اگه نا محدود میخوای صبا هم نگیر رفیق ! گرفتم پشیمون شدم
منم برا دانلود میخوام چیز درست حسابی پیدا کردی بی زحمت مارم تو جریان بذار
Printable View
اگه نا محدود میخوای صبا هم نگیر رفیق ! گرفتم پشیمون شدم
منم برا دانلود میخوام چیز درست حسابی پیدا کردی بی زحمت مارم تو جریان بذار
صانت نامحدود هم داره ؟ تو سایتش چیزی نیست .نقل قول:
پارس انلاین سوسول بازی نداره دوست من !نقل قول:
مشکلی ایجاد نمیشه !
بسیار عالی .. ممنون از پاسخت..نقل قول:
فقط اوضاع پینگ روزانه سرویسهای محدود چطوریه !؟ مثلا پینگ یاهو و گوگل در طی روز چقدره حدودا !؟
دوستان این های وب که کلا سرویس نمیده تو مخابرات باهنر(منظورم دینامیت هستش) پارس آنلاین محدود چجوریاس؟
حجمش که خیلی کم هستش مگر اینکه فقط تو ساعات رایگان دانلود کنم وگرنه الان با وایمکس ۳ روز ۸ گیگ دانلود کردم.
ممنون میشم جواب بدید تا ایشالا تو آبان دیگه کوچ کنیم.
آقا یه سوال داشتم برا یه مشکل به پشتیبانی زنگ زدم و ازم شماره تلفن خواست یعنی در واقع همون یوزرنیم اتصال به نت
از طرفی من دانلود شبانه ام خیلی خیلی زیاده چون سرعت خوبه
خواستم بدونم ممکنه حالا که شماره تلفنم رو پرسیده متوجه دانلود زیاد شده باشه و محدودم کنه از لحاظ سرعت دانلود شبانه؟!!!
از چه شرکتی سرویس داری؟نقل قول:
مگه فرقی هم داره؟نقل قول:
بله فرق داره تو پیام خصوصی هم براتون توضیح دادم.نقل قول:
(همون ماجرای مصرف منصفانه شاتل و.......)
اااااااااا
سلام میخواستم سرویس دهندمو عوض کنم گفتند باید خططون ۱بار قطع شه دوباره رانژر شه وبیست هزار تومن هزینشه......این واقعیت داره ممنون میشم ازراهنماییتون..........:n22::n22:
قطع رانژه هزینه نداره معمولانقل قول:
رانژه هم حدود 10 15 دیدم هزینه بگیرن
از بین آسیاتک, پارس آنلاین و شاتل کدامیک ارائه دهنده سرعت دانلود بالاتری هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ADSL مخابرات - طرح نقره ای
خراسان رضوی
مشهد
مرکز تلفن قدس
تست از سرور سلیمانیه عراق
23:20 یکشنبه 14 مهرماه 1392
سرعت به کیلوبایت بر ثانیه محاسبه شده
پارس آنلاین شاهرود-
سرعت 128 !!! 4 گیگ در ماه
سرور مبین نت
سلامنقل قول:
می تونید تست های خودتون رو اینجا هم قرار بدید:
با سلام بهترین وایمکس برای استفاده از اینترنت همراه کدوم شرکته؟برای گوشی هوشمند میخام و لپتاب میخوام لطفا راهنمایی منید اینترنت gprs خیلی بصرفه نیست>:n27:
سلام.بهترین طرحی که مخابرات داره چیه؟(دانلود شبانه داشته باشه)
مخابرات کجا؟نقل قول:
اگر در تاپیک مخابرات استان خودتون سوال کنید بهتر جواب میگرید
سلام به همگی
یه سوال دارم : من ADSL با سرعت 1024 از مخابرات گرفتم و با IDM سرعتش از 130 بالاتر نمی ره!!!:n04:
اصلا از سرعتش راضی نیستم می خوام ببینم سرعت همینه؟! می خوام برم 2 مگ بگیرم اون چقدر بهم می ده؟! تو دانشگامون با 400 تا سرعت دان می کردم وایرلس:n13:
می تونم با یه سری تنظیمات خاص تو IDM یا مودم یا هرجایی سرعتش رو افزایش بدم؟
دانلود از چند تا سرور مختلف رو امتحان کردم ولی سرعتش ثابت نیست و همانطور که گفتم از 130 هم بیشتر نمی ره!!!
خواهشا راهنمایی کنید
با سلام
راستش خواستم يك سري مطلب رو هم عرض كنم و هم كمك بگيرم
بعد از 4 سال داشتن ADSL توي شهر كرج و اون هم پارس آنلاين تازه فهميدم پارس آنلاين با همه يك فرق بزرگ داره وقتي يك سرويس رو ميفروشه انگار كه داره به خانواده خودش سرويس ميده وقتي ميگه سرويس 2 مگ يعني ديگه دان شما زير 250 نمياد
بدبختانه 2 تا خط دارم يكيش روي 2 مگ پارس آنلاين و اون يكي رو چند بار عوض كردم اولش شاتل گرفتم 1 مگ نامحدود باورتون نميشه بيش از 100 بار زنگ زدم و هر بار الكي گفتن مشكل از مخابرات در حاليكه هر دو تا خطم مال يك مركز مخابرات و از يك تي فو و همه چيزش عين هم اوني كه پارس آنلاين سرعتش ثابت اوني كه شاتل بود همش زير 50 بود بعدش اومدم پارس آنلاين رو گرفتم ولي قيمتش بعد از 1 سال غلغلكم داد و الان بعد از 2 هفته فهميدم چه غلطي كردم همون پارس آنلاين ماه ماه بود خداييش سرعتش كم و زياد نميشد و راحت ميشد كار كرد
اومدم خريت كردم فن آوا گرفتم بخاطر قيمتش اول از همه بهم گفتن مركز مخابراتي شهيدان غياثي كرج توپ توپه و واقعا هم هستش هيچ مشكلي نداره اين مركز
سرويس 1 مگ نامحدود با قيمت 175 و با شير 1 به 6 يعني سرعت دانلود زير 170 نمياد خيلي باحاله - ما هم گول خورديم رفتيم خريديم الان مثل ... توي گل مونديم
فقط به همه بچه هاي باحال كرج عرض كنم توي كرج فقط و فقط پارس آنلاين
يعني خداييش توپ توپه
در ضمن كي ميتونه بگه و كمك كنه توي مودم چه تغييراتي باعث افزايش سرعت ميشه يا چه تغييراتي توي كارت شبكه يا برنامه يا چيزي كه بتونه سرعت رو بالا ببره حداقل براي يك ماه كه دوباره قطعش كنم برگردم روي همون پارس آنلاين
با تشكر
سلام من برای ورود به اینترنت از تبلت استفاده میکنم چه نوع سرویس اینترنتی پیشنهاد میدید پولش مهم نیست سرعتش خوب باشه
اقا من میخوام از مخابرات لرستان شکایت کنم، سرویس نامحدودو برداشتن سرعتا کم شده دیسی ها زیاد. دیگه خیلی پر رو شدن واقعا
کجا باید رجوع کنم الان؟؟؟
بستگی به منطقه و مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
سوال رو خیلی کلی پرسیدی
اگر منظورتون اپراتورهای موبایل هست
باید بگم که شرکت هایی مثل رایتل اینترنت پرسرعت ارائه میدن
سلام
من یک سال و اندی میشه شاتل دارم اما راضی نبودم. بین آریافون، پارس آنلاین و شرکت های دیگه کدوم بهتره؟
پارس آنلایننقل قول:
شبانه رایگانه پارس آنلاین؟نقل قول:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
از 100 تا 600 البته بسته به سرویسی که میخری دارهنقل قول:
نقل قول:
ممنونم از پاسختون منظورم اپراتورهای موبایل نیست به پارس آنلاین زنگ زدم گفتند الان رو خط شما جوان نمیده شاید 1 ماه دیگه من سمت مرزداران هستم .....اطلس نت چطوره؟؟شما چی پیشنهاد میدید؟ممنون میشم راهنمایی کنید ؟؟به شرکتهای اینترنتی ایران زیاد اشنایی ندارم
راستش من از تهران خبر ندارمنقل قول:
باید از دوستانی که در تهران هستند سوال کنید
خط شما فیبر نوری هست؟
سلام دوستان
من الان 512 مخابرات رو تهران رو دارم. می خوام یه سرویس ADSL یا Wireless با سرعت +2M حجمی بگیرم. با کیفیت ترین سرویس دهنده با قیمت مناسب کدومه؟ نظر شما در مورد های وب چیه؟
با تشکر.
همشهریان استان فارس کسی ADSL خواست ما نمایندگی اسیاتک (فعلا استان فارس) داریم با تخفیف برای بچه های پی سی ورد سرویس می دهیم!
رفقای تهرونی از کدوم سرویس دهنده راضین؟
منطقه فرد اسدی هم که باشه عالیه
های وب از لحاظ سرعت خوبه تو یه روز ساعت رایگان زیاد جالب نیست در ضمن حجم میدزده حرفه ای مثلا یهو یک گیگ ازت کم میشه اگه تحمل دزدی داری بگیر اما اگه نا محدود میخوای پارس آنلاین پیشنهاد میشه من 128 داشتم خط رو 1 مگ بسته شده بود یعنی 130 kb البته بیشتر از 20 گیگ دانلود کنی محدودت میکنن اما الان من صبا نت بیستر استفاده میکنم درسته سرعتش نسبت به بقیه شرکت ها پایینه اما حداقل حجمت نمیدزده یه چیزی هم اضافه میکنه یا پارس بگیر یا صبا نتنقل قول:
تو شرکت هایی که ADSL میدن دوستان پارس انلاین و صبا نت پیشنهاد کردند چون پارس رو خط ما جواب نمیده فقط مونده صبا نت.......دوستان بین صبا نت و Wireless مبین نت کدومو پیشنهاد میکنند؟؟؟از لحاظ سرعت و دانلود کدومشون بهتره؟؟؟؟ درضمن خطم کابل مسی هستش و فقط سرویس 2 مگ محدود میخام بگیرم اگه شرکت های بهتری مشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید...... شرکتهایی که اینترنت ADSL میدن چه Wireless سرعتی که میگن 2 مگه ,,,,واقعا 2 مگه واقعیست؟؟؟
سلام
دوستان من یه سوال فنی دارم نمیدونستم کجا مطرح کنم .
سوال اینه که اگه اینترنت همه چیش نرمال و اوکی باشه سرعت و پینگ همه چی نرمال اما تو یک بازه زمانی نا مشخص مثل هر 5 دقیقه یک بار یا بیشتر یا کمتر پینگ یکهو به بالای هزار میره (سرعت هم اون لحظه به شدت افت شدیدی میکنه) و دوباره بعد چند ثانیه به حالت نرمال برمیگرده همه چیز و این روند همچنان ادامه داره .
میخواستم بدونم علت این مشکل چی میتونه باشه ؟ پهنای باند Isp یک لحظه پر میشه که این شکلی میشه یا مشکل چیز دیگه ایه ؟
پیشاپیش ممنون
الان شرکتی هست که تو سرویسهای حجمی ، حجم آپلود رو رایگان حساب کنن ؟
علت های مختلفی می تونه داشته باشهنقل قول:
از isp پرسیدی؟
میشه لطف کنید علت هاش رو بگید ؟ من واقعا این مورد برام چیزی بوده که تا الان برخورد نکرده بودم و الان حسابی من رو مشغول کرده .نقل قول:
isp رو که ول کنیم بهتره چیزی نمیفهمن بی ربط میگن . میگه ویندوز 8 بریز خوب میشه : دی
من الان چیزی که برام مهم هست اینه که علت فنی این مورد رو بدونم تا راحت تر با isp برخورد کنم .
این هم عکس:
محتوای مخفی: .
وایرلس هست یا ADSL ؟نقل قول: