پسرم آدم یه بار میذاره ، نه 2 بار میذاره ،نه اینکه 20 بار.بعدشم تو مسائلی که مربوط به شما نمیشه دخالت نکن.با تشکر :20:نقل قول:
Printable View
پسرم آدم یه بار میذاره ، نه 2 بار میذاره ،نه اینکه 20 بار.بعدشم تو مسائلی که مربوط به شما نمیشه دخالت نکن.با تشکر :20:نقل قول:
دوستان به ریسکش می ارزه از ساعت 12:31 تا 6:58 بزارم برای دانلود؟
----
چرا پارس آنلاین با حالت bridge بگیرنگیر داره؟بعضی موقع کانکت میشه بعضی موقع ها نمیشه!!!!؟
من که هنوز مشکل دارم، هر چند دیگه دارم سرویسم رو عوض می کنم ... این پشتیبانی پارس آنلاینم که هر وقت زنگ می زنی فقط یک جواب می ده " مشکل تحت بررسی است ... " باشه تا اموراتشون بگذره ...نقل قول:
عجب...!!!:31:نقل قول:
صفحه قبل بودي چجوري اومدي صفحه 1000...؟؟؟:31:
===============================================
راستي دوستان باهم مهربون باشين:31::11:
اين هم اينترنت محل كارم:27:
256 محدود سپنتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مایه داریه دیگه :31:نقل قول:
دمت گرم :11: من انیمیشن (کارتون:31:) گرفتم دیشب که اونم زیاد لازم نداشتم بیشتر به خاطر تست سرعت بوده . حالا باز اگه کاری داشتم مزاحمت میشم :40::31:
ای بترکه این پارس! 1.5 ماه شده یک دانلود درست حسابی نداریم! چند ماه خوب بود شبی به زور 300-400 مگ لینک داشتم الان که سرعت افتضاح هست لینک ریخته! :41: ناسلامتی سال 2011 هستیم هنوز داریم با سرعت 5 سال پیش دانلود میکنیم!
آقا کسی نظری نداره در مورد این سئوال ما؟ میخوام مطمئن بشم...نقل قول:
به سلامتی هم میگن 2 ماه طول میکشه که مخابرات خطمو از رانژه پارس آفلاین در بیاره...
باز هم یک سری ابهامات در مورد کارکردت مشاهده میشه :20:نقل قول:
زمان 266 دقیقه تا 10:40 ، یعنی از 6:14 تا 6:58 هم دانلود کردی و مودم رو 10:40 قطع کردی . پس طبق قانون ترفند باید 6:14 تا 6:58 رو هم کم کنه پس چطور 328.27 مگ رایگان انداخته ؟
کاری با روش های روشن خاموش کردن کامپیوتر و این ها ندارم این چیزیه که صفحه پارس آنلاینت انداخته و مبهمه :13:
یا نکنه به این صورته که اگر بعد از 6:58 هم دیسی شیم کم نمیکنه ؟!
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
ای کلک :13::31:نقل قول:
چی کار کردی پست منو دزدیدی ؟ :21::31:
گفتم بازم میگم انجمن واسه اطلاع رسانی و به اشتراک گذاشتن مطلب نه جای واسه فش دادن به شرکت بقیه دوستان اگه ناراحتی میتونی نیایی اینجا زورت که نکردیم نیا ضمنا تاپیک رو که نخریدی اینجا واسه همه مردم و کاربران پس الکی شلوغش نکن...:27:نقل قول:
با خيال راحت مصرف كن:46:نقل قول:
فقط در يه صورت ميتونه پولش رو پس بگيره كه ازت شكايت كنه ولي شركت به اين بزرگي هيچ وقت خودش رو درگير اين چيزا نميكنه.
نه بابا مايه كجا بود:31:نقل قول:
اخه اكثر لينك هاي من غير مستقيمه بخاطر همين نميشه ريسك كرد.
يه سايت خوب هستش لينكش رو برات پ.خ ميزنم.
در مورد ديسي هم اگه دوس داري امتحان كن:31:
فوقش 300 مگ از حجمت ميپره ديگه:31:
شايدم شانست زد و مثه اين دوستمون كم نكرد.
خودم هم تعجب كردم چرا اون صفحه اومده ! :31:نقل قول:
بخاطر اينكه هر صفحه بيشتر از 10 تا پست جا نمي گيره ! :5:
سلام دوستان یه سوال دارم
به نظر شما پارس آنلاین زیادی از حجم کم نمیکنه؟ من فقط وبگردی میکنم ولی حجمم خیلی کم میشه
مثل اینکه شانس من خوبه :31:
من دقیقا 10 ماه هستش که مشترک پارس آنلاین شدم و عین 10 ماه دقیقا هر شب همین مقدار بوده دانلود شبانه ام ( بین 2300 تا 2500 ) :
ما اينيم ديگه ! :5::31:نقل قول:
چرا دقيقا همينطوره. حتي بعضي وقتا ، خيلي تابلو كم مي كنه ! :18:نقل قول:
دوستان پینگ من باید چند باشه معمولا؟ ADSL 512 Pars Online دارم
زنگ زدم شرکت میگم چرا پینگم بالاس میگه پینگ عادیه شما 300 باید باشه :41:
نقل قول:
بابا دوست من تو تمام دنیا اینترنت به مگ رسیده ما هنوز با کیلوبایت کار می کنیم!!! :41:کجای کاری؟؟؟:31:
اینجا ایرانه!!!:31::27:
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
من پینگم 462 بود تلفن زدم پارس میگه پینگ تا 550 طبیعیه!!!!:18::18::18:نقل قول:
سرعت من هم 512 است.
نقل قول:
از اساتید مجرب لطفایکی جواب بده؟
من که هر روز ارور 651 میگیرم باید vci رو از 35 بزارم روی 59 تا درست شه بعد دوباره فردا وصل نمیشه میزارم روی 35 همون موقع درست میشه
پشتیبانی گفت ایراد از مودم خودته-راست میگه به نظرتون ؟میگه مک آدرس نمیفرسته
مگه پارس مک آدرساشو فعال کرده ؟چی کار کنم که مودمم مک آدرس بفرسته ؟
512 پینگ باید تقریبا هولوهوش 100 باشه من پرسیدمنقل قول:
حسرت یه بازی آنلاین درس حسابی به دلم مونده :41:
من همیشه هروقت دانلود داشته باشم 12:31 کانکت میکنم و 6:58 دیسکانکت و مشکلی تا بحال نبودهنقل قول:
البته ناگفته نمونه در برخی از شهر ها جواب نمیده و از ترافیک شما کم میکنه
نقل قول:
اینترنت مگ ای که خوبه دیگه داری میشه گیگ! اینجا سازمان زیرساخت میاد اطلاعیه میده 256 کیلوB رو هر شرکت میتونه بین 10 نفر تقسیم کنه! یعنی هر نفر سرعت دانلودش به 3.2 میرسه! خودشونو مسخره کردن با این اینترنت به اصطلاح پرسرعت! دیال آپم نمیشه اسمش!
واقعا چی بگم ؟ هرچی فکر میکنم که اوضاع رو یجور دیگه ببینم نمیشه
حالا رتبه سرعت اینترنت کشور که از 173 رتبه 168 از آخر رو کسب کرده به کنار .. کلا نابودیم
یه سفره ای پهنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دور هم خوشن !نقل قول:
شما هم به خودت زیاد فشار نیار. اینا همشون از یه ایل و قماشن !
من میخام امشب امتحانی از 12:45 تا 1:00 بزارم واسه دانلود ببینم کم میکنه یا نه میتونم بعد از ساعت 1 مثلا01:03 دیس کنم بعد ببینم کم کرده یا نه؟نقل قول:
دوستان من 512 دارم پینگم باید چند باشه صفحه قبلی هم گفتم کسی جواب نداد :11:
آره . ولی اگه قبل از 1 دی سی شی کم می کنه و نباید هم تعجب کنی :31: حتما" بعد از 1 دی سی شو .نقل قول:
رفیق پهنای باند ربطی به پینگ نداره.نقل قول:
پینگ به فاصله ی شما تا مرکز مخابراتی بستگی داره والبته کیفیت خط هم تاثیر مستقیم داره و مهمتر از همه به تعداد نفراتی که با شما share هستن بستگی داره که ماشالا اینا هر پورت رو بین 10 نفر شیر میکنن خوب معلومه که پینگ داغون میشه.
شما اگه میخای پینگت بهتر بشه باید IP STATIC بگیری.
برو اینجا همه چیز رو توضیح داده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/ipstatic
راستی اواتارت عشقه منه:40::40::40::31:
میتونم از 12:50 کانکت بشم؟فقط واسه تست کردن؟:31:نقل قول:
اره فقط زودتر از 1 دیسی نشو مثلا 12:50 استارت بزن تا 1:05نقل قول:
حالا مگه 10 دیقه یه ربع چقدر میشه دانلود کرد با این سرعت مزخرف :13:نقل قول:
میخوام برم وار آنلاین بازی کنم با این پینگ مسخره نمیشه هیچ کاری کرد :41:
--------------------------------------------------------
پینگ مسخره با چی پی ان :31:
نقل قول:
به نظر من اگر از 12:45 گذاشتی بعد از 1 هم دیسکانکت نکن و بزار تا صبح بره ، قبل از ساعت 6 دیسکانکت کن و بررسی کن ببین نتیجه چی بوده
دوستان کسانی که تا بعد از ظهر برای دانلود کردن ار میهن دانلود مشکل داشتند الان امتحان کنند مشکل به کلی حل شده
من و دوستم هر شب از ساعت 12:33 تا 6:57 صبح میزاریم رو دانلود و خوشبختانه تا حالا که برامون رایگان حساب شده
دوستان کسی می دونه سپنتا سرویساش چطوره ؟ سرعتش خوبه بده ؟ این پارس با این وضعیت:2: دیگه به درد نمی خوره !!!:41:
دوستان الان به صورت کاملا" مویی تا ساعت 1:03:53 به مدت 33 دقیقه از ترفند استفاده کردم و 101.17 مگ دانلود داشتم :31:
ولی الان سرعت خیلی اومد پایین :41:
من از 12:35 گذاشتم برا دانلود تا 01:05 رایگان حساب کرد اما قبل 1 سرعت تا 220 میرفت اما وقتی ساعت 1 شد سرعتم تا حدود 70~80 پایین آمد!!!!
نقل قول:
بیشتر اوقات همین حالت پیش میاد + اینکه بعد از ساعت 6 هم تا 7 معمولا همین روال ادامه داره
با سلام خدمت دوستان.
قبلا با اکنت دوستم کانکت میشدم ولی الان نمیشه کسی اطلاع داره چی شده .لطفا کمک کنید 6 گیگ ترافیک داره می پره تا چند روز دیگه. (پارس آنلاین):41:
اصلا سمت سپنتا نرو كه 2زار نميارزه.نقل قول:
من الان محل كارم سپنتا دارم واقعا دايل اپ شرف داره:13:
سرعت دانلودش تو بهترين حالت تا 20 ميره:2:
256 محدود سپنتا:2:
نقل قول:
مثل اینکه جلوی اینگونه دسترسی ها رو بستن
یک نفر دیگه هم یادمه تو همین تاپیک همچین بحثی رو مطرح کرده بود