مسعود جان.شما فایلهای pes2010.exe و setting.exe رو توی پوشه kitserver کپی کن و بازی رو با این فایل اجرا کن.نقل قول:
Printable View
مسعود جان.شما فایلهای pes2010.exe و setting.exe رو توی پوشه kitserver کپی کن و بازی رو با این فایل اجرا کن.نقل قول:
محمد جان من اين كار را كردم اما تغييرات اعمال نميشهنقل قول:
ميتوني كيت سروري كه خودت استفاده ميكني آدرس بدي
قربونت حسین جان... اگه گزارش اسپانیایی شما موقع گل زنی میگه Goooooooooooool یعنی مکزیکی هست دوتا فایل وجود داره برای اسپانیایی یکی Euro Espanol یکی Latin Espanol شما لاتین رو دارینقل قول:
اینا هم اسامی فایل ها:
dt00_f فرانسوی
dt00_g آلمانی
dt00_i ایتالیایی
dt00_j ژاپنی (ایول خاطره ایول جون کابیرا سان)
dt00_m مکزیکی (اسپانیایی لاتین) همونی که خیلی با آب و تاب گزارش می کنه و به نظرم خیلی با هیجان هست.
dt00_q پرتغالی به نظرم خیلی چرته اصلا نمی چسبه
dt00_s اسپانیایی
لینک های همگی رو هم مهدی گذاشت صفحه قبل توی وبلاگش هم کامل گذاشته کل لینک ها رو من بیشترش رو از وبلاگ مهدی گرفتم
همونطور که مهدی لطف کرد و گذاشت می تونی از صفحه قبل دانلود کنی آمریکایی نوشته فکر کنم عنوان لینک رونقل قول:
هنوز که نیومده قراره بیاد. احتمالا تا پنجشنبه ریلیز بشه وای چه فاز می گیرم واقتی آپدیت رسمی میاد خدایا چی میشه تیم های فیک زوریخ و روبین کازان و ... اصلاح بشن با این آپدیت. خیلی رو اعصابم هستند بازیکنانشنقل قول:
سلام
دوستان لطفا بهتربن و کامل ترین پچی که تا به الان ساخته شده رو قرار بدید
اقا بگین این خطا در پج را چی کار کنم لینک خطای که می خوام پچ 1.3 را نصب کنم می زارم لطف کنید مرحم بر سرما بزارین و بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
من هم اون اوایل که از پچهای اولیه PESEdit.com استفاده میکردم (ورژن 0.6)، اینجوری میشد. به احتمال زیاد مشکل از پچ هستش. اگه از این پچ استفاده می کنید میشه بگین که کدوم ورژنش رو سیستمتون نصبه؟ آخرین ورژن 1.7 هستش که من نصبش کردم و تا حالا مشکلی نداشتم.
کسی هست که لیگ انگلیس کامل رو داشته باشه!؟
اگه دارید حتماً بدید خیلی لازم دارم...
با تشکر
یه کی کمک کنه چه جوری قیمتشو ببرم بالا واسه من هی چی نداره که مثلا بازین قیمتش یه چیزیه من ببرمش بالا تر
اصلا نمیتونم کاری کنم هومن قیمته خودشونه
سلام
فایلهای صدای گزارشگر در کدوم فولدر هست؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چطوری دستمزد پیشنهادی برای خرید بازیکن رو بالا ببرم؟
چطوری حقوق Scout رو بالا ببرم؟
ارمین جان سلام
خبری از پچ جدیدت که قولش داده بودی نشد ؟ من هنوز از اون پچ قبلیت استفاده میکنم و منتظر اپدیتت هستم.
ها لیگ انگلیس .:18: مگه بازی شما نداره ؟ اگه منظورتون کیت باشه با یه آپشن فایل حل میشه .نقل قول:
من فعلا منتظر آپدیت هستم باید ببینم کونامی با اون 9 تا تیم کوقت می خواد چیکار کنهنقل قول:
اگر برات ممکنه کیت سرور که الان داری همراه با اپشن فایلت برام لود کن . البته اگر زحمتی برات نیستنقل قول:
خب اگه داری بزار منم منظورم همون لباس هاشونه...البته به طور کــــامل!نقل قول:
سلام
من پچ برای فارسی کردن pes می خواستم
لطا منو راهنمایی کنید
مخصوصا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلامنقل قول:
باید بریزی توی پوشه img بازی ، بعد از داخل بازی ( setting/language/commentary language
) انتخابش می کنی
باید بازیتو آپدیت کنی احتمالا بازیتم باید توی درایو c نصب باشهنقل قول:
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
به طور معمول نميشه روي بازيكن قيمت گذاشت مگه اينكه تيم مقابل جواب مثبت بعد اون وقت ميتونيد قيمت را افزايش يا كاهش بدهيدنقل قول:
والا حجم کیت سرورم الان 120 مگ هست البته زیپ شدنی میشه 30 - 40 مگ این حجم رو آپلود کردن با سرعت 64 خیلی سخته برام اگه ایشالله بتونم کامل کنم پروژه ام رو آپلود می کنم در ضمن من آپشن فایلم (ادیت فایل) رو پاک کردم چون اگه آپدیت 4 ریلیز بشه چند روز دیگه بی مصرف میشه منتظر dt0f جدیدم تا ادیت فایلم رو بر اساس اون بسازم. مطمئنا اگه پروژه ام تموم بشه آپلود می کنم تا علاقمندان استفاده کنند.نقل قول:
راستی وحید منو به شک انداخت در مورد ترکیب بارسلونا من امروز صبح یه بازی 15 دقیقه ای با اینتر میلان انجام دادم با همون ترکیب 3 5 2 ای که چند صفحه پیش هم برای بارسا نشون دادم. و این نتیجه بدست اومد:
درجه سختی : تاپ پلیر
زمان : 15 دقیقه
شرایط تیم میزبان: قرمز (فلش رو به بالا)
شرایط تیم میهمان: قرمز (فلش رو به بالا)
توضیح : من میزبان بودم
من 4 تا تاکتیک انتخاب کرده بودم که از دقیقه اول تا 90 هر چهار تا رو فعال کرده بودم:
1- Counter Attack
2- Pressure
3- All out Attack
4- Opp. Side Att
7 - 2 من برنده شدم (بارسلونا 7 - اینتر 2)
هر دو گلی که اینتر زد من عقب افتادم یعنی گل اول رو اینتر زد بعد من مساوی کردم باز هم اینتر گل زد و من بعد گل دوم اینتر 6 گل در طول بازی زدم.
حالا منظورم از این توضیح این بود که واقعا وقتی آدم به یک شیوه تیم آشنا هست و اون رو قبول داره و اعتقاد داره می تونه باهاش موفق بشه. جالب اینه که تقریبا تمامی بازیکنانم توی گل های به ثمر رسیده موثر بودن:
زلاتان : 2 گل
هانری : 1 گل 1 پاس گل
مسی : 1 گل 1 پاس گل
ماکسول : 1 گل
دنی آلوز : 1 پاس گل
ژاوی : 1 گل
اینیستا : 1 گل 1 پاس گل
رافا مارکز : 1 پاس گل
همونطور که می بینید فقط والدس و میلیتو و پویول در امر گلزنی تاثیر مستقیم نداشتن البته اینم بگم پویول به خاطر دفاع خوبش در این بازی 7 گرفت. کاش یه شات از اون آمار نمرات می گرفتم.
اعتراف می کنم که باور نداشتم بتونم 7 تا گل به اینتر که 90 دقیقه خولیو سزار رو در دروازه اش داشت بزنم ولی می دونستم که با این ترکیب به بالاتر از اینتر نمی بازم. به نظرم قویترین حریف ها توی PES تیم های رئال و اینتر هستند واقعا وحشتناک حمله می کنن. البته واقعا سخته مقابل بارسا بازی کنی به نظرم سخت ترین حریف خود بارسا هست.
