سلام
دوستان بهترین سوپر زوم حاضر در بازار؟
و ایا ارزش داره صبر کنم تا پاناسونیک و فوجی مدلهای 2011 رو ارائه بدن؟
باتشکر
سلام
دوستان بهترین سوپر زوم حاضر در بازار؟
و ایا ارزش داره صبر کنم تا پاناسونیک و فوجی مدلهای 2011 رو ارائه بدن؟
باتشکر
1100D کنننقل قول:
G12 کنن
اگر زوم مهمه SX220نقل قول:
اولیش این که کننه (شوخی میکنم) :31:نقل قول:
والا نمیدونم
اینا فقط برای جذب مشتریه و کاربرد واقعی و با ارزشی نداره
سلامنقل قول:
HS20,FZ40,SX30
فکر نکنم به این زودی ها مدل معرفی بشه
شما بودجه تون چقدره
تا 600 هم مشکلی نیستنقل قول:
سلام
HS20,FZ40,SX30
فکر نکنم به این زودی ها مدل معرفی بشه
شما بودجه تون چقدره
ولی سوپر زوم میخوام
از بین3تای بالا کدوم بهتره؟ بدون در نظر گرفتن هزینه
باتشکر
نقل قول:
شک نکن مدل جدید سونی یعنی hx100v تاپیکش رو برات گذاشتم برو ببین خودم یک هفته است دارم .توپه .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499330
خب مثل این که نظر خاصی نداری !نقل قول:
به احتمال زیاد امروز بعد از ظهر میریم و همین مدل سامسونگ st600 رو میگیریم !
این دوربین نقطه ضعف بزرگی که نداره درسته ؟
HX100V هم هست اما سونی مشکل نویز ، غیر طبیعی بودن رنگ ها و شارپ نبودن داره نمیدونم توی این دوربین هست یا نهنقل قول:
من بین اونا HS20 رو انتخاب میکنم اما کمی کار باهاش سخته
شما بهتره بیشتر توی وب بگردید
به نظر من کلش نقطه ضعفهنقل قول:
برای اخرین بار داری اشتباه میکنی :46:
دیروز رفتم برای داداشم یک sony hx100v خریدم به قیمت 619 تومن
تو این رنج قیمت از لحاظ امکانات حرف ننداره و بسیار عالیه
شما با نزدیک 700 میتونید یه D3100 یا 1100D بخرید
پس hx100 اصلا توی این رنج قیمت ، حرفی برای گفتن نداره :46:
چرا دوستانی که مدل های مختلفی برای افراد معرفی میکنن بخصوص برای کسانی که دنبال یه کامپکت حرفه ای هستن،nex معرفی نمیکنن ؟
باهاش اشنایی ندارن یا عیب و ایرادی دیدن ازش ؟
چون یکی از گزینه های خریدم هستش !(nex-3a)
تفاوت قیمتشون چقدره ؟ منظورم IXUS 310 با SX220 ! الان SX220 چنده ؟:20:نقل قول:
چون قیمت جالبی نداره و لنز هاش هم خیلی گرونهنقل قول:
هر و بالای 370 و زیر 440 هستندنقل قول:
انتخاب بين hs10 , fz40 لطفا مقايسه خوب با دلايل و قيمت
تفاوت چشمي الكترونيكي با چشمي ديجيتال؟
دوستان من امروز رفتم بازار
هم hs10 بود هم hs20
قیمتم به ترتیب 420 و 520 بود
اولی اندونزی و دومی چینی بود
خواهش میکنم با دلیل بگید کدوم رو بگیرم
ضمنا سونی hx100هم هست که نمیدونم کیفیت عکسش ازینا بهتره یا نه البته gps و 3d یش اصلا بدردم نمیخوره
من کیفیت عکس برام مهمه البته اندازه نه .هرچی عکس ام بگیرم کوچیک میکنم .برای فیس بوک و اینا
من میخواستم آیفون بگیرم گفتم بجاش 1 دوربین با 1موبایل معمولی بگیرم اما تو بعضی جاها خوندم که این فوجی مثل موبایل عکس میگیره
لطفا کمک کنید مرسی
سلام
به طور میانگین کیفیت خروجی عکس در لنز ۲۰۰ - ۱۸ از همین ۵۵ - ۱۸ بهتره یانه ؟ مرسی
میخواستم بدونم مدل Canon IXUS 220 HS چطوره.
در همین فرم (فشرده) و تقریبا حدود همین قیمت چه گزینه های بهتری میتونم داشته باشم.
ضمنا چرا قیمت این دوربین رو در سایت دی جی کالا زدن 333 تومن. اما تو سایت خود کنن زده 369 دلار.
در حالیکه به طور معمول باید قیمت در ایران بیشتر باشه. آیا ممکنه مدلی که در اون سایت میفروشن اصل نباشه مثلا؟
کد:http://www.-------------/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-IXUS-220-HS-PowerShot-ELPH-300-HS#Tab
+گارانتی معتبر برای کنن چی هست؟کد:http://www.canon.com.sg/personal/products/compact-cameras/ixus/digital-ixus-220hs
من 18 200 دارم کیفیتش نسبت به 18 55 خیلی بهتره.تا حدودای 160 کیفیتش خوبه ولی بعدش یکمی افت میکنه البته نه که بد باشه.نقل قول:
اگه تعویض لنز وحمل و نقلش براتون مهم نیست بهتره یه 55 250 بگیری هم رنج بالاتری دارید هم اینکه قیمتش ارزونتره.
اگه کیفیت خروجی لنز براتون مهمه 15 85 بهترین گزینست با این قیمت.
در اخر اگه برای کار حرفه ای میخاید لنزای بهتر هست ولی اگه نه همین 18 200 عالیه.
نقل قول:
متشکر
1-2 مدلNikon هم بهم پیشنهاد بده...
کلا با Nikon موافقی یا Canon?
دوستان، نظرتون در مورد IXUS 1000 HS چیه ؟ نسبت به دوربین های مشابه از لحاظ قیمتی و امکانات ؟
سلام
نمیدونم اینجا جای مناسبی واسه پستم هست یا نه
لطفا این عکسایی که آپلود کردم ببینید
میدونم با کنن گرفته شده ولی نمیدونم چه مدلیکد:http://www.4shared.com/file/-UA3r9ck/Modeling.html
شما که حرفه ای هستید میتونید تشخیص بدین تقریبا مدلش رو؟
این وضوح بخاطر لنزه یا مدل دوربین!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیادی آماتورم
با 500d یا D3100 میتونم همچین عکسایی بگیرم؟؟؟
یه توضیحیم راجع به لنز بدین ممنون میشم
کلا کار و تاثیرش چیه!؟
موقع خرید روی اون 2 تا مدل بالایی لنز هست یا باید جداگانه بگیرم؟
سلام دوستان
به نظر شما Nikon D400 تا آخر شهریور معرفی میشه؟؟؟؟چون شایعات زیادی پیرامون معرفی این دور در سال 2011 هست....
به نظر میرسه HX100 خیلی برتر از SX230 هست(زوم 30x -لنز واید-SLR like بودن) در صورتیکه فقط حدود 100 هزار تومن اختلاف قیمت دارند
میشه یکی از دوستان توضیح بده قضیه چیه؟
اگه اینطوری باشه هیچکی سراغ sx230 نمیره کافیه 100 تومن بیشتر بده امکانات فوق العاده بالاتری در اختیار داشته باشه
بله اگر اینجوری باشه همه اونو میگیرین ولی اصلا اینطور نیستنقل قول:
چرا که کیفیت عکس 230 بهتر از سونیه
دوربینی کوچک با امکانات و کیفیت خوب
در مورد فیلمبرداری نمیدونم چون نمونه فیلم سونی رو وندیدم
حتی اگه کیفیت عکسش بهتر هم باشه (که من نمی دونم !) این دو دوربین رو نمیشه اینجوری با هم مقایسه کرد ... من خیلیا رو میشناسم که دوربینی که توی جیب جا نشه نمی خرند :31:نقل قول:
خیلی ها هم هستند خارج از بحث علم و منطق عمومی تصمیم میگیرند . مثل شخص من که اگر آلفا 900 سونی هم نصف قیمت به من بدن ، نمی خرم !! چه برسه به سوپرزوم ها و . . .
علاوه بر این موضوع و برای استپ بعدی موارد فنی و کاربری و علاقه های شخصی هر فرد هستش که بهتر بودن هر دوربینی رو توجیح میکنه ، نه صرفا ارائه مشخصات فنی بهتر .
شاد باشید .
پی نوشت :
شما یا شایعات رو قبول دارید یا ندارید ... اگر دارید که نظر ما افراد عام جامعه عکاسی هم جز همون شایعه هاست . اگر خیر هم که مطرح کردن چنین سوالی بی معنی جلوه میکنه . ( خارج از این موضوع با توجه به ریلیز دوربین جدید سونی ، احتمال اومدن D400 هم هستش البته بیشتر شایعه ها پیرامون حضور جانشین D700 منتشر میشه که با توجه به کلاس سنسور A77 سونی ، این مورد دوم منطقی تر هستش ) .نقل قول:
به نظر شما Nikon D400 تا آخر شهریور معرفی میشه؟؟؟؟چون شایعات زیادی پیرامون معرفی این دور در سال 2011 هست....
.
.
.
چرا؟نقل قول:
. مثل شخص من که اگر آلفا 900 سونی هم نصف قیمت به من بدن ، نمی خرم !! چه برسه به سوپرزوم ها و .
و چون دوربینهای قبلی سونی کیفیت خوبی ندارن ، این باعث میشه که بدون دیدن تصاویر گرفته شده با hs100 بگیم که دوربین خوبی نیست؟
فکر نمی کردم با نوشتن این جمله برای کسی سوال پیش بیاد !! خدمت شما :
بنده کلا با سونی میانه خوبی ندارم . مثل فردی که با برند هیوندای میانه خوبی نداره و حتی اگر آزرا 2012 رو به قیمت 10 هزار دلار هم بهش بدن ، قبول نمی کنه !! حالا این قبول نکردن که دلیل بر بد بودن آزرا 2012 نیست حتی با پیشینه ی نه چندان مثبتی که هیوندای داشته . ( مثال منطبق با سونی ) .نقل قول:
خیلی ها هم هستند خارج از بحث علم و منطق عمومی تصمیم میگیرند .
البته خارج از توضیح واضح که نقل قول کردم اول همین پست و پست قبلم در مورد خودم ، بعضی نکات منطقی هم در مورد عدم خرید DLSR های سونی در ایران وجود داره که میشه به قیمت بسیار بی ربط اونها نسبت به خارج از ایران ، نبود پشتیبانی فنی ، عدم وجود لوازم و تجهیزات فنی که مهمترین اونها لنزهای متنوع هستش و مواردی از این دست . . . اشاره کرد .
کلا هدف نوشتن پشت قبلی از طرف من ، یادآوری نکات مختلفی بودش که میتونه توی تصمیم گیری یک فرد اثر بزاره برای خرید دوربین که همگی این نکات هم بسیار مهم هستن .
پی نوشت : HS100 نداریم . احتمالا اشتباه نوشتید و منظورتون Sony HX100V هستش .
سلامت باشید .
به نظرتون برای یک دوربین خونگی کوچیک کدوم بهتره sony hx9 یا canon sx230؟
آخه به نظرم canon sx230 یکم عکساش بهتره اما sony hx9 از نمونه فیلم هایی که تو سایت یوتوب ازش دیدم ظاهرا تو شب فیلم برداریش خیلی بهتره.به نظرتون کدوم نسبت به قیمتش بهتره؟ممنونم
؟...........نقل قول:
نقل قول:
واسه گارانتی آفومار گارانتی خوبیه ولی قیمت هاش بالاست
ایده آل هم خوبه ...
سلام
آیا دوستان خرید دوربین canoon sx 130 is در رنج قیمت 250 تا 3000 تایید می کنند ؟
پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
از کجا خریداری کنم ؟
به چه نکاتی در زمان خرید توجه کنم ؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
عید شما مبارک.
دوربین خوبیه. شاخصه اون زوم بالاست12X-28 – 336 mm.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به زوم بالا:نقل قول:
Canon PowerShot SD4500 IS
Canon PowerShot SX210 IS
Canon PowerShot SX210 IS
[/QUOTE]
اگه منظورت به صورت آنلاینه(یا همون اینترنتی!)، بهتره این کارو نکنی! چون الکی 50-60تومن میبارن رو قیمت! پس بهترین کار رفتن به نمایندگی استانی هستش.نقل قول:
نقل قول:
- محدوده ایزو قابل قبول
- مجهز به لرزشگیر(IS)
- پشتیبانی از جدیدترین پرداشگرها
- انداز ه سنسور
- نوع سنسور
- فاصله کانونی
- میزان دیافراگم
- حداقل فاصله فوکوس
- میزان پیکسل موثر
و....
حامد:11:
عید شما هم مبارک
با تشکر از راهنمایی کامل شما.
من جستجو کردم و متوجه شدم این دوربین ساخت چین هست آیا صحت داره ؟
بله دوست عزیز.ساخت چین هستند! البته از هر دوربین چندین سری ساخته میشود. که در حال حاضر بدلیل بحران در ژاپن سریهای ژاپنی کمتر پیدا می شوند. البته در مورد دوربینهای نسبتاً گرانقیمت، سریهای ژاپنی رو میشه پیدا کرد.نقل قول:
حامد:11:
دوست گرامي اين دو مدل واقعا به هم نزديك هستن و فقط عكس هاي سوني يكمي گرم تره و فيلمبرداريش هم واقعا عاليه فقط قيمت رو توجه كنيد اگه