ه اونطوری نیست:41:
Printable View
ه اونطوری نیست:41:
ممنون از جوابهات دوست عزیزنقل قول:
ولی میشه یکم واضح تر راهنماییم کنی که دقیقا باید چی کار کنم
به جون خودم اصلا آدم آماتوری نیستم ولی متوجه منظورت نشدم که دقیقا باید چی کار کنم
ممنون
با سلامنقل قول:
ببينيد دوست عزيزم اونجا نگفتيد كه كانكشن وي پـــي ان تون مشكل داره!
الان كه بالاش رو خوندم متوجه شدم كه اكانت رو داريد اجرا ميكنيد
----
خوب ببيند اين ارور واسه زماني هست كه يا اعتبارتون تموم شده يا كسي ديگه در همون لحظه با اكانت شما كانكت هست و مشكل خاصي ديگه نيست
من اول نگفتيد كه اون اكانت چي هست و واسه همين اشتباه متوجه شدم - ببخشيد :11:
سلام دوستان. من امروز سفارش Adsl .eco 128 سه ماهه به شاتل دادم.
از اونجا که به نظر می یاد پول مفت بابت مودم خودشونو نصبش می گیرن
می خواستم خواهش کنم راهنماییم کنید که چه مودمی بگیرم که هم قیمتش خوب باشه هم راهنمای نصبش همینجاها پیدا شه که خودم نصبش کنمو پول به اینا ندم .در ضمن اگه 2 پورته باشه بهتره wireless هم اگه داشت که خوبه ولی نمی خوام سز این قیمتش زیاد بالا بره
ممنون میشم زود جوابمو بدید...
سلام به همگی .من یه روتر Dlink - DIR 600 . میخواستم بدونم برد وایرلسش چند متره ؟ اخه 2 تا مغازه تو حاشیه خیابون با فاصله 100 متر هست میخوام به هم مرتبط کنمشون. :31:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم؛ معمولا تا 50-60 متر رو جواب ميدن و تا 80-90 متر رو هم شناسايي ميكنن فقط
اين رو هم ميتونيد بخونيد و استفاده كنيد
افزایش برد مودم وایرلس با هدایت کننده سیگنال دست ساز
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437513
ممنون از جوابتون .خوب شما چی پیشنهاد میکنی که از 100 تومن بیشتر نشه و این برد رو جواب بده ؟ میشه راهنمایی کنی.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
تو یه مغازه دوربین ip camera وایرلس داریم . تو اون یکی میخایم تصویر بگیریم .
سلام خسته نباشید
آقا من یه Zyxel P660RU دارم و از شاتل یه دونه Eco-512 گرفتم.
خودمم این مودم رو جدا خریدم و خودم الان همه چیش رو نصب کردم.
دوستمم گفتش که واسم Config کرددش.
حالا امروز دیگه دیدم دارن خیلی طولش میدن زنگ زدم شاتل یارو گفتش که رانژه شده.
براتونم بعدا(چهارشنبه) یکی رو میفرستیم نصب کنه.
منم خودم روشنش کردم ببینم میشه یا نه!
وقتی که روشنش میکنم چراغ پاور ثابت هستش و چراغ های Ethernet و DSL هم چشمک میزنن بعدش ثابت میشن! دیگه هیچی نمیشه!
اون پایین هم برای کانکشنم توی Windows 7 یه مثلث زرد میزنه و نمیشه کاری باهاش کرد!
اون علامت کره هم خاموشه!!
از Spliter هم استفاده کردم!!
حالا چی کار کنم؟
نمیخوام تا اون موقع وایسم!
چی کار کنم؟
Attenuation وSnr Marign باید بین چه عدد هایی باشه !؟
سلام / من با توجه به نیازهام میخوام یه مودم adsl بگیرم
من میخوام وقتی با pc به نت وصلم , یکی با لپ تاپ و یکی دیگه هم با موبایل بتونن وصل بشن به مودم و اینترنت ... واسه این کار مودم باید چه قابلیتی داشته باشه ؟
و اینکه اگه سرعت وایرلس 54 مگ باشه یا 300 مگ در عمل چه فرقی داره ؟ اصلا 300 مگ هیچ وقت به کار من میاد ؟؟
مثلا Tp-link 8901g چی نداره که من برم Tp-link 8960N یا Linksys 120N بگیرم ؟؟
با سلامنقل قول:
شما ميتونيد مودم d-link 2520U بگيريد كه قيمتش 30 تومن هست
و يا آلفكس كه همين قيمتاس
اما اگه وايرلس بخوايد 20 الي 30 تومن بايد بيشتر بديد و با توجه به اينكه گفتيد نميخوايد پول اضافي بديد پس اگه به كارتون نمياد همون معمولي رو بگيريد
در مورد نصب هم اكثر مودم ها مثه هم كانفيگ ميشن
يعني يكي از اونها رو كه طريقه نصبش و ببينيد بقيه هم همونطوريه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اينهايي كه فرموديد چي هستن و كجا هستن؟!
توي تنظيمات مودم هستن؟ اگه داخل مودم هستن ، پر كردنش فكر نكنم احتياجي باشه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما بايد دنبال يه مودم وايرلس باشي تا بتوني به صورت بيسيم باهاش ارتباط برقرار كنيد همونطوري كه گفتيد
مثلا همون مدل linksys كه گفتيد پيشنهاد ميشه
اما قيمتش يكم بالاس - چون مارك خوبي هست
در مورد سرعتها هم كه گفتيد - 300 مگ انتقال بيسيم به كارتون نمياد
چون پهناي باندتون محدود هست
موفق باشيد.
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
با سلامنقل قول:
شما الان مودم رو كانفيگ كرديد يا خير؟! يعني يوزر و پسورد رو داده شركت بهتون و شما تنظيمش كرديد؟
با سلام و تشکر بابت راهنماییهای قبلیتون. من دوربینو تو مغزه نصب کردم . روتر رو هم تو مغازه دیگه .یه 100 متری با هم فاصله دارن . تو حاشیه خیابون. با وایرلس لبتاپم تا 5 متری مغزه دومی تصویر گرفتم . فقط 5 متره دیگه جواب بده بهم تصویر میده . ایا با تعویض انتن دوربین یا روتر فکر میکنین این مشکل حل بشه ؟ یا مثلا سیم اضافه کنم انتن ها رو بیارم بیرون از مغازه ها ؟
نقل قول:نقل قول:
همونطور که joe_satriani عزیز گفتن ،تو این فاصله ای که شما میخواید (اونهم تو خیابون که موانع دائم در حال حرکت هستن) سیستم ها خیلی شاهکار کنن فقط هم رو میشناسن ولی زیاد قطع و وصل خواهید داشت.
صد تومن که فکر کنم خیلی هم زیاده. الآن آنتن های قوی تر با dBi حدود 6 یا 7 رو میتونید تو رنج 45 تا 70 پیدا کنید. یکی از دوستان D-Link زیر گرفته بود و خیلی هم راضی بود. چون زیرش هم رو میز قرار میگیره ، هم آهنرباست و نیازی به نصب نداره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابلش هم که فکر کنم 3 متر بود.
از repeater هم می تونید استفاده کنید البته اگر یکی از کسبه بین مسیر اجازه بده تو مغازش باشه. ولی راحت ترین کار خریدن آنتن هست:نقل قول:
البته داخل بازار ارزونتر هم گیر میاد.کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3969
خیلی ممنون از راهنماییت. میشه مدل این انتنو هم به من بگی تا بتونم راحت تر گیرش بیارم ...... ممنون میشم از لطفت .:46:
SNR به سرعت آپ شدن مودم و همچنین استانداردی که سرویس دهنده استفاده میکند < Adsl/Adsl2+/Adsl2>نقل قول:
بستگی دارد.
Attenuation به جنس کابل مصرفی و همچنین فاصله از Dslam بستگی دارد. انی تاپیک رو هم بخوانید اگر سوالی باقی ماند بپرسید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273
داخل لینک بالایی با شرح جزئیات نوشته: D-LINK - ANT24-0700نقل قول:
سلام بچه ها.به نظرتون مودم tplink 8960n چطوره؟من این واسه داخل خونمون میخوام که مودم رو تو اطاق و لپ تاپ رو هر جا که بزارم میخوام با کیفیت کانکت بشه.لپ تاپ رو هر جای خونه ببرم میخوام سرعتش کم نشه.روزی هم 20 ساعت باید مودم روشن باشه.به نظر دوستان این مودم برام خوبه؟ممنون میشم راجع به کیفیتش توضیح بدین.
راستی کمترین قیمتش تو اینترنت چنده؟
سلام
من لینکسیس دارم وسطش یک دکمه هست عکس رفرش روش زده ماله چی هست این ؟؟ وقتی میزنمش هیچ کاری نمیکنه !!!!!!
سلامنقل قول:
به نظرم مودم خوبي هست و كار شما رو راه ميندازه
دو تا آنتن خارجي داره و نرخ تبادل ديتاش هم 300 هست
بردش هم خوبه
به نظر من كار شما رو راه ميندازه ولي برندهاي بهتر هم هست
اگر از نظر قيمت مشكلي نداريد ميتونيد از برندهايي مثل Linksys استفاده كنيد
با تشكر:11:
سلامنقل قول:
مودمتون وايرلس هست ؟ اگه نيست كه :
اون دكمه ريست مودمتون هست
بايد چند ثانيه اي نگه داريد تا عمل كنه (مثلا 10 ثانيه)
كارش هم اينه كه تمام تنظيمات مودم رو ريست ميكنه و به حالت اول ميبره
اما اگه مودمتون وايرلس باشه بحثش جداستا
چون بعضي از مودمهاي وايرلس قابليت رفرش دارن به اين معني كه پورتهاي سيستمهايي كه ساپورت ميكنن رو رفرش ميكنه(يه جوري تو يه شبكه وايرلس كارا رو راحت ميكنه)
با تشكر:11:
Wi-Fi Protected Setup (WPS)نقل قول:
برای راحت کردن کار در راه اندازی یک شبکه وایرلس طراحی شده.
سلام دوستان
امشب داشتم با صفجه تنظیمات مودمم (192.168.1.1) ور میرفتم :31: که یه دفعه اتصالم قطع شد و دیگه وصل نشد :41:
Error 651 رو میده
صفحه تنظیمات مودم رو هم دیگه باز نمیکنه :13:
نمی دونم چیکارکردم :31:
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان هم با دیال آپ اومد رو نت
مودمم هم Alfex ADSL2 هست
.
اگه مودمت بیسیمه شاید پسورد security رو تغییر دادی. اگه اینطوریه راهی نداری بجز اینکه مودمتو reset کنی. اگر هم ip مودمتو دستکاری کردی netpulplus رو از اینترنت دانلود کن . سرچ میکنه ip مودمتو بهت میگه .
مثلا linksys چه برتری نسبت به این داره؟چون تو نظر سنجی ها tplink رو بیشتر میپسندن.قیمت این tplinkk هم ممنون میشم کمترینشو تو اینترنت بگین.نقل قول:
دقیقا مثل مقایسه سونی و ال.جی توی LCD هست . در این مورد ممکنه حتی Tplink با قیمت کمتر امکانات بیشتری در اختیارتون بگذاره ولی Linksys در شبکه اسم و رسم بیشتری داره.نقل قول:
قیمت ارزونترین مودم Tplink داخل بازار تهران Td-8811 هست که حدود 20 تومن هستش. یک پورت lan و یک پورت usb داره.
نحوه راه اندازی WPS به صورت زیر هست:نقل قول:
ابتدا باید مطمئن شید وسیله ای که می خواهید اون رو شبکه کنید از WPS پشتیبانی میکنه.
192.168.1.1 رو میزنید و یوزر و پسورد رو admin میزنید وارد قسمت زیر میشید و طبق شکل زیر فعال میکنید این قابلیت رو:
3 حالت وجود دارد.کد:http://www.irupload.ir/images/iz4y3zknzyvmsf1jo68o.jpg
1- لپ تاپ یا هرچیزی که ازش استفاده میکنید همین دکمه رو داشته باشد در این حالت دکمه اون رو اول میزنید و بعد دکمه روی مودم رو میزنید تا به هم وصل شوند.
2- وسیه که ازش استفاده میکنید PIN Number داشته باشه در این حالت در کادر مربوطه عدد رو وارد و روی Register کلیک می کنید.
3 - اگر وسیله ای که استفاده می کنید Pin Number مودم رو خواست عددی که روی اون رو قرمز کردم باید وارد کنید.
سلام دوستان امروز زنگ زدم شاتل کرج گفتن موم تک پورت 38 تومن و دو پورت 62 تومن البته میتونید خودتون هم بگیرید یعنی خرید مودم از شرکت اجباری نیست ! حالا موندم خودم مودم بگیرم یا از شرکت بگیرم؟! نوع مودم تو سرعت اینترنت تاثیر داره یا نه؟ به نظرتون از شرکت شاتل بگیرم یا خودم بگیرم؟ بهترین مودم adsl2+ تا 50 تومن چیه ؟؟؟ راستی یدونه pc دارم لپ تاب اینا هم ندارم مودم تک پورت باشه بهتره چون مودم چند پورت یا وایرلس اصلا لازم ندارم!!!
ممنون
سلامنقل قول:
1- معمولا ispها مودم رو 10 تومن (یا بیشتر) گرون تر میدن.
2- تو ایران مودم تاثیری تو سرعت دانلود و آپلود اصلا نداره!! ( همونطور که یه بنز و پیکان تو ترافیک تهران ، از نظر سرعت عییییین هم هستن !!)
3- (نظر شخصی ) من خودم بازار و جای مطمئن رو ترجیح میدم.
4- همونطور که تو 2 پست قبل تر sei_pm عزیز گفتن :
که مودم خوبیهنقل قول:
قیمت ارزونترین مودم Tplink داخل بازار تهران Td-8811 هست که حدود 20 تومن هستش. یک پورت lan و یک پورت usb داره.
سلام دوستان عزیز
مودم من ، Symphony SY602
میباشد ، اما به هیچ وجه با 192.168.1.1 وارد کانفیگ مودم نمیشود و صفحه دایما در حال لود میباشد .؟!
نقل قول:
اينجا رو بخون دوسته عزيز کانفيگ کردن مودم شما رو گفته
کد:http://91.98.29.182/fa/services/adsl/support
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
مودت رو با یه سوزن از پشتش ریست کن تنظيمات اوليش بر ميگردهنقل قول:
با سلام مجدد ،
متاسفانه من اصلا نمیتونم 192.168.1.1 را باز کنم ، حتی با اینکه یک بار مودم را ریست سخت افزاری کردم :41:
دوستان ممکنه بگین که ارور 901 مودم مربوط به چه خطاییه
باتشکر
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
دوست عزیز یه بار با اکسپلورر امتحان کن و در حالت work offline بذار ببین فرقی نمیکنهنقل قول:
اگر 192.168.1.1 مطابق عکسی که پینگ گرفتید ازش باشه احتمال داره شما تو مرورگرتون ------ ست کرده باشید. یا تو تنظیمات کارت شبکه ipv4 دیفالت گتوی 192.168.1.1 تعریف نشدهنقل قول:
با سلام مجدد
دوستان من یک بار هم کارت شبکه را Uninstall و Install مجدد کردم و دوباره به کارت شبکه Ip دادم ، مطابق تصویر زیر
اما حالا وقتی از 192.168.1.1 پینگ میگیریم ، Request Timed Out میشه ، متاسفانه ؟!
به نظر شما ، مشکل کجاست ؟
پ . ن : مرورگر رو پروکـــــسی ست نبود .
پ . ن 2 : با حالت آفلاین مرورگر هم چک کردم .!
سلامنقل قول:
- شما IP-Address رو روی 192.168.1.1 تنظیم کردین که مخصوص مودمه. و این تداخل ایجاد کرده.
- اولا پیشنهاد میکنم همه اینها رو بذارید رو اتومات تا خود مودم به سیستم هاتون IP بده.
- حالا اگه میخواهید دستی ست کنید 192.168.1.1 رو باید بذارید واسه مودم (Default Gateway) و برای IP-Address مقدار 192.168.1.2 رو وارد کنید. که بجای 2 میتونید هر عددی تا 254 هم بذارید. این عدد برای هر سیستم باید مختلف باشه.
سلام.
من یه مودم میخوام بخرم که 1پورته باشه...یعنی یه چیزی میخوام که فقط وصلم کنه به نته پرسرعت .... ارزون ترین مودم چیه الان؟
ممنون
با سلامنقل قول:
شما dlink 2520U بگيريد
هم كارايي خوبي داره هم ارزون هست و پيدا ميشه
البته مدل هاي زيادي هست توي رنج قيمت پايين و با كارايي مطلوب و خوب
موفق باشيد
با سلام
كسي ميتونه بگه چرا مودم مگانت من وقتي اي پي192.168.1.1 رو ميزنم گزينه Advanced رو نداره؟
كه طبق دفترجه راهنما بايد براي كانفينگ از اون استفاده كنم
با چه یوزرنیم و پسوردی لوگین مکنید؟نقل قول:
سلام
تصویر زیر رو نگاه کنید:
برای یه کاری باید 3 تا از اینارو پاک می کردم به خاطر همین به جز اون دومی بقیه رو پاک کردم و بعد از اون کلا adsl قطع شد و دیگه به هیچ وجه نمیره
الان فکر کنم به همین قسمت تنظیمات مودم برم و اون 3 تا رو دوباره به همون صورت اد کنم درست بشه ولی مشکل من الان اینه که به هیچ وجه دیگه به قسمت 192.168.1.1 نمیره! هر کاری کردم یعنی این درست نشد. خیلی عجیبه که به این جا نمیره!!!
الانم مجبور شدم با dial up بیام باید چی کار کنم که درست بشه؟ :(
ممنون
..........
ویرایش شد: بالاخره یه جوری تونستم به اون قسمت تنظیمات مودم برم :31:
بعدش اون 3 تا رو دقیقا همون جوری اد کردم درست شد!
حالا سوال اینجائه چه جوریه برای بعضی ها 1 دونه ست برای من 4 تا؟
مشکل اینجاست که به خاطر همین یه بازی رو نمیشه آنلاین بازی کرد. یعنی حتما باید یه دونه یعنی همون دومی باشه!