با سلام
چگونه می توان این عملکرد را در افیس انجام داد که با کلیک بر روی فلش متن زیر ان نمایش داده شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام
چگونه می توان این عملکرد را در افیس انجام داد که با کلیک بر روی فلش متن زیر ان نمایش داده شود
سلام
یه مشکل مسخره ای رو در ورد 2016 باهاش مواجه شدم! که عجیبه!
وقتی در یه متن فارسی (انگلیسی رو امتحان نکردم) با ماوس روی یه قسمت کلیک میکنم تا اصلاحی چیزی انجام بدم
به محض اصلاح (فشردن کلید بک اسپیس یا اسپیس و یا هر حرف دیگری) ناگهان نشانگر ماوس خودکار جابه جا میشه
و میره یه قیمت دیگه از متن و این اصلاحی که من اعمال کردم اون قسمت ناخواسته انجام میشه
البته بگم که این مورد در 40 -50 درصد موارد اتفاق میافته که خب اذیت میکنه
اگه راه حلی نداره عوضش کنم و برم ورژن قبلی!
من یه مشکل با pdf کردن فایل های ورد دارم که بیش از 20 ساعت وقت منو تا الان گرفته.
چند نرم افزار مختلف رو استفاده کردم و روی دو تا سیستم با فونت های مختلف سعی کردم ورد رو تبدیل به pdf کنم. هر بار یه مشکلی بوجود می اومد.
دوستان پیشنهادی و یا نرم افزار و افزونه مطمئنی سراغ ندارند؟؟
شما آفیس 2010 ندارید چون خود آفیس 2010 pdf میکنهنقل قول:
نه. 2007 هست. این به ذهنم نرسیده بود. امیدوارم مشکل حل بشه.
سلام
تو ورد 2007 چطور میشه کلمات مشابه Duplicate رو مشخص کرد؟
نمیخوام یه کلمه وارد کنم کلمات مشابه اونو پیدا کنم، اینو بلدم. میخوام خودش سرچ کنه بگه چندتا کلمه عین هم وجود داره، چندتا کلمه تکرار شده. اگرم مشخص کنه کدوماست که عالیه.
سلام
دوستان من ورد 2016 نصب کردم.
دارم پایان نامه رو تنظیم میکنم.
موقع تعریف هیدینگ 3 (لول 3) شماره هیدینگ با فاصله حدود یک خط با متن قرار میگیره.
... و یه مشکل دیگه اینکه در 2016 اعداد در نامبرینگ لاتین درج میشن (حتی با اعمال تغییرات در مدیفای استایل)
واای؟؟
درود
دوستان من هر کاری میکنم ، مکان نما موس به نقطه قرمز که مشخص کردم نمیاد. چرا؟ فکر کنم چون جدول اونجا ناقصی داره اما راهش چیه؟
سلام .یه دوره برگزار شده. لیست اکسلی از کسایی که توش شرکت کردنو داریم فقط. حالا میخوایم بهشون مدرک بدیم. یعنی یه فایل ورد در یه صفحه آ4 که مثلا آقای... دور فلان دوره شرکت کرده اند.
راهی هست برای این که مجبور نباشم برای تک تک اون اسم های فایل اکسل یه فایل ورد جداگانه درست کنیم؟
یعنی راهی میخوام که خود به خود اسامی رو جایگذاری کنه برای هر فایل جدید.....
سلام
نقل قول:
باید در تنظیمات شماره گذاری تعیین کنید که به جای Tab از Space استفاده کنه.
متاسفانه این مشکل در ورد 2016 وجود داره و فعلا من نتونستم راه حل منطقی پیدا کنم جز اینکه نوع Numbering رو به Hindi تغییر بدیم که در این صورت کل اعداد فارسی میشن و یا اینکه از شماره گذاری دستی باید استفاده کرد. اگر راه مناسب و علمی پیدا شد اموزشش رو قرار میدمنقل قول:
سلامنقل قول:
نمیدونم هنوز به دردتون میخوره یانه؟ ولی به هر حال میگم
این امکان خیلی ساده با بخش کمتر شناخته شده mail merge قابل انجامه
از تب mailing گزینه select recipients و از زیر اون use existing list کلیک کنید
در پنجره باز شده آدرس فایل اکسلتون رو بدید
به این ترتیب می تونید با دکمه insert merge field ستونای اکسلتون رو وارد ورد کنید و از بخش finish and merge خروجی یا پرینت تهیه کنید
اگه به مشکلی برخوردید حتما مطرح کنید
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
نمیدونم هنوز به دردتون میخوره یانه؟ ولی به هر حال میگم
این امکان خیلی ساده با بخش کمتر شناخته شده mail merge قابل انجامه
از تب mailing گزینه select recipients و از زیر اون use existing list کلیک کنید
در پنجره باز شده آدرس فایل اکسلتون رو بدید
به این ترتیب می تونید با دکمه insert merge field ستونای اکسلتون رو وارد ورد کنید و از بخش finish and merge خروجی یا پرینت تهیه کنید
اگه به مشکلی برخوردید حتما مطرح کنید
بله حق با شماستنقل قول:
تغییر به hindi رو من فقط از طریق option < advanced بلدم. که اون هم همه اعداد در حتی متون رو فارسی میکنه
جدا برای نامبرینگ تنظیماتی هست. همینم خوبه بالاخره. کار راه اندازه
مرسی
فکرکنم منظورمو بد رسوندم. منظورم از هون طریق منوی Advanced بود. با این حال باز هم بررسی میکنم ببینم راهی هست یا نهنقل قول:
سلام
اعداد نامبرینگ رو میشه با فرمان Rtl Run، فارسی کرد ولی فونتش رو نمیشه عوض کرد یا لااقل من نتونستم.
مراحل:
- File > Options > Advanced > Show document content > Numeral: Context
- Customize Quick AccessToolbar > More Commands... > Choose commands from: All Commands
- Find Rtl Run and press Add
- Press OK
- یک لیست شمارهدار با گزینههای فارسی ایجاد کنید.
- روی ستون اعدادِ لیست کلیک کنید (میتوانید مکاننما را در متن یکی از گزینهها قرار دهید و دوبار کلید Home را بزنید).
- فرمان Rtl Run را که اخیراً به Quick Access Toolbar افزودهاید اجرا کنید.
- تغییری مشاهده نمیشود (طبیعی است).
- فونت استایل List Paragraph را یک بار عوض کنید تا تغییرات مشاهده شوند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راه حلتون.
اما اعدادش عربیه یه جورایی و این قضیه آفیس رو برای من که میخام پایان نامه و مقاله بنویسم بلا استفاده کرده!
مجبورم ورژن پایینتر رو دوباره نصب کنم:n27:
سلام
اون مشکل انگلیسی بودن اعداد در نامبرینگ با hindi کردن برطرف شد و من باهاش مشکلی ندارم
اما وقتی فهرست میگیرم از محتوا... بهم ریخته میشه نامبرینگ در سطرهای فهرست
کادرهای قرمز رنک اشکال داره و باید خط تیره بیافته سمت چپ. ضمن اینکه اندازه فونتشم بزرگ هست
فلش ها نمونه های صحیح رو نشون میده
مجددا که فهرست جدید میگیرم باز همینطوریه
کلافه میکنه این نامبرینگ ورد جدید :/
شما میدونید اینو میشه حلش کرد؟
من یه فایل ورد دارم که براش بکگراند گذاشتم (عکس اول)
موقع چاپ، بکگراندش اینطوری چاپ میشه (عکس 2)
نمیدونم چیکارش کنم
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم هنگام کار با ورد خواهش می کنم کسی که اطلاع داره کمکم کنه.
وقتی دارم فارس تایپ می کنم و به یک لغت انگلیسی برخورد می کنم نمی تونم اون کلمه انگلیسی رو سر جای خودش تایپ کنم و بعد از تایپ اولین حرف انگلیسی, به اول همون سطر منتقل می شه و متن به هم می ریزه
دوستان لطفا بهم کمک کنین واقعا کارم گیر همین موضوع هستش
ممنون
سلامنقل قول:
1. متن رو باید راست چین کنید.(کافیه وسط چین یا راست چین بشه ولی توجه کنید که نباید چپ چین باشه.)
2. حالت از راست به چپ(Right to left) رو فعال کنید: با استفاده از دکمه کنترل و شیفت سمت راست یا با استفاده از شورتکات بالای ورد با همین نام.
Sent from my C5303 using Tapatalk
درود
دوستان من تو فرمول نویسی میخواهم زیر بتا 0 باشه اما 0 که می نویسم . نقطه میشه!
بعضی فونتهای فارسی 0 رو به صورت نقطه نشون میدن و بعضی هم به صورت گردنقل قول:
شما بهتره اون صفر رو انگلیسی تایپ کنید یا اینکه فونت رو عوض کنید.
دوستان عزیز بنده با مشکل عجیبی روبرو شدم !!!!!!!!!!!!!:n37:
لطفا بنده ر ا یاری نمایید :n13:
تا چند روز پیسش اعداد روی محور نمودارها در نرم افزار ورد 2007 و پاورپوینت نمایش داده میشدند برای بنده اما الان دو روه که اعداد نمایش داده نمی شوند !
اما وقتی فایل ورد را برای دوستم ارسال می کنم اون اعداد را روی نمودار ها مشاده می کنه !!!
مثلا تو عکس زیر عددی روی محور نمودار دیده نمیشه!!
در ثورتی که تا چند روز پیش رو محور ایکس و وای عددا دیده می شدن اما الان عددی تو سیستم من نشون نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟:n34:
وردو پاک کردم دوباره نصب کردم فاییده نداشت
درود
دوستان ممنون میشم هرچه سریعتر کمک کنید. برای مقاله واقعا معطل شدم.
فایل وورد من (که 2010هست و البته ویندوز7 32بیتی دارم)، وقتی خودم تنظیم میکنم و تایپ میکنم و داخل لپتاب خودم میبینم عالیه و با فرمت استاندارد مجله تایپش کردم(البته فارسی هست نه انگلیسی) ولی وقتی میفرستم مجله، کل فونت و نوشته ها به هم میریزه، خیلی بد جور و خنده دار مثلا "ویژگی" رو مینویسه"وی ژگی" و خصوصا این مورد تو شکلهایی هست که داخل وورد میکشم( مثلا با insert میرم و بعدش یه باکس میکشم و داخلش چیزی مینویسم به هم میریزه)، کلا چی کار کنم که تو انتقال، تنظیماتم همونی باشه که تو کامپیوتر منه؟(میدونم وورد اینطوریه و باید پی دی اف کردش اما وورد میخوان و اگر درست خاطرم باشه بصورتdocx ذخیره میکنم)البته الان دارم وورد رو دوباره نصب میکنم ولی اگه راهی هست بگید تا انجام بدم تا به هم نریزه کلا هیچی واسه همیشه.
با تشکر
وارد تنظیمات word بشین. از سمت چپ بخش save رو انتخاب کنید.نقل قول:
در سمت راست قسمت آخر تیک embed fonts رو بزنید.
با این کار فونت شما در فایل ذخیره میشه و اگه دریافت کننده این فونت رو در سیستمش نداشته باشه، مشکلی پیش نمیاد.
نقل قول:
اما با انجام این کار و حتی با رفتن به advanceو تنظیم برای سیو بصورت 2007word هیچ فرقی نکرد.
من فکر میکنم موقعی که uninstall کردم بخش word از office حذف نشده است.چون بعد از نصب به عنوان برنامه نصب شده در start بصورت های لایت نشون داده نشد. پس یعنی uninstall نشده که تازه نصب نشده و بعنوان new program شناخته نمیشه دیگه!!!
نظرات دیگه ای دارید؟
سلام
میخوام بین چندتا فایل ورد به همون شکلی درون یه فایل ورد سرچ میکنم جستجو بکنم یعنی به همون دقت و نمایش نتیجه، آیا راهی داره؟
با سلام
دوستان من حاشیه های وردم رو درست تنظیم کردم ولی وقتی پی دی اف میکنم یا پرینت میگیرم حاشیه ها درست رعایت نمیشه لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
دوستان من همچنان مشکل دارما، تازه الان موقعی که office رو باز میکنم، پنجره نصب برنامه office باز میشه و دوباره برنامه رو نصب میکنه، ولی من برنامه رو قبلا با موفقیت نصب کردم و الان دیگه دیسک هم داخل درایو نیست که بخواد نصب بکنه! اول وقتی اینترنت رو قطع میکردم، مشکل حل میشد اما حالا حتی وقتی به اینترنت هم وصل نیستم موقع اجرای برنامه، دوباره میخواد برنامه نصب کنه و اجازه هیچ کاری نمیده،(یکبار هم منتظر شدم که تا آخر نصب بره ولی دوباره برمیگرده و نصب رو شروع میکنه، درحالی که باز میگم هیچ دی وی دی هم نیست)نقل قول:
اینطوریه که وقتی فایلم رو باز میکنم، اول فایل رو باز میکنه و بعد نصب برنامه رو شروع میکنه و هیچ کاری با فایل وورد نمیشه کرد.
uninstall هم کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم مورد داره. از ریجستری هم خواستم پاک کنم اما نمیدونم اسم فولدرش چیه، آخه همه فولدرها داخل فولدرِunistall (در ریجستری) عدد هستن!
دی وی دی برنامه برای شرکت پرنیان هستش و برای کرک، بعد از نصب آفیس باید برنامهKMSPICO رو نصب کنیم.(گفتم شاید قبلا کسی مشکلی داشته با این برنامه این رو مطرح کنم )2011هم هست.
الان میرم2007نصب کنم ببینم مشکل داره بازم یا نه!
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
من می خوام شماره اشکال رو به صورت (شماره فصل-شماره شکل) در ورد 2013 به صورت خودکار وارد کنم. چکار باید انجام بدم؟
مشکل شما میبایست در جای دیگری مطرح میشد.نقل قول:
مشکل وورد شما رفته رفته مرتفع شده و به سادگی که ما اینجا برای شما توضیح میدیم حل نمیشه.
در ابتدا شما مشکل نصب نرم افزار داری.
خوب اولا بایستی یه فایل قابل نصب وورد داشته باشی که به سالم بودنش مطمئن باشی.
دوما از اونجا که آنیستالر ویندوز شما دچار مشکل شده از برنامه آنیستالر استفاده کنی
و سوم اینکه وورد رو نصب کنی که بدون درد سر بعد از ریسترت اجرا بشه و اگه اینها واست کار ساز نشدن مجبور به تعویض ویندوز هستی
اما مشکل اول که گفتی فایل ووردت در سیستم دیگه بد باز میشه اینکه بهتره با همون ورژنی که تایپ کردی، در سیستم دوم وورد رو اجرا کنی و همیشه بهتره فایل وورد رو در یک ورژن از وورد ویرایش کنی. اگه مثلا از فایلی که با 2007 نوشته شده رو ببری تو 2013 ویرایش کنی این دردسرها همیشه هست.
همچنن فونتهای که خودت استفاده کردی بایستی موجود باشه.
حتی دیده شده فایلهایی وورد نوشته شده در یک ورژن از وورد (مثلا2013) در سیستم دیگر با همان ورژن از وورد و همان فونتها، باز هم بهم ریختگی صورت گرفته.
این از مشکلات وورد هستش که کاری نمیشه کرد. ظاهرا بر اساس نوع سایز مانیتور سیستمها وورد رفتارهای متفاوتی از خودش نشون میده.
سلام.
دوستان چطور میشه در ورد با استفاده از cross-reference برای یک جمله به چندین منبع اشاره کرد؟ مثلا میخوام برای این جمله از 2 تا رفرنس استفاده کنم. [1,3]
میدونم که تک تک میشه رفرنس داد مثل [2],[3]. ,ولی میخوام تو یک براکت باشند.
ممنون
درود
جسارتا این فاصله رو هر کاری میکنیم. حذف نمیشه ..:n03: کلمه دور هست از عدد
دوستان ما تو ورد کل اعداد رو فارسی کنیم و حالا میخواهیم چند تا بخش رو انگلیسی کنیم؟ یا برعکس. چاره چیست؟
سلام
وقتی اعداد به صورت خودکار پشت سر هم قرار بگیرن این اتفاق می افته. میشه اعداد رو به صورت دستی وارد کرد که فاصله ها به یه اندازه بشن. به این صورت که:
عدد فاصله خط تیره فاصله اون چیزی که می خوای بنویسی فاصله برو خط بعدی به همین صورت ادامه بده. مثلا:
9 - معماری و ساختار سرویس دهی FTTH FOA
10 - کابلهای UTP و فبیر نوری 29-25
- - - Updated - - -
سلام
وقتی اعداد به صورت خودکار پشت سر هم قرار بگیرن این اتفاق می افته. میشه اعداد رو به صورت دستی وارد کرد که فاصله ها به یه اندازه بشن. به این صورت که:
عدد فاصله خط تیره فاصله اون چیزی که می خوای بنویسی فاصله برو خط بعدی به همین صورت ادامه بده. مثلا:
9 - معماری و ساختار سرویس دهی FTTH FOA
10 - کابلهای UTP و فبیر نوری 29-25
با سلام و تشکر
سوالم اینه که برای جلوگیری از زیر خط دار کردن بعضی کلمات چه باید کرد در واقع چگونه اضافه کردن کلمات به دیکشنری ورد به چه صورت؟؟؟؟؟؟؟:n40:
سلام و درود خدمت اساتيد :n26:
آقا من مي خوام يه كتابچه ي كوچيك ( سايز A7 ) درست كنم. اما ...
1- نمي دونم يه صفحه A4 رو چطور به 8 قسمت مساوي تقسيم كنم و توي هر قسمتش بنويسم. و براش شماره هم بزارم.
2- يه جا هم ديدم كه انگار تو قسمت پرينت مي شه دستور داد كه چندين تا صفحه A4 رو تو يه صفحه A4 چاپ كرد. اما شمارش صفحه ها چطور ميشه ؟ اگر بخوام پشت و رو بيافتند چه كار كنم ؟:n13:
به كل گيج شدم. لطفا راهنمايي كنيد كه چطور مي تونم اين كتابچه رو درست كنم. :n40:
ميشه يه خورده بيشتر توضيح بديد؟
يعني با جدول صفحه A4 رو به 8 قسمت تقسيم كنم و تو هر قسمت جدا بنويسم؟
اگر امكان داره يه توضيحي هم درباره تقسيم صفحه با جدول بديد، چون من هر كاري كردن دقيق نتونستم درست كنم. :n02:
شماره بندي صفحات چطور ميشه تو اين حالت ؟
اگر بخوام ترتيب صفحات حفظ بشه چيكار بايد بكنم؟
تشكر
دوستان سلام .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک فایل ورد دارم موقع باز کردن ارور زیر میده
کسی میدونه چه جوری باید بازش کنم ؟
دوستان خیلی برام مهم است . یک جورایی روی کارم هم تاثیر دارد اگر باز نشه
اگر کسی واقعا بتونه کمکم کنه از خجالتش درمیام . یک هفته است اعصابم خورده
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک فایل ورد دارم موقع باز کردن ارور زیر میده
کسی میدونه چه جوری باید بازش کنم ؟
دوستان خیلی برام مهم است . یک جورایی روی کارم هم تاثیر دارد اگر باز نشه
اگر کسی واقعا بتونه کمکم کنه از خجالتش درمیام . یک هفته است اعصابم خورده
ممنون
سلامنقل قول:
اضافه کردن کلمات به دیکشنری ورد: تایپ کلمه جدید - انتخاب کلمه - راست کلیک - Add to dictionary