یه نکته جالب دیگه: من صبح عشقی تیم ژاپن رو برداشتم و در مقابل تیم نروژ داشتم بازی می کردم که با یه خطای ساده داور برای من (ژاپن) پنالتی گرفت و من گل اول رو با پنالتی زدم. خیلی جالبه که شاید آخرین باری که داورم به نفعم پنالتی گرفته رو یادم نمیاد حتی شک دارم چنین کاری صورت گرفته در مقابل cpu فقط من زمانی پنالتی بدست آوردم که در مقابل کسی بازی می کردم. و جالب تر این که شما می تونید با شونسوکه ناکامورا به راحتی آب خوردن ضربات ازاد رو گل کنید. امتحان کنید! شوت هاش کات عجیبی داره من نمی دونم چه فعل و انفعالی صورت دادن و چی باعث شده این کات باور نکردنی بگیره شوت های ناکامورا
موفق و گیمر باشید:40:
سلام.
من قبل از ريختن كرك ميتونم پچ رسمي 1.03 رو نصب كنم و بعد كرك رو بريزم؟ چون بازي من كرك شده هست نميشه پچ ريخت ميخوام ببينم كرك نشده باشه ميشه پچ ريخت و بعد كرك 1.03 يا نه.
سؤال بعديم اينكه اگه موفق به ريختن پچ 1.03 بشم ميتونم بازي رو آنلاين بازي كنم؟ توي سايت كونامي ثبت نام كردم با موفقيت فقط موقع لاگ اين كردن داخل بازي گفت بايد پچ 1.03 رو نصب كني.
متشكرم :40:
بازی را می رم به روز کنم اما بعد از دانلود پیغام خطای Install Failed مواجه می شم.میشه یکی بگه چی کار کنمنقل قول:
در مورد سوال اولت بگم که هر موقع چپ 1.03 رو نصب کردی مجبوری کرک مخصوص به خودشو نصب کنی که تو اینجا میتونی دانلودش کنینقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
متوجه منظورم نشدين. منظورم اين بود كه براي نصب پچ حتماً بايد pes2010.exe اصل باشه؟ دليل اينكه پچ براي من نصب نميشه اينه؟نقل قول:
آهان نه مال من اصل نبود از همین ایرانیاش بود ولی من اول از خود بازی update کردم بعد پچ1.03 رو نصب کردم بع د کرکی که دانلود کرده بودمو روش ریختم همه چیز حل شدنقل قول:
رفیق شما میتونی روی بازی کپی پچ 1.03 رو بریزی ولی بعدش بازی اجرا نمیشه و کرک میخواد که باید از gamecopyworld.com بگیری.بعدشم دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد!!(یعنی با بازی کرک شده نمیشه آنلاین بازی کرد!):41:نقل قول:
سلام.
من قبل از ريختن كرك ميتونم پچ رسمي 1.03 رو نصب كنم و بعد كرك رو بريزم؟ چون بازي من كرك شده هست نميشه پچ ريخت ميخوام ببينم كرك نشده باشه ميشه پچ ريخت و بعد كرك 1.03 يا نه.
سؤال بعديم اينكه اگه موفق به ريختن پچ 1.03 بشم ميتونم بازي رو آنلاين بازي كنم؟ توي سايت كونامي ثبت نام كردم با موفقيت فقط موقع لاگ اين كردن داخل بازي گفت بايد پچ 1.03 رو نصب كني.
متشكرم
يعني هييييييييچ راهي براي آنلاين نيست؟ :37:نقل قول:
2009 که با برنامه ی hamachi میشد ولی سرعت بالا میخواست(512 به بالا).2010 هم فعلا راهی براش ارایه نشده و فقط بازی ارجینال نیاز داره.نقل قول:
يعني هييييييييچ راهي براي آنلاين نيست؟
میگم بد نیست یکی برای تیم آرسنال و چلسی لباس درست کنه بزار اینجا ها...
به خدا ثواب داره!
رفیق اینجا به ادیت ربطی نداره و مربوط به صحبتها و چیزهای به جز ادیت هست.نقل قول:
میگم بد نیست یکی برای تیم آرسنال و چلسی لباس درست کنه بزار اینجا ها...
به خدا ثواب داره!
شما با مراجعه به این تاپیک و صفحه ی اولش یه full gdb و آخرین ورژن kitserver رو دانلود کن و بعدش لباس همه تیمها درست میشن.سوال دیگه ای هم در مورد ادیت داشتی اونجا بپرس.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=356396&highlight=pes10&page=246
سلام به همه دوستان.من تازه اومدم تو کار ویرایش بازی.راستش هیچی سر در نمیارم.مثلا نرم افزار کیت سرور رو هرچی سعی کردم نتونستم دانلود کنم.یا فایلش خراب بود وسط دانلود error میداد یا آپ تاریخ گذشته داشت.تورو خدا کمکم کنین.خیلی دوست دارم یاد بگیرم.اول از همه یه فایل سالم نرم افزار واسه دانلود.بعد بیان شیوه کار(البته به صورت زیر دیپلم) مخصوصا اجرای پچ ها که بازی رو upgrade میکنه.ممنون از کمک همه
منم موافقم. به نظر من هر تیمی یه شیوه ای و سیستمی مخصوص به خودش داره.مثلا من با والنسیا با همون سیستم پیش فرضش یعنی 1-3-2-4 من راحت همه تیمهای بزرگ مثل بارسا و رئال رو می برم چون بازیکنانش با این سیستم قشنگ جور هستن.همچنین با چلسی با سیستم 2-4-4 لوزی به صورتی که در اصل چهار تا هافبک وسط باشه من خیلی عالی بازی می کنم و واقعا یک سیستم ایده آل هستشنقل قول:
حالا منظورم از این توضیح این بود که واقعا وقتی آدم به یک شیوه تیم آشنا هست و اون رو قبول داره و اعتقاد داره می تونه باهاش موفق بشه. جالب اینه که تقریبا تمامی بازیکنانم توی گل های به ثمر رسیده موثر بودن:
زلاتان : 2 گل
هانری : 1 گل 1 پاس گل
مسی : 1 گل 1 پاس گل
ماکسول : 1 گل
دنی آلوز : 1 پاس گل
ژاوی : 1 گل
اینیستا : 1 گل 1 پاس گل
رافا مارکز : 1 پاس گل
علاوه بر اون تیمهایی که گفتی چلسی هم خیلی عالی بازی می کنه. البته این فقط سیستم و بازیکنان ربط نداره.تاکتیکها هم توی این بازی خیلی تاثیر داره.قسمت team style خیلی مهم هستش و با استفاده از تغییر اون تیم تغییر زیادی از نظر تاکتیکی می کنه.تیمی مثل بارسلونا از این نظر به طور پیش فرض خیلی خوب طراحی شده و دلیل قوی بودنش بیشتر به این خاطر هستش.نقل قول:
به نظرم قویترین حریف ها توی PES تیم های رئال و اینتر هستند واقعا وحشتناک حمله می کنن. البته واقعا سخته مقابل بارسا بازی کنی به نظرم سخت ترین حریف خود بارسا هست.
البته ناکامورا توی واقعیت یه ضربه کاشته زن فوق العاده هستش ولی شاید دلیل اینکه این قدر شما میگی خوب میزنه این هست که هم وطن شرکت این بازی هستش:31: ولی جدی ضربه کاشته ها یکمی توی این شماره نسبت به قبل سختر شده ولی من نمی دونم چرا دو ضرب راحت گل می کنم مخصوصا وقتی با لمپارد ضربه کاشته دو ضرب میزنم دروازه بان توی دروازه بان نباشه بهتره چون آن قدر محکم میزنه که اگر توپو دروازه بان بگیره با توپ توی گل میره:31: فکر کنم همون طور کارهایی که حسین می کنه بهترین کار هستش یعنی با استفاده از نرم افزار چند درصد از قدرت شوت بازیکنان کم می کنه تا واقعی بشهنقل قول:
و جالب تر این که شما می تونید با شونسوکه ناکامورا به راحتی آب خوردن ضربات ازاد رو گل کنید. امتحان کنید! شوت هاش کات عجیبی داره من نمی دونم چه فعل و انفعالی صورت دادن و چی باعث شده این کات باور نکردنی بگیره شوت های ناکامورا
سلام دوست عزیز . شما باید به این انجمن تشریف ببرید تا به مشکلات شما بهتر رسیدگی بشه .نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4675563#post4675563
من یه مشکلی دارم وقتی یه بازی میکنم تو مسترلیگ یا حداکثر دو بازی خوذ به خود از بازی در میاد بیرون و اروری میده رو صفحه دسکتاپ که پایین عینشو گذاشتم فقطم dont sent داره با sent error report وقتیم ok میکنمش کلا از بازی درمیادکسی میدونه مشکل چیه؟؟
pro evolution soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience:41:.
سلام
دوستان من چند وقت پیش پرو رو نصب کردم خیلی خوب کار میکرد بعد پاکش کردم دوباره نصب کردم البته یه نصخه دیگه ها مشکلم اینه که بگیر نگیر داره یه دفعه خوب بالا میاد یه دفعه بالا میاد تیک میزنه
گرافیکم 1 گیگه البته اختصاصیش 256 رممم 4 گیگ تو ستینگ که میرم به همه سیستمم good داده
directx و بقیه نرم افزار ها رو هم نصب کردم
به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم من یه بار بازی رو نصب کردم خیلی خوب اجرا میشد حالا یه نسخه دیگه نصب کردم (ویندوزم ویستای 64 بیتی سرویس پک دو) نمی دونم چرا هی تیک یا همون لگ میزنه!!!!!
رمم 4
گرافیک اختصاصیم 1024 (256 نیست)
باید چیکار کنم؟؟؟directx و بقیه نرم افزار ها نصب شده
این مشکل رو خیلی ها دارند و هنوز فکر نکنم برای حلش راهی پیدا شده باشه.فکر کنم این مشکلها به خاطر کرک بازی هستش یا پچ هایی هست که دانلود می کنیمنقل قول:
خداییش قوی ترین بازیکن pes بین کل تیما Benzema هست خیلی رعالو قوی کرده ولی من خریدمش الان واسن تو بارسلنا بازی میکنه آرشاوین رو هم خریدم اونم خیلی باهاله
موقع ترکیب تیمها وقتی رو بازیکنی هستی مشخصات بازیکن را نمیاره
باید یکی از دکمه های ال را بزنی تا بیاره
ایا فیکسی واسه این قسمت نداره ؟
همچنین ترکیب را ضخیره نمیکنه
برای هر بازی باید ترکیب بدی
ادم خسته میشه
این چطور واسه این فیکسی چیزی نیومده ؟
من یه مشکلی دارم وقتی یه بازی میکنم تو مسترلیگ یا حداکثر دو بازی خوذ به خود از بازی در میاد بیرون و اروری میده رو صفحه دسکتاپ که پایین عینشو گذاشتم فقطم dont sent داره با sent error report وقتیم ok میکنمش کلا از بازی درمیادکسی میدونه مشکل چیه؟بعضیا میگن مشکل از پچه یا کرکشما فکری به نظرتون میرسه؟
pro evolution soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the
inconvenience:41:.
کسی میتونه یه ترکیب توپ واسه رئال مادرید بزاره