آره منظورش رتبه كشوريه ! ماله 87 هم هست !نقل قول:
در مورد اين دومي هم من گفتم اينش ديگه دست من نيست و منم اينا رو از جايي گفتم !!!
Printable View
آره منظورش رتبه كشوريه ! ماله 87 هم هست !نقل قول:
در مورد اين دومي هم من گفتم اينش ديگه دست من نيست و منم اينا رو از جايي گفتم !!!
بچه ها اگه من قبول شم می تونم برم ؟؟؟ یا اینکه یه سال رو مرخصی بگیرم ؟؟؟
نه عزیز من ! منظور من اینه که اگه ما بشینیم درصدی که واسه هر درس اوردیم رو ضربدر ضریبش بکنیم (جدا از رتبه و ترازو اینا) آیا این ملاک درستی واسه بالا یا پایین تر شدن تراز هست یا نه ؟ (مثلا دو تا کارنامه از سال های قبل رو انتخاب کنیم و این کارو باشون انجام بدیم بدون در نظر گرفت تراز) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شما این عکس که سمت راستش نمونه ی کارنامه ی داوطلبان سال 88 زبان ازاد هست رو ببینید . ما میام کارنامه ی اول که ترازش 6500 ه رو با همون روشی که بالا گفتم (ضرب درصد هر درس در ضریبش و جمع بستن عددها) یه عدد کلی ازش درمیاریم که اینجا میشه : (توضیح اینکه در زبان ازاد ضریب زبان 4 /ادبیات 3/ دین و زندگی 2 و عربی 1 هستش.) عدد 712 و همین طور کارنامه های دیگه رو حساب میکنیم تا بفهمیم کدوم ترازش بالاتر میشه کدوم پایین تر .(دقت داشته باشید که این روش بدست اوردن تراز نیست بلکه بالاتر یا پایین تر بودن رتبه هایی که بعدا تبدیل به تراز میشن هسش.)
حالا من میخوام بدونم این روش درست هست یا نه و اگه اینجوری نیست پس چه شکلیه ؟
О, человек , Вы просто хотел бросить меня за пределами этого форума , Вы не логично , Я оставляю вам
До свидания
omidrey
تاپیک بسته بشه ما همدیگرو کجا پیدا کنیم
دلم براتون تنگ میشه:11::11:
گروه ورودی های 89نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.net/group.php?groupid=1222
رئیس سازمان سنجش با رد هرگونه مشکل درباره لو رفتن و فروش سؤال در کنکور 89گفت: تخلف از نوع فروش سوالات نداشتیم اما با مشکلات اندکی در زمینه برگزاری کنکور مواجه شدیم که میتوان به حضور یک خواهر دوقلو در کنکور امسال به جای خواهرش اشاره کرد.محمدحسین سرورالدین افزود: به طور کلی با اعمال شیوه شخصی سازی در کنکور امسال و براساس اعلام مسؤولان وزارت اطلاعات که در برگزاری کنکور همکاری کردند، سال جاری تنها 5 درصد مسائل و مشکلاتی که هر سال در برگزاری کنکور پیش میآمد رخ داد.وی اظهار داشت: موارد مشکلزایی که در کنکور سال جاری به وجود آمد، انگشتشمار بود که با تمام آنها برخورد شد. رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره جزئیات بیشتر مسائل پیش آمده در کنکور 89 گفت: این مشکلات به هیچ عنوان در حد سوال لو رفتن و فروختن سوال نبوده اما سوءاستفادههای جزئی اتفاق افتاده که جلوی آنها گرفته شده است مانند اینکه کسی به جای دیگری در جلسه کنکور حاضر شدهبود. به عنوان مثال یک خواهر دوقلو در کنکور امسال به جای خواهرش که داوطلب بود در جلسه حضور پیدا کرد که با وی برخورد شد. وی اظهار داشت: همچنین جاسازی گوشی موبایل در بدن داوطلب مشاهده شد که باز هم مسؤولان متوجه این تخلف شدند. سرورالدین با اشاره به زمان آغاز به کار نرمافزار تقلبیاب کنکور به مهر گفت: نرمافزار تقلبیاب همزمان با اصلاح پاسخنامهها کار خود را آغاز میکند، این نرمافزار با مشاهده پاسخنامههایی که 70درصد و بالاتر مشابه هستند، تقلب را شناسایی میکند .
بابا بيخيال!!:18:نقل قول:
حالا چطوري متوجه شدن؟ اين مهمه!:31:
بابا اینا تو حوزه ما یه جوری بازرسی بدنی میکردن که . . . استغفرا... :31:نقل قول:
واسه ما اصلا کاری نداشتن چون میدونستن بچه های ما از این کارهای خلاف نمیکنن . بچه های مودب و منظم و درس خون ...
یه سوال خارج از موضوع:
من الان با فی*ل*تر شکن اومدم. برام انجمن فیل * تر شده :18: کس دیگه ای این مشکلو نداره؟
بابا اینا رویه خاصی توی بررسی که نداشتن . به من گیر داده بود میگفت کورنومتر میخوای چکار؟(آخه من عادت کرده بودم سر آزمونای قلمچی از کرنومتر استفاده میکردم) بعد سر آزمون پشت سریم از ماشین حساب جیغ جیغیا همراش اورده بود کسیم کاری به کارش نداشت! تازه بعد از کنکور به پسره میگم ماشین حساب واسه چی اوردی؟میگه مهندسی نیست که ! بهش گفتم خسته نباشی:31:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
اگه به جای .com از ir . استفاده کنی راحت باز میشه و فی.لتر نیست. یعنی توی آدرسی که به فیل.تر ش.کن دادی به جای این دوتارو عوض کن دیگه نیازی به فی.ل. تر شکن نیستنقل قول:
جدی؟کسی بهش چیزی نگفت؟!نقل قول:
منم میخواستم این کار رو بکنم یعنی ماشین حساب ببرم کسی گفت چرا بگم مگه اشکال داره ولی دیدم یه کم نامردیه و به ریسکش نمی ارزه واسه همین نبردم
البته خوب شد نبردم چون خیلی مراقبای ما مراقب بودن! نذاشتن یکی از بچه ها آب میوه بیاره سر جلسه!:27:
برای منم p30world.com فیلتره ولی p30world.net مشکلی نداره الان هم بدون فیلتر شکن اومدم...نقل قول:
بابا چرا تو این فروم هر سوالو باید چند بار پرسید تا جواب داده بشه ؟؟!نقل قول:
یعنی جواب دادن به سوالای من اینقدر سخت و دشواره ؟!
یعنی کسی نمیدونه روش بالا درسته یا نه ؟؟!
آخه خب سوالای سخت می پرسی دیگه:31: ببین این به دردت می خوره؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?p=5149552#post5149552
والا به خدا سوال من خیلی هم اسونه ...... .نقل قول:
من میگم مثلا یکی ادبیاتشو زده 7 میایم اینو ضربدر ضریبش (که در کنکور زبان 3 هست) میکنیم و همین طور درسای دیگه رو . بعد الان اینجا 4 تا عدد بدست میاد . یکی از ادبیات یکی از دین و زندگی یکی از زبان و یکی هم از عربی که با هم جمع میکنیم همرو و یه عدد بدست میاد . حالا عددی که اولین تراز زبان تو جدول صفحه ی پیش (6500) با این روش ازش درمیاد عدد 712 هست و عدی که از تراز بعدی )6270( درمیاد عدد 687 هست . منطقی نیست ؟!
خب به درصد نیست آخه به ترازه شما فقط در صورتی می تونی به درصد اکتفا کنی که تو یه بازه میانگین درصدای بچه های مختلف تو اون درس گرفته باشه و نمره ی نرمال واسه ی هر درس به دست بیاد:20: اون پستی رو که گذاشته بودم خوندی؟ اینا به فصل هشتم آمارومدل سازی که حذف شده مربوط می شه :46:نقل قول:
دوستان اگه تراز 6000 براي رياضي بخواي بايد حدودا چه درصدهايي زد؟
میدونم . بله خوندم .نقل قول:
من دارم میگم این درصدا این ترازا رو به وجود اورده .
اگه به همین روش همه ی کارنامه های اون جدولو حساب کنیم میبینیم که هر کدوم عدد بالاتری ازش به دست میاد تراز بالاتری هم داره . (خب امتحان کنید ببینید این طور هست یا نیست !)
در هر صورت ممنون از پاسخت ...... .
نه بابا اونقدر صدای این ماشین حسابش رو اعصاب بقیه بود که بقیه مدام نچ نچ میکردن شاید طرف متوجه شه ولی مگه متوجه میشد بازم خدارو شکر طرف 1ساعت بیشتر تست اختصاصی نزد بعد خوابید:31: بچه ها منتظر بودن مراقب کاری کنه اونم که سیب زمینی:27:نقل قول:
باور کن خودمم سر جلسه با خودم گفتم میدونستم مراقبمون این طوریه میوردم
چیه ؟ شک داری ؟نقل قول:
واسه من که سایت ف ی ل ت ر نیست . من اصلا با ف ی ل ت ر مشکلی ندارم . چون با v-p-n میام :5:
میگم تاپیک کنکور نود رو کسی نمیخواد بزنه ؟
تصادفی چند تاش اون طوری شده من خودم پارسال حساب کردم میانگین درصد مسعود بهزادی نسب (رتبه2 ریاضی) از معین فلاحتگر(رتبه 1 ریاضی) این مثال معروفش بود نمونه های خیلی زیادی دیدم که با میانگین درصد بالاتر رتبه و تراز بدتر به دست آوردن البته آزاد و نمی دونم واسه سراسری رو گفتم:20:نقل قول:
تاپیکش زده شد ولی احتمالا مدیر مخفی کردش تاپیک رو ! ... یا حذف !نقل قول:
خب ماشین حساب اونو ازش امانت می گرفتی :31:نقل قول:
نقل قول:
چرا ماشین حساب آخه ؟ اصلا ماشین حساب احتیاج نیست .عددهایی که تو کنکور میدن که همشون رند و ساده شدنی هستن .
این به این خاطره که تو کنکور سراسری 15% رتبه به معدل کتبی نهایی سال سوم بستگی داره اما آزاد تازه از امسال این سیستمو اعمال میکنه و پارسال همچین چیزی نداشت ...... . (پس حرفتون در مورد کارنام های ازاد پارسال صدق نمیکنه.)نقل قول:
مخصوصا کنکور امسالنقل قول:
اعداد واقعا رند بودن :31:
من یه جا سوتی دادم یه عدد با 9 رقم اعشار رو داشتم ضرب تقسیم می کردم
هنوز هم نمی دونم چطوری به اون عدد رسیدم
بچه ها یکی تعداد سوالای آزادو درس به درس میگه؟غیر پزشکی.
چند تا عمومی،چند تا اختصاصی،چند دقیقه وقت؟
یه حساب کتابی بکنیم قبلش...
ممنون!
اتفاقا همین سیب زمینی (ببخشید مراقب) اولش اتمام حجت کرد که داوطلب کنکور باید چیزای مورد نیازش رو همراش اورده باشه پس بخواید چیزی بگیرین از هم دیگه صحبت کنین یا به برگه همدیگه نگاه کنین پاسخنامتون رو مهر میکنم:20:نقل قول:
محمد امین امسال چندانم رند نبودا. البته قبول دارم بهتر از اعداد شیمی پارسال بود ولی در کل ماشین حساب بود شاید الان 10_20 درصدی توی هر کدوم از درسا بیشتر میزدم (منظورم فیزیک و ریاضی و شیمیه البته)نقل قول:
نقل قول:کد:http://78.109.199.240/UserHelp.aspx?azt=1&pid=274461680
سؤالات دروس عمومی کلیه رشته ها شامل 20 سؤال زبان و ادبیات فارسی، 20 سؤال زبان عربی، 20 سؤال بینش دینی و 20 سؤال زبان خارجه عمومی است و داوطلبان باید به این 80 سؤال در ردیفهای 1 الی 80 پاسخنامه جواب دهند. مدت پاسخگویی به 80 سؤال دروس عمومی 60 دقیقه است .نقل قول:
مجموعه 1 - گروه «ریاضی و فنی مهندسی» : شامل 40 سؤال ریاضیات، 35 سؤال فیزیک مکانیک و 25 سؤال شیمی می باشد. مدت پاسخگویی به مجموع 100 سؤال اختصاصی این مجموعه 120 دقیقه است.
سلام ....
بچه های اهل فن یه تخمینی بزنن با این درصدا ترازم تقریبن چند میشه :
ادبیات : 50%
عربی:50%
دینی : 75 %
زبان : 60% - 75%
ریاضی : 10%
فیزیک : 75%
شیمی : 60 %
+ 1000 تا سهمیه ! :21:
یه چیزی بین 5900 تا 6200نقل قول:
البته بدون سهمیه گفتما
:11:
یعنی 6900 تا 7200 !نقل قول:
نرم افزار تهران جنوب قبولم دیگه ؟!
تو دفتر چه ی قلمچ نوشته ، نمره ی آخرین فرد قبول در انتخاب اول سال 88 ، 5957 !
نقل قول:
یعنی 6900 تا 7200 !
نرم افزار تهران جنوب قبولم دیگه ؟!
تو دفتر چه ی قلمچ نوشته ، نمره ی آخرین فرد قبول در انتخاب اول سال 88 ، 5957 !
شما با این تراز مکانیک جامدات علوم تفریحات که تاپ ترین تراز ها رو میگیره یا حتی معماری هم قبولی نرم افزار که دیگه جای خود داره
ولی کلا به تراز های پارسال اعتنا نکن اگه هم میکنی برای امسال برای محکم کاری 300 -400 تا روشون بیار تا مطمئن باشی که 100% هر اتفاق عجیب غریبی هم که توی اون رشته بیفته قبول میشی
سلام یه سوال داشتم
من توی لیست قبولی های رشته زبان که یکی از دوستان گذاشت دیدم که چند تا از قبولی ها توی رشته های مهندسی (مثل صنایع) بودن . اصلا چنین چیزی ممکنه؟ یعنی میشه کسی که کنکور زبان داده توی انتخاب رشته از مهندسیا انتخاب کنه؟
دوستان سلام
می خواستم بدونم بهترین درصد زیست و تو این فروم کی داشته؟
دوست عزيز همون طور كه قبلا هم گفتم اين فايلها از جايي جمع آوري شده و هيچگونه تضميني در درستي يا نادرستي اطلاعات موجود در آن نيست ! در مورد اين سوالتم بايد بگم كه بله احتمالا اشتباه شده !!!نقل قول:
بچه ها بزنید VOA داره درباره کنکور حرف میزنه:31: