ایران موجود نیست شما کویت را انتخاب کن جون نزدیکنره به ایراننقل قول:
موفق باشید
Printable View
ایران موجود نیست شما کویت را انتخاب کن جون نزدیکنره به ایراننقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
روال كار اين ISP ها كاملاً مشخصه.
به نفع اونهاست كه مشترك، سرويس هاي گران تر و با سرعت هاي بالاتر رو انتخاب كنند.
اين وسط يه سرعت گير خفن به نام مخابرات هست كه اومده براي 128 به بالا، قوانيني كه ميدونيد وضع كرده.
ISP از خداشه كه شما بتونيد با نامه و ... سرعت هاي بالا رو خريداري كنيد و يادتان باشد تمام نامه هايي كه از دانشگاه يا شركت يا ... مياريد، تا مادامي كه از نظر مخابراتي ها مشكلي نداشته باشند، از نظر ISP به هيچ وجه مشكل نخواهد بود.
اصلاً دست ISP رو باز بذارند، نامه اي از شما نميخواهند.
يه مثال بزنم كه وضعيت بهتر مشخص بشه.
ISP ها با توجه به كاربراشون ميرن پهناي باند خريداري ميكنند كه قابل ارتقاء هم هست. مثلاً 10 مگابايت
بعد ميان اين رو خورد ميكنن بين مشتركينشون.
مثلاً من 16kB/s رو خريداري ميكنم (همون 128kb/s)
بيايم ضرب و تقسيم بكنيم، اين 16kB/s رو به من ميدن 20 دلار در صورتي كه پاي خودشون 5 دلار در مياد.
حالا اگر شما به هر طريقي بتونيد سرويس پر سرعت تر خريداري كنيد مثلاً 32kB/s يا (256kb/s) ، شما بايد 40 دلار پول بديد به ISP در صورتيكه براي ISP فقط 10 دلار در مياد.
ببنيد به يك باره چقدر سود ISP ميره بالا.
سلام..
مودم زایکسل واسه من اومد نصب کرد که به صورت usb هستش .. ( از این 59000 تومنی هاشون ) حالا اگه بخوام به صورت وایرلس به لپتابم وصلش کنم باید دستگاه wireless AP داشته باشم؟
اصلا این دستگاه چی هست و چند تومن هست ؟ راهنمایی کنید!
حاجي مطمئني 128 !!! من با 512 هم چين چيزي داشتم :19:نقل قول:
اهههههههههههههههه
الان زنگ زدم شاتل گفت اون 3 گیگ ماله تهران نیست
فقط ماله شهرستان ها !
وای عجب پینگی داری ! خوراک بازیه
منم می خوام :))
خود مودم که قابلیت وایرلس نداره؟نقل قول:
اگه ندارد شما 3 تا کار میتونی انجام دهی.
1-عوض کردن مودم و خرید یک مودم که قابلیت وایرلس داشته باشد.(قیمت از 80 هست به بالا)
2- خرید یک دستگاه AP که در این روش نیازی به اینکه pc روشن باشه نیست.فقط کافی هست که کابل lan (درصورتی که مودم شما داشته باشه) را وصل کنی به دستگاه تا اینترنت را برات به صورت وایرلس در بیارد.(قیمت AP هم از 70 هست به بالا)
3-share کردن اینترنت توسط یک کارت شبکه وایرلس.در این روش باید کامپیوتر روشن باشد تا بتوان با از اینترنت وایرلس استفاده کرد.(قیمت کازت شبکه وایرلس هم از 25 هست به بالا)
شما که قصد داشتی به با لپ تاپ با وایرلس وصل بشوی چرا از اول مودم وایرلس دار نخریدی؟:13:
مرسی از پاسخت...نقل قول:
نمی دونم اولش خسیسیم اومد 99000 تومن مودم وایرلس بگیرم اما حالا پشیمون شدم:19:
خواهش میکنم.نقل قول:
من هم موقعی که میخواستم بگیرم همین اشتباه شما را کردم و متاسفانه الان هم من مثل شما پشیمان هستم.
دنبال فروش مودم هستم.که خیلی خیلی خوب بفروشم حدود 30 تومن هست.
اگر شما مودم را از خود شاتل گرفتید و هنوز نو هست و زیاد استفاده نکرده اید(در حد 1 یا دو روز) یک تماس بگیرید ببینید براتون عوض میکنه و یک وایرلس دار به شما بدهد.
این جوابی است که شاتل به سئوال خودم داده است:نقل قول:
مشترک گرامی
««« با توجه به اینکه شرکت پیش بینی کاهش قیمت سرویس را از ابتدا سال 88در دستور کار خود قرارداده بود با تغییر قیمت سرویس و همچنین افزایش گیگ (2گیگ )به قیمت 6هزارتومان به کلیه سرویس های ارت هم جبران 2000تومان مخابرات را کرد و همچنین رقمی را هم کاهش داد »»»
از این جواب چه نتیجه ای می توان گرفت؟!
شاتل با زرنگی 2 گیگ اضافه کرده و پول آن (6 هزار تومان) را به تعرفه خدمات خود اضافه کرده تا اگر آبونمان مخابرات را هم فرضاً کاهش داد (از 3 هزار تومان به یک هزار تومان) ، بتواند با گرفتن پول این دو گیگ اضافه ، کاهش قیمت خدمات خود را جبران کند!!!
اما مساله اینجاست که خیلی از کاربران از جمله بنده طی این چند ماه گذشته نه تنها مصرفمان به این دو گیگ اضافه نرسیده بلکه حتی از ترافیک قانونی قبلی نیز به طور کامل استفاده نکرده ایم!
به عنوان مثال خود من با داشتن آرت 3 دارای حجم ترافیک مصرفی 2+20 گیگ هستم اما هیچ گاه مصرفم فراتر از 16،17 گیگ نرفته است.
به عبارت دیگر کاهش ترافیک آبونمان مخابرات (که شاتل مدعی آن است) هیچ تاثیری در مورد امثال من نداشته و کمافی السابق باید هزینه گذشته را پرداخت کنم :41:
این پست رو خواهشا پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم یه تست بگذاریم تاپیک نخوابه..:31:
128اکو
خیلی خیلی نامردی!:37:نقل قول:
این پینگ منه. وضعش چطوره؟
در موردش میشه یه توضیحی بدین که مثلا چه سرعتی باشه خوبه و هر کدوم چند باشن!؟
ممنون
میگم من الان با کارشناس شاتل چت کردم گفتم این 3 گیگ ترافیک اضافی باید براش هزینه صرف کنیم؟ گفت شهرتونو بگین .گفتم اصفهان.خبر نداشت گفت با واحد شهرستانتون تماس بگیرین.
از بچه های اصفهان کسی میدونه که این 3گیگ رو نمیخواد بابتش هزینه بدیم؟ کسی اطلاع دقیق داره؟
این سه گیگ رو دادند بدتر شده وضع !!!
128 دارم . چقدر افتضاحه !
ساکن مشهدم زنگ زدم 23099
شماره مربوط به مشترکین شهرستان
گفتش این 3 گیگ مال ماه رمضونه
تو قسمت ترافیک مصرفی اینو نوشته
حداکثر میزان استفاده : ( 5120MB )5GB
ترافیک اضافه شده : ( 3072MB )3GB
مصرف دوره : ( 4327.69MB )4.23GB
هزینه چی؟!:13:نقل قول:
بابا 3 گیگ رایگان دادن به مناسبت ماه رمضان...
ایول اصفهانی ها ... همش می خوان پول ندننقل قول:
از بچه های اصفهان کسی میدونه که این 3گیگ رو نمیخواد بابتش هزینه بدیم؟ کسی اطلاع دقیق داره؟
بابا مجانیه ... تهش رو در بیارید :دی
من نامرد نیستم، ولی یادته تعطیلات عید 30 گیگ دانلود کردی ما به 7 گیگ هم نرسید! یادته؟یادته؟!آره؟یادته؟!:37: :37::37:نقل قول:
عزیز من، اسمش هدیه ماه رمضونه برای اینکه روزه هاتون رو کله گنجیشکی نگیرید، کامل بگیرید، پول چیو بگیرن؟ مگه هدیه هزینه داره؟؟!نقل قول:
نقل قول:
چیش افتضاحه دوست عزیز؟128 داری ولی 160 نشون میده! فقط پینگت یه کم بالاست.
حالا ما هرچی بگیم که فایده نداره، اخرش دوره تموم میشه هنوز شک داریم این 3 گیگ مفتیه!:31:نقل قول:
دوستان هواسشون باشه اگه ترافیکشون تموم بشه اینترنتشون قطع میشه ها
ما نمیدونستیم امروز که روزه انتخاب واحدمون بود ضد حال خوردیم
دوستان واسه من سه چهار روزه قطعی زیاد داره
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مشکلات فنی هست داریم رفع می کنیم
واسه شما هم قطع می شد؟
خاک بر سرشان
صفحات سایت های معمولی را به زور باز میکند
حتما باید از دیوار مردم بالا رفت؟ که دزدی محسوب شود؟
F:\Documents and Settings\Hiv>ping google.com
Pinging google.com [74.125.45.100] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.45.100: bytes=32 time=2102ms TTL=50
Reply from 74.125.45.100: bytes=32 time=1734ms TTL=50
Reply from 74.125.45.100: bytes=32 time=1609ms TTL=50
Reply from 74.125.45.100: bytes=32 time=1671ms TTL=50
Ping statistics for 74.125.45.100:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1609ms, Maximum = 2102ms, Average = 1779ms
یعنی شما به این زودی هدیه راهم تمام نمودی؟ :18:نقل قول:
الان توی صفحه روند پیشرفت راه اندازی وضعیت "منتظر انجام رانژه" زده شده.
خواستم بدونم این مرحله حدودا چقدر طول میکشه و بعد از رانژه شدن ، سرویس شروع و قابل استفاده میشه؟ یا نه بازم مرحله داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بچه های شیراز کسی هست که شبا افت سرعت داشته باشه؟ مخصوصا مرکز دستغیب
eco512 دارم .
اگه توام اعتیاد سریال داشتی هدیه که هیچینقل قول:
غیر هدیه رو هم تموم میکردی.
چی کنیم
نقل قول:
من نامرد نیستم، ولی یادته تعطیلات عید 30 گیگ دانلود کردی ما به 7 گیگ هم نرسید! یادته؟یادته؟!آره؟یادته؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دیگه تقصیر خودتونه میخواسین بیاین تهران زندگی کنین:دی (به من چه؟:دی)
ولی جدا از این قضیه یه حس عجیبی میگه که شاتل یه کم قاط زده احساس میکنم سرعتم یه نموره کم شده....
خدایشش این تست 512 هستش؟؟؟....:18:نقل قول:
ما که نگرفتیم ....عیب نداره شما حال کنید...:31:نقل قول:
زود قضاوت نكنيد!نقل قول:
شايد شما تروجاني چيزي داشته باشيد كه سند و ريسيو انجام ميشه و اگر زماني كه سند و ريسيو انجام بشه پينگ بگيرين زياد نشون ميده. شما زماني كه چراغ هاي مودم ثابت بود و همچنين 2تا كامپوتر كنار ساعت خاموش بود (اگر ويستا يا 7 دارين از status كانكشنتون نگاه كنين) پينگ بگيرين. بعدش وقتي باز ثابت و خاموش بودن صفحه باز كنين اگه باز مشكل داشت زنگ بزنين 23089 پيگيري ميكنن.
با سلام . اول اینکه سه گیگ مجانیه. به منم دادن . سئوال کردم از شرکت. بعدش من یه تست زدم اینجا که همه تست میزنن . چون تازه adsl دار شدم نمیدونم خوبه این یا نه. یکی نظر بده ببینمیم معیار و ملاک اینا چیه دمتون گرم. موفق باشید.
سرویست چیه؟نقل قول:
ببخشید یادم رفت بگم من adsl 512 دارم . لطفا بگید که این اسپید ما چطوره.؟؟؟//
سلامنقل قول:
سرعتت خوبه
پینگت عالی نیست ولی بازم خوبه
اما به این جور تست ها کلا نمیشه زیاد اعتماد کرد
شما 1 فایل که لینک مستقیم داره را با IDM دانلود کن اگه سرعتت از 60 بیشتر بود دیگه عالیه:46:
3 گیگ هم که بهت دادن برو حال کن:5:
آقا تو ماه رمضون ترافیک اضافه کردن؟
چون من الان لیمیتم تموم شده کاملا ولی هنوز میتونم سرچ کنم. (512 eco )
بعضی از شهر ها 3 گیگ هدیه دادن مثل اصفهان شیراز مشهد و...نقل قول:
شما برو تو پنل کاربریت ببین تو قسمت ترافیک اضافی نوشته 3 گیگ یا نه؟
برادرنقل قول:
ساعت یک به بعد تروجان میاد سیستم ما؟
خودش میگه مشکل از ما هست
آره عزیز این تست 512 هست.کسی میدونه چرا اینجوریه؟کلافم کرده یکی بگه چه کار کنم به شاتل هم گفتم میگن این به خاطر لود زیاد روی سرور هست منم گفتم اگه شما به اندازهء پهنای باندتون یوزر داشته باشید نباید همچین مشکلی پیش بیاد حتی اگه همهء یوزرا با هم مشغول دانلود باشن بابا حالا افت سرعت تا 10% قابل قبول ولی نه دیگه 92%نقل قول: