512 روزانه حدود 200 و شبانه سرور های خارجی (بین 30 تا 90 متغیر) و داخلی 160 البته بعضی از سایت های داخلی این سرعت رو دارن،بقیه سایت های داخلی هم مثل همون سرور های خارجی هستن.نقل قول:
Printable View
512 روزانه حدود 200 و شبانه سرور های خارجی (بین 30 تا 90 متغیر) و داخلی 160 البته بعضی از سایت های داخلی این سرعت رو دارن،بقیه سایت های داخلی هم مثل همون سرور های خارجی هستن.نقل قول:
دوستان دو باره همون قضیه تکرار شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چکار کنم بعضی ها میگن به خاطر استفاده از فند/ق /// شک//ن اتفاق افتاده
لطفا راهنمایی کنید
واقعا هزینه سنگینی برای من اگه بخواد دوباره تکرار بشه باید از این شرکت خداحافظی کنم
3 گیگ دفعه قبل . 8 گیگ هم اینجا ، چیزی حدود 50 تومن هدر رفت با قیمت قبلی . (چون دو روزه قیمتا تغییر کرده) و من موندم شما هنوز هم دست به تغییرات نزدی و یه شب هم امتحان نکردی که قضیه از چه قرارـه . واقعا نمیدونم با 512 چجوری 8 گیگ دانلود داشتی دیشب ؟! درجاییکه هیچوقت نمیتونی این گیگ های از دست رفته رو بهشون ثابت کنی ! پس باید خودت یه فکری به حال خودت بکنی . چون جدیدا این مشکل برات اتفاق افتاده ، پس ببین چه تغییراتی در سیستم به وجود آوردی که این جوری شده ، یا احتمالا زمان شروع و پایان دانلودت رو تغییر دادی ؟!نقل قول:
چطوری ؟نقل قول:
من 128 هستم خیلی وقته سرعتم از 100 کیلو بالاتر نرفته
جالبه که 8 گیگ دانلود نشده فوقش 4 گیگ
یه عده میگن به علت استفاده از ف//// ش/// احتمالش هم هست
وقتی قبول دار نمیشن چکار میتونم بکنم جز اینکه در خواست قطع بدم
از برنامه های مدیریت مصرف استفاده نمیکنی؟ بهتره یه مدت با Networx یا NetLimiter ببینی چی، کی و کجا اینترنت میخوره. اگه اوناهم چیزی نشون ندادن معلومه مشکل از سیستمت نیست و یکی داره زیرآبی میره!!نقل قول:
درضمن، ف ش هیچ ربطی به مصرف نداره. خیالت راحت. فوقش چند مگ اضافه کنه نه اینکه دو برابر بخوره!
Sent from iPhone ~ Tapatalk
سلام شما پسوورد مودمت به صورت پیش فرض(admin) هستش؟نقل قول:
سلام دوستان
منم مشکل دوستمون امروز برام پیش آمده
دانلود ساعت 7 به بعدم فقط 37 مگ بوده :n15:
بعد زده 5300 مگ تازه دقیقا" توی همین بازه
از دوستان کس دیگه ای هم مشکل اینطوری داشتن؟
سلام
قیمت مودم بی سیم صبا چنده؟
نه رمز عوض کردم البته سادست
فکر نمیکنم کسی باشه که سو استفاده کنه
اونشب کلا 5 گیگ تو حسابم داشتم اصلا جای سوال که چطور 8 دانلود شده؟
خوبه نمیگه 3 گیگ بدهکاری!!
یا اشکال از صبانت که قبول دار نمیشه یا اشکال ف///
یکی از دوستام از مخابرات گرفته بود همینطور شده بود رفته مخابرات بهش گفته بود مگه چندتا ip داری از اخر گفته بود نصفش بر می گردونیم
دوست عزیزی که مشکلی مثل من داری شما هم پیگیری کن شاید فرجی بشه
سلام عزیز
منم زنگ زدم گفتن به تهران درخواست میدیم تا فردا معلوم میشه
من از این به بعد قبل از 2 و بعد از 7 یک دیسی میزنم
این طوری دیگه این اشکال پیش نمیاد
شما هم همین کارو بکن مشکل حل میشه
اشکال از سیستم ریزمصرفشون هست
نمیتونند بفهمن کی داره سو استفاده میکنه یا داره سو استفاده میکنه؟نقل قول:
آخه برای منم یکی از دوستامم 2 گیگ رفته...
تو تنظیمات مودم مک ادرس هایی که به مودم وصل شده نشون داده میشه و اینکه معمولا فقط اجازه دسترسی مک ادرس های خودم می دم حتی اگه کد رو هم داشته باشه نمی تونه وصل بشهنقل قول:
فعلا دو تا ایمیل فرستادم یکی پیشتیبانی مشهد یکی پشتیبانی تهران
زنگ هم زدم فایده ای نداشت
اول پسورد اکانت صبانتتو عوض کن . بعد پسورد مودمتو عوض کن. این دو تا رو اگه کسی نداشته باشه نمیتونه سو استفاده کنه ولی خب بعضی کاربرا هستن که سر در نمیارند که باید مودمشونو امن کنند.نقل قول:
صبانت خودش نمیتونه اینارو پیدا کنه که دارند از اکانت کس دیگه استفاده میکنند؟
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
والا من مودمم بردم جایی که خریدم به کامپیوترش وصل کرد و گفت مودمت تنظیم کردم چیزی به اسم نام کاربری و رمز به من نداد
که الان توی قسمت تغییر رمز عوض کنم
تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم
اگر رمز مودم تنظیم نشده باشه وقتی توی مرورگر میزنی 192.168.1.1 باید admin admin بزنی ...منظورم تغییر رمز این بود که کسی با ip به مودمت دسترسی نداشته باشه.نقل قول:
خیلی وقته عوض کردمش بازم عوضش میکنمنقل قول:
حتی اگه طرف یوزر پسورد شمارو داشته باشه باز نمیتونه با اکانت شما کانکت شه مگه اینکه وایرلس باشی و جور دیگه ای سواستفاده بشه.
با من تماس گرفتن از پشتیبانی مشهد
گفتش به شماره 6060077 تماس بگیر اقای یوسفی
یوسفی که اون دور برا نبود دوباره همون قبلیه برداشت هرچی به ذهنم میرسید گفتم
اینکه مک ادرس ها رو می بندم از فیلتر شکن برای رفتن سایت مت لب استفاده میکنم و غیره
گفتش بایددادگاه شکایت کنی گفتم مگه دیوانه ام برای 50 تومن دادگاه!!!
خلاصه قول داد پیگیری کنه ولی امیدی نیست
1- صبانت سرویس های 128 و 512 محدود رو چندمگ می بنده؟
2- آیا در ساعات دانلود رایگان سرعت رو کم میکنه یا نه؟ مثلا روز سرعت 200 هست موقع دانلود رایگان بشه 30
3- مثل شاتل، محدودیت سرعت در دانلودشبانه داره یا نه؟ یعنی چندشب پشت سر هم دانلود کنی و بعدش محدود بشه سرعت شبانه
سلام من هم سوالم همینه . + سرویس های 128 تا 1 مگ سرعت روز و شبشون
و تست پینگ از سرور خارجی ...
مقایسه با های وب
ممنون
1-من ۱۲۸ام آپلود باندمو 512 و دانلودباندمو 2048 کیلوبیت بستند.نقل قول:
2-آره شبا کم میکنه ولی نه ۳۰ شاید نزدیک ۱۰۰ بشه که بستگی به جایگاه و منطقتون داره.
دوستان تهرانی شبانه افت سرعت ندارید؟!
2-3 شبه دانلود من به شدت کم شده.... هنوز عید نشده شروع کردن به اذیت!!
سلام
قیمت مودم بی سیم صبا چنده؟
هه هه ... این مشکل حجم خوری برا منم اتفاق افتاد امشب و متاسفانه از شانس بد من هم صبح دیدم 200 مگ بیشتر ندارم و رفتم 1 گیگ صبح خریدم که این اتفاق الآن برام رخ داد و حجمم صفر شد و مجبور شدم یه نیم گیگ دیگه بخرم . به پشتیبانی زنگیدم گفت فردا زنگ بزن ما احمقیم و این چیزا حالیمون نیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان احتمال میدم این اتفاق حاصل تلاش هاشون برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه . دوستانی هم که تا حالا این مشکل رو نداشتند به نظرم سراغشون میاد و مثل ما مشهدی ها گرفتار میشن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الآن موندم این پولایی که اینجوری دارن از ما میگیرن چجوری میتونن خرجش کنن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها 2 مگ مشهد شبانه چطوره؟ چقدر سرعت دانلود میده؟
تا حالا کسی تو مشهد از 4 مگ یا 6 مگ استفاده کرده یا نه؟ روزانه و شبانه اش چطوره؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اینجور که معلومه انگار به مشهدی ها گیر دادن.
منم حال شما رو دارم شنبه از حساب من 5 گیگ کم کردن و حسابم رو صفر کردن :n04:
منم فعلا" 1 گیگ شارژ کردم و زنگ زدم پشتیبانی گفتن زنگ بزن به نمایندگیت به نمایندگی زنگ زدم گفتن شماره رو میدیم تهران چک کنن اگر اشتباه شده باشه برمیگردونن که بعد از 2 روز هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده :n15:
ولی خب من هم از خجالتشون درمیام :n02: دیگه هرچی باشه من از مشترک های قدیمی شون هستم و انقدر فیلم های مختلف سر ما درآوردن که دیگه استاد شدیم !:n26:
سلام دوست عزیز من 6 مگ دارم سرعت روزانه 500 تا 700نقل قول:
شبانه هم اگر 6-7 تا باهم بزاری دانلود میتونه ساعتی 2 گیگ بگیری و سرعت اینجوری معمولا" 600 تا هست
من مثلا" روزی 10 - 10.5 گیگ میگیرم
ممنون مرسی قیمتش ماهانه چنده 6 مگ؟
بچه ها با صبانت راحت میتونین ویدئوی آنلاین نگاه کنین؟؟ اگه مشکل دارین شاید مربوط به سرعت تک کانکشن باشه...یه تاپیک درباره ی همین موضوع من درست کردم:
دوستان سرویسهای4مگ و 6مگ شبانشون چه طوره؟؟؟
کف سرعت بازه رایگان این سرعتها جقدره؟؟؟
سایت صبانت برای شما باز میشه؟
برای من نه پنل و نه خود سایت اصلی باز نمیشه./
مشکل نداره. باز میشه.هر دو.نقل قول:
برای منم هیچ کدوم باز نمیشهنقل قول:
تایید میشه .نقل قول:
سلام میخواستم بدونم چرا چند شبه که اینترنت شبانه ساعت 6 صبح قطع میشه
مثلا من ساعت 2 روشن میکنم مودم رو و صبح که میرم چک میکنم (با این که مودم روشنه) ولی تو ریز مصرف میزنه تا ساعت 6 و از 6 به بعد دانلود نمیکنه با این که مودم همچنان روشنه
تا زمانی که مودم رو یکبار خاموش و روشن کنم
سیاست جدید صبانت > درسته که ازتون پول میگیریم ولی در عوض = شکنجتون میکنیم! خوب نیست؟ کاملا عادلانست! ... بی کفایتی مسعولین و دستندرکاران بی عرضه نتیجه ای بهتر از این نداره... پول میدی بابتش و بعدش باید دنبال ترفند بگردی تا بتونی دانلود کنی و یه فیلم مذخرف ببینی.. دیگه داره حالم از اینترنت بهم میخوره بخاطر این همه محدودیتی که واسم گذاشتن.
بنده هم به دليل کم شعوري مسئولين صبانت ماه ديگه تخليه ميکنم.
آی پی سایت صبانت: 89.165.2.6