال تنوّع در رایحه بوده و از رایحه های عرفی خسته شده اند. همچنین بنظر می رسد این عطر می بایست بعنوان کمکی و مکمّل عطر دیگر استفاده شود. بدین معنی که در فواصل استفاده از عطر اصلی و در تعداد روزهای محدودی از این عطر استفاده شود. بنظر رایحه ی این عطر برای جلسات رسمی و فصول سرد سال و افراد میانسال و مسن مناسب است.
افترشیو واسه پوست خشک کدوم مدل نیوا مناسبه؟ میخوام هم رطوبت پوستو تامین کنه هم نسوزونه وقتی میزنم. در ضمن هرروز اصلاح میکنم.
ممنون
Sent from my HTC Rhyme S510b
بسیار از بوی aramis لذت می برم ، قبلا هم aramis استفاده می کردم.
اخیرا هم به صورت ترکیبی از versace Eau Fraiche و Gucci Guilty استفاده میکردم که رو به پایانه
بخوام برم سراغ یه محصول جدید ، چی پیشنهاد میدید ؟
نظرتون در مورد Acqua Di Gio و Bvlgari Blv و Canoe و Chrome چیه ؟
دنیایی سپاس
سلام Acqua di gio و Azzaro chrome رو دارم هردو جز مورد علاقه هام هستن. البته دی جیو دیگه یکم خز شده از بس ملت استفاده کردن :n02: ولی بوی خوب و خنکی داره :n01:نقل قول:
+
دوستان یه مدت زیادی من یه بوی خوب ادکلن به مشامم میخورد گاهن تو مکانهای عمومی.. ولی هیچوقت شانسی برای فهمیدن اسمش نداشتم! همیشه فقط بوش رو تونستم حس کنم و غصش رو بخورم :n02: بعد امروز یکی از همکارام همون ادکلن رو استفاده کرده بود، گفت اسمش سیلور هستش. من الان سرچ کردم دیدم سیلورسنت رو میاره. سیلور همون سیلورسنته یعنی؟ که رایحه ی نسبتن خنک و جالبی داره، ماندگاریش هم باید زیاد باشه. نظرتون چیه در موردش؟ قیمتش چنده تو بازار؟
اگر سیلورسنت از ژاک بوگارت منظورتون باشه باید خدمتت عرض کنم که اصلا خنک نیست و به شدت تند و ادویه ای هستش و به درد این فصل نمیخوره و اگرتو این فصل استفاده بشه سردرد میارهنقل قول:
من آخرین بار 55 تومان خریدم ماندگاری بسیار بالایی داره و مناسب فصول سرد
همونطور که دوستمون هم گفتن سیلور سنت از بوگارت کاری گرم و تند هست با ماندگاری بالا((اگرچه در نت ابتدایی از مرکبات استفاده شده))نقل قول:
در دونسخه که نسخه جدیدتر اندکی ملایم تره ولی در نهایت هردو گرم هستند
قیمت حدود 70 هزار تومن
من فکر میکنم احتمالا منظور از سیلور ، هی وود سیلور وایند هستش:n18:
با توجه به این سبک سلیقه پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟ باشه استقبال گرمی می کنیم :n02:
لذت بخش باشه تو ذوق نزنه از قدرت پخش خوبیم برخوردار باشه :دی
اگرم 2 نسخه با سبک های متفاوت بود بازم اوکیه
سلام دوست عزیزنقل قول:
پخش بالا برای عطر خنک ویژگی خیلی خاصی هست که کمیابه!
اگر اشتباه نکرده باشم رنج قیمتی مدنظرتون تا 200 و اندی هست درسته؟(باتوجه به عطرایی که مطرح کردید اینو میگم)
در این شرایط من مونت بلنک لجند شیشه آبی(ادیشن جدیدش) رو پیشنهاد میکنم
همچنین 212گلم و CH از کارولینا هررا که واقعا رایحه خنک و جالبی داره از نظرم:n18:
اما در مورد پیشنهادهای خودتون آکوا دی جیو اصلا پخش بالایی نداره رایحه خوبی داره ولی اگر مایلید کار بهتری داشته باشید نسخه essnza رو تهیه کنید که از لحاظ ماندگاری و پخش وضعیت خیلی بهتری داره البته قیمتش تقریبا دو برابر دی جیو هست!
در مورد آزارو کروم ها هم اصلا پیشنهاد نمیکنم چون به شدت همه گیر و زیاد هست و رایحه تکراری محسوب میشه((هر4مدل))
نقل قول:
یک دنیا سپاس از پیشنهادهای خوبیتون و وقتی که برای پاسخ گذاشتین
مشکلی از نظر هزینه نیست ، اون دو موردم یکی از دوستان شرمنده کرد هدیه داد ، هرچند به طور معمول خیلی سخت گیرم و به سختی جون به عزرائیل میدم ولی این یه مورد خوشبختانه جز مواردیه که اگر واقعا از رایحه ای خوشم بیاد دلم میاد براش دست تو جیبم بکنم :n02: البته اگر به همون اندازه هم توجیه منطقی واسه خریدش باشه ، یعنی پول برند نباشه ، چون وقتی بشه همون کیفیت و ماندگاری رو تو رنج پایین تر پیدا کرد ، نیازی به پز دادن نیست :n02:
موقع خرید هم عادت بدی که دارم میرم امتحان می کنم هفته بعدش راضی بودم میرم برای خرید.:n29:
یه عطری که متاسفانه اصلا اسمش یادم نیست ، یکی از عزیزان زحمت کشیده و از فرانسه آورده بود رایحه ی فوق العاده ای داشت ، شیشه اش هم به حالت خمره ای بود و رنگش کرم اگر اشتباه نکنم ، متاسفانه فقط خاطره خوبش برام مونده ، شیشه که مفقوده اسم و رایحه هم که یادم نیست ، اون بنده خدام که عمرشو داد به شما ، یک تنه خسته نباشم :n02:
برای مصرف عادی تا 200 مد نظرمه ، برای موارد خاص هم سقف قیمت 800 هست.
به توجه به نظرتون این سه تارو برای مصرف عادی در نظر گرفتم که برم برای تست :
Mont Blanc Legend Special Edition
Carolina Herrera - CH
212 Glam
برای مورد دوم هم
گزینه essenza رو مد نظر قرار داد با توجه به فیدبک هایی که داشت ، منهای اون ، ممنون میشم نظرتون رو راجع به این موارد هم بدونم.
Bleu de Chanel
Allure Homme Sport Eau Extreme
Allure Homme Edition Blanche
Neroli Portofino
Grey Vetiver
Aventus
Egoiste Platinum
Neroli Portofino
Pegasus
Godolphin
Eau Sauvage Parfum
اگر حوصله داشتین یه نگاهی هم به عناوین گرم بندازین که بذارم تو لیست واسه خرید بعدی ، اگرم نه ، در اولویت نیست باشه واسه وقتی دیگه دوباره مزاحم شم :
Herod
Noir EDP
Tom Ford for Men
Extreme
Original Santal
Interlude
البته در نهایت قبل خرید مثل همیشه برای تست میرم ولی خب چه بهتر که انتخاب هارو با مشورت متخصصان امر محدود کنم. از همین رو باز پیشنهاد دیگه ای در ذهن بود ، چه از شما و چه از سایر عزیزان که دستی بر آتش دارن می خوام اگه مقدور هست و زحمتی نیست لطفتون شامل حالمون بشه و به راه راست هدایتمون کنید.
راستش من حقیقتا خیلی وارد به امر نیستم تنها برحسب علاقه و برخوردهایی که با دسته زیادی از این عطرها به عناوین مختلف داشتم سعی میکنم درحدی که کمک مختصری بشه نظر بدم و معمولا در مورد عطرهایی که هیچگونه اطلاعی ندارم سعی میکنم تنها به بیان سبک رایحه بسنده کنم!نقل قول:
عطرهایی که بیان کردید از برندهای دیور، تام فورد، کرید، مارلی و شنل هست .عطرهایی در کلاس کاری بالا که قیمت زیادی دارند و خیلی از اونها حتی برای تست هم در دسترس نیستند!
هرچند بودند اینجا دوستان و اساتیدی که در همین زمینه اشتغال دارند و احاطه بسیار کاملی بر انواع عطرها دارند...
بهرحال یک اطلاعات مختصری در مورد چندتاشون شاید بشه بیان کرد :دی
از بین دو عطر آلور که نام بردید نسخه Blanche دارای رایحه لیمویی-وانیلی-کرمی هست و در مقایسه با نسخه اصلی آلور اون بخش رایحه چوبی خودش رو کمتر حفظ کرده از نظر پخش و ماندگاری تقریبا با اون نسخه در یک حد هستش دیگه برمیگرده به سلیقه شما که کدوم رو ترجیح بدید
در مورد بلو د شنل هم نکته ای که هست با وجود کپی برداری بسیار قوی این عطر ((stamino))که انصافا ماندگاری بالایی هم داره بنظر من صرف این هزینه واقعا جالب بنظر نمیرسه! وگرنه از لحاظ رایحه و ماندگاری در عطرهای خنک جز خوب ها محسوب میشه
عطر نرولی از تام فورد تا جایی که شنیدم :دی در حد کارای دیگه تام فورد مثل توسکان و توباکو نیست اما با رایحه غالب شکوفه های پرتقال کاری مرکباتی با ماندگاری بالا و یونی هست(هم زنونه هم مردونه) اما بنظر میرسه رایحه همه پسندی نداشته باشه! بهرحال خرید عطر بدون تست ریسک بالایی داره و در این شرایط بنظرم بهتره که بازخورد خریداران بیشتر توجه کرد!!
عطر گری وتیور از تام فورد بنظر میرسه که علیرغم رایحه فوق العاده مطبوعی که داره (چوبی) اما ماندگاری چندان بالایی نداره و برای بعضی ها خیلی گرون تموم میشه کلی هزینه کنن اما نه تنها پخش بلکه ماندگاری هم خیلی ایده ال نباشه
اونتوس از کرید اما عطر خنکیه که خیلی خاص و تک هست و علاوه برماندگاری مناسب بنظر میرسه که رد پا هم داشته باشه! مشابه این عطر ماین هست که خوده ماین طرفدار زیاد داره! اگرچه که تنها کپی نت اولیه اونتوس هست و هرگز پیچیدگی رایحه اونتوس رو نداره
پلاتینیوم از شنل عطری هست که اگرچه خنک هستش اما فاقد رایحه شیرین هست و مایل به تندی در بیان رایحه این عطر امده که خنکی و تندی این عطر تا حدی نزدیک به رایحه الکل است!و در مجموع رایحه ای چوبی-خزه ای -علفی داره مناسب پسران بسیار جوان نیست یکجورایی خنک اما سنگینه!
در مورد 3 عطر انتهایی هم تنها در مورد Sauvage از دیور هم میتونم بگم که عطر خیلی خنکی محسوب نمیشه و 4فصل هست اما با توجه به پرفیوم بودن باید ماندگاری قابل توجهی داشته باشه
در نهایت از بین همه اینها من حقیقتا جز آلور ، بلو دشنل ، اونتوس و گری وتیور بقیه رو تست نکردم !اما با توجه به توضیحات فکر میکنم عطری که هم از لحاظ رایحه و هم از لحاظ ماندگاری و پخش در شرایط مطلوبی باشه اونتوس هست هرچند که رایحه گری وتیور هم بنظر خیلی خاصه
موفق باشید
پ.ن: فکر میکنم هیچ عطر خنکی از برندهای مطرح رو جا ننداخته باشید:n09:
پ.ن2: پیشنهاد میکنم چناچه در مورد عطر خاصی اطلاعات بیشتری از نظرات گذشته مایلید بدونید از سرچ تاپیک برای اینکار استفاده کنید
سلام ببخشیدمن دنبال یه عطربابوی ملایم وترجیحاشیرین هستم(مثل بوی هویج:n02:)البته اگرهویجم نبود اشکال نداره ولی میخوام ماندگاری وپخش بوش بالا باشه وبسیارتک باشه وبه قول معروف خزززنباشه چی پیشنهادمیکنید؟ازاین عطراکه هرکی میبینه اسمشومیپرسه:n09:قیمتم مهم نیست فقط شیک وباکلاس برای رفتن به یه جای مهم نیازش دارم