لیلی مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره عزیز دارهنقل قول:
Printable View
لیلی مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره عزیز دارهنقل قول:
سلام،به یه مشکله بدجور برخوردم،من دوماه پیش درخواست جمع آوری خط دادم و چند روز بعد تماس گرفتم با 2020 اپراتورش گفت که خطتون جمع آوری شده،امروز تماس گرفتم واسه وصل مجدد که اپراتور گفت که خطت فعاله و دو ماه پیش جمع اوری نشده بوده(طرح نامحدود بوده:n27:) ....
ضمنا تو همون دوره و حتی همین الان وقتی میرم تو سامانه کاربران فقط اطلاعات دوره قبلیش رو که اینترنت از بیست بیست گرفته بودم رو نشون میده و وضعیت خط رو میزنه "جمع آوری شده" و دوره قبل واسه هر کاری(مثه تغییر تعرفه) باید به اپراتور زنگ میزدم و وقتی هم میگفتم که چرا اطلاعات این دورمو نشون نمیده اونا میگفتن اطلاعات دوره فعلیت هم تو سیستمون هست و توصیه های الکی میکردن(مثه تغییر مرورگر)......
اطلاع دارین که مکالمه هایی که با اپراتورها میشه ظبط میشن یا نه؟؟؟حالا چیکار میتونم بکنم؟؟؟کجا و چجوری پیگیرش شم؟؟؟چون تو این دو ماه اصلا کانکت نشدم:n28:
سرویس های 6ماهه و یکساله شبانه رایگان دارهنقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی؟ تلفن ما جز مخابرات وصال هستش سرعتم از 260 بیشتر نمیشهنقل قول:
اینترنتم حجمی ماهانه هستش شبانه رایگان نداره- پینگ هم 32 بایت-TTL=52 ---زمان 59 ثانیه - سایت reiran.com تست کردمنقل قول:
حدف بشود......
سلام وقت بخیر
دوستان ی سوال
من مدت ها بود از همیار نت اشتراک داشتم و تصیمیم به قطع و دریافت اشترات پارس آنلاین رو دارم،سرویس همیارنت تا به امروز از تمام قندشکنهای که روی گوشیم و تبلت استفاده میکردم(L2.tp , open v,,nn) .
بخوبی کار میکردن،سوال من اینه که آیا این قندشکنها روی شبکه ی پارس آنلاین هم جواب میده؟
کسی از دوستان که اشتراک پارس آنلاین هستند ممنون میشم جواب بدن.
و سرعت سرویس ۲مگ دانلودش در مرکز مخابرات دستغیب چقدره ؟
با تشکر
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همین الان یک چیزی به نام "اینترنت پرسرعت نامحدود" دارن میفروشن که تعریفش با تعریف "خط اختصاصی" شما دقیقن یکیه :n06:نقل قول:
یعنی کسی که "اینترنت پرسرعت نامحدود" با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه میگیره میتونه ماهیانه (30 روز) 663 گیگابایت ترافیک (دانلود + آپلود) داشته باشه
اما الان توی ایران اینترنت محدود رنگ میکنن به این اسم میفروشن :n22:کد:2 Mbps=2048 kbps
2048 kbps=256 KB/s
256*60=15360 kB/Min
15360*60=921600 KB/Hour
921600*24=22118400 kB/Day
22118400/1024=21600 MB/Day
21600*30=648000 MB/Mounth
648000/1024=632.81 GB/Mounth
مثل اینه که شما بری موز بخری بیاری بزاری جلوی مهمون بعد پوست بکنی ببینی خیاره :n08:(خیارشم داخلش کرم داره :n14:) تازه بعد وقتی ببری پسش بدی مغازه دار میگه:" همینه که هست." :n25:
همه ی اینا رو آدم میتونه بزاره یه گوشه دلش! و بگه اینجا ایرانه، اما اینکه شما (در نقش اکبر بیکار یا رئیس یکی از آی اس پی ها ) میای مردم رو مقصر بی کیفیتی و ذغالی بودن اینترنت کشور میدونی، من یکی که نمیتونم هضمش کنم
اگر منظورتون از مراکز داده DATA CENTERS هست باید عرض کنم که تا چند وقت پیش که بنده از انگلستان(RED STATION) سرور میگرفتم پهنای باند کاملن و دقیقن نا محدود بود با سرعت 1 تا 10 گیگابیت برثانیه :n10:نقل قول:
اما اگر منظورتون ISP هست، از آنجایی که اینترنت ایران از لحاظ کیفیت، سرعت و قیمت در رتبه نخست جهان قرار داره کاملا حق با شماست.:n29::n04::n02:
(:دی)
نامردا کره جنوبی و ژاپن و افغانستان و ترکیه و اوکراین و سویس و ... اینترنت با سرعت خیلی پایین و قطعی های پیاپی و پینگ چند ده هزار میلی ثانیه ای رو با ترافیک محدود به قیمت ماهی 2-3 میلیارد به پول خودمون میفروشن.:n03::n04::n02:
(:دی)
اگر منابع شرکتی نامحدود نیست خدماتش رو هم با توجه به منابعش نا محدود نکنه :n24:نقل قول:
نه اینکه از روی حرص و طمع و از دست ندادن مشتری دست به دزدی و کلاه برداری بزنه:n05:
سلام دوستان
متأسفانه ما تلفن نداریم و اگر هم بهمون بدن pcm هست
کدوم شرکت بهترین سرویس وایرلس رو میده ؟
سلام دوستان .من میخواستم اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم(شهرستان هستم) سرعت سرویس های نامحدودی که پایین سایت هست که گرون تره مثلا برا 256k چنده؟
ممنون:n16:
دوستان اینترنت 2020 من امروز سرعت افتضاح پایین هست قطع زیاد میشه این مشکل من هست یا دوستان دیگری دارند
یکی منو راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
یعنی نامردا 2 ماه برات افتاده وباید پرداخت کنی ؟! ای نامردا ... خوب بگو برید توی لاگ نگاه کنید من اصلا کانکت نشدم.فکر کنم راهی باشه.نقل قول:
اینا همین خط زپرتی رو نمیتونن تامین کنن بعد ما بریم چی رو اختصاصی کنیم و همین خط زپرتی حداقل من میدونم تا 8 مگ میکشه و اینم که میگم 8 مگ میکشه برای اینکه از داتک که داشتم یه شب 8 مگ شده بود و بیشتر هم قطعا جا داره و یارو تو امریکا xbox one جدید اتفاقی زودتر رسیده دستش بعد تو توضیحات در مورد اپدیت گفته با سرعت 65 مگ معمولی که داره تونسته اپدیت 950 مگی دستگاه رو تو دو دقیقه دانلود کنه و اونایی که با کنسول نسل قدیم مثل ps3 یا ایکس باکس 360 سرکار دارن میدونن اپدیت از طریق خود کنسول اونم بدون قابلیت رزیوم چقدر طول میکشه تازه اونم 150 مگ اپدیت و حالا ما با هزارجور فیلت.تررررررررر و بستن سایت و هزار جور کلک دارن ان ترررنتی که 16 دلار میخرن رو 260 هزارتومن به ما میندازن (فورم شکایت کاربران ایرانی از شرکت زیرساخت که هست تو همین فورم برین ببینین ) و حالا شما رو چه حسابی میای میگی از همه جا ارزونتره و حتما پول دستگاه فیل.ترینگ و پارازیت و برادران شنود کننده و حق ساخت زریح مطحر هم کشیدن روش و صدهزارتا اپلود سنتر رایگان و غیر رایگان رو روی ما بستن و ما مجبوریم پول بدیم سایت مستقیم کننده که البته اینا هم از خودشونن تا ما رو سر کیسه کنن و له و لورده ترین ان ترررنت جهان رو ما داریم و تو اماره جهانی اخر کره شمالی هست بعدش هم ما و بعد یکی ما رو احمق فرض میکنه میاد میگه مال ما از جهان بهتره:n21:نقل قول:
کدوم مرکز هستید و پیش شمارتون و رقم چهارم چند هست بگید شاید تونستیم براتون از PCM در بیاریم!نقل قول:
6463007 و 6463008 زنگ بزنید تنظیم مقررات /مسئول شکایات : سرکار خانم رحیمینقل قول:
قطعا این کار انجام شده است اما زمانیکه قانونی در کشور تصویب می گردد و بدون برنامه ریزی لازم الاجرا می گردد،بدون کارشناسی تصویب می گردد،راهی جز تخلف و قانون شکنی برای پایبند نبودن به این هست؟!اما آیا همه شرکت ها می توانند تا این اندازه قانون شکنی کنند؟نقل قول:
بنده هم زمانی که همه روزنامه ها تیتر زدند که "اینترنت را کیلویی نفروشید" بسیار خوشحال شدم،اما خیلی زود خوشحای من جایش را به ناراحتی داد که سرویس بی کیفیت را به عنوان نامحدود به کاربر می دهند تا "قانون"را اجرا کرده باشند!
از امروز صبح گوگل برا ما بیست نتی ها باز نمی کنه؟! جاهای دیگم این مشل رو دارن؟
گوگل یا جیمیل؟!نقل قول:
آسیاتک مشکلی نداره!
سلام
لطفا شرکتهای ارائه دهنده سرویس وایرلس در شیراز معرفی کنید.
سرعت گستر،همیار،صبانتنقل قول:
آسیا شت 2 مگ حجمی سرعت دانلود 50 کیلو :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
بنده الان با اشتراک 512 کیلوبیت دارم با سرعت 60 کیلوبایت و با 1024 با سرعت90 دانلود میکنم!نقل قول:
و اشتراک2048 هم 120 شبانه سرعت میده!
کدوم مرکز هستید شما؟!
دوستان کسی اینجا 1 مگ نا محدود مخابرت داره؟میخواستم بدونم در حال حاضر وضعیتش به چه صورته؟!
دوستان ممنون میشم بهتر ارائه کننده سرویس ADSL رو در شیراز با ساپورت مرکز شهید دستغیب معرفی کنید.
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش تا یک ماه پیش خوب بود ولی الان نصف شده و دیگه هم قرار نیست درست بشه یعنی شما یک مگ بگیری انگاری 512 گرفتی و 12 ساعت نصف و 12 ساعت عادی میشه که اونم موقعی که عادی میشه ساعت 2 نصف شب هست و اگه مودم هم ریستارت یا خاموش روشن نکنی سرعت همون نصف میمونه در صورتی که موقعی که سرعت از حالت عادی نصف میشه در ساعت 2 بعد از ظهر به صورت اتوماتیک بعد از نیم ساعت تا یک ساعت نصف شدن اعمال میشه و جدیدا بدتر هم شده همون ساعات عادی بعضی وقتها سرعت در حال چرخش هست و کم و زیاد میشه.نقل قول:
درودنقل قول:
بهتون سرویس 512 حداقل 10گیگ آسیاتک را پیشنهاد میکنم
سرعت دانلود شبانه 60-65 کیلوبایت هست بعضی شبها هم سرعت حدود 200 240 میشه!
سرویس 1024 هم سرعت شبانش 90 کیلوبایت هست
سرویس های کمپین 12ماهه با مودم رایگان وایرلس 4پورت سری ان(2730 دیلینک با 2سال گارانتی ایزی) هم تخفیف (مودم رایگان +حداقل 20 تومن تخفیف نسبت به تعرفه عادی)خوبی خورده!
در صورت تمایل به گرفتن سرویس از اسیاتک ما درخدمت شما هستیم/رانژه و نصب رایگان
از وضعیت مرکز دستغیب اطلاعی ندارم ولی در صورت تمایل به گرفتن سرویس از اسیاتک ما درخدمت شما هستیم/رانژه و نصب رایگاننقل قول:
سلام بله من دارم سرعت از ساعت 6 صبح (یا شاید قبلش که من امتحان نکردم )تا 3 بعد از ظهر 130 و بعد از ان 70 کیلو بایت میباشدنقل قول:
سلام همین ساعتی که دوستانمان اعلام کردند دقیق ساعت 6 صبح باید مودم خاموش و روشن کنی تا سرعت درست بشه تا ساعت 2 سرعت خوبه بعد افتضاح میشه...نقل قول:
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن.
دوستان نظرتون در مورد سرویس 256 نا محدود پارس آنلاین چیه؟
زده حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
20 گیگ
یعنی من میتونم 20 گیگ دانلود و استفاده کنم و بعد از این مقدار سرعت من 1 به 8 یا همون 32 میشه درسته؟
کلا کسی داشته؟چجوریاست؟ خودم قبلا از محدود پارس آنلاین استفاده میکردم سرعت خیلی خوبی داشت و پینگش نسبت به مخابرات خیلی پایینتر بود!
الان میخوام از 512 نا محدود مخابرات به 256 نا محدود پارس آنلاین سرویسم رو عوض کنم.به نظرتون کاره درستیه یا راه بهتری هم هست؟
بازم ممنون
سلام دوستان، من فكر كنم بالاخره هفته ديگه از دست اين ماتريكس راحت شم،
نظرتون در مورد سرويس هاي نامحدود بيست نت چيه؟؟ (از لحاظ كيفيت و مخصوصا قيمت ميگم) اگه خوب نيست به نظرتون شبانه كجا خوبه؟ من هاي وب شنيدم با اين كه ساعتش كمه ولي سرعتش خوبه ....
درودنقل قول:
شبانه چه سرعتی نیاز دارید و در چه رنج قیمتی می خواید ماهیانه هزینه کنید؟!
نامحدود بیست نت قیمتش خوبه اما از ساعت 2:30 بعداز ظهر سرعت دانلودش نصف میشه.نقل قول:
سلام،نقل قول:
حدودا تا 30-35 تومن به نظرم مناسبه.... الان با ماتريكس 1 مگ 80 تا دارم ،120 فك كنم خوب باشه ديگه! (البته 120 پايدار نه مثل اين ماتريكس كه 80 هم ثابت نيست يهو نيم ساعت ميشه 20 !)
512 قيمتش چنده؟ البته ميدونم تو سايت زده 33000 ولي باورم نميشه!نقل قول:
ااا، يعني مثلا 512 ميشه 256 تو اون ساعتاش؟
اين اقا ارش پيداش نيست بگه هاي وب چجوريه؟؟؟؟
درسته قیمتش همینهنقل قول:
برای دانلود خیلی به صرفه هست.
شبانه 512 آسیاتکـ سرعتش 60 65 هستنقل قول:
1مگ هم 90 95 هست شبانش
2مگ هم 120 130
خب اينكه با ماتريكس فرقي نداره! فك ميكردم آسياتك بهتر باشه....نقل قول:
اره اينجوري باشه خوبه، راستي ميگن از بعضي از سايت هاي ايراني سرعتش بالاتره راسته؟نقل قول:
من دو سه سال آسیا تک بودم به هیچ وجه اونجا نرو پشیمون می شینقل قول:
مخابرات نامحدود دارم وراضیم فقط سرعت واقعیه
برای چی؟!نقل قول:
مخابرات سرعتش خوب بود که اونم نصف شده دیگه!
اینترنت فقط سرعته؟!کیفیت مطرح نیست؟! شما ایمیل میتونید باز کنید؟!
نه که آسیاتک خدای کیفیته !!!نقل قول:
شما برو جای دیگه دنبال مشتری بگرد !
دوستان منم از آسیاتک اومدم مخابرات و به شدت راضی هستم حتی نصف شدن سرعت مخابرات بهتر از آسیاشت هست !
اصلا سگ مخابرات میارزه به آسیاتک !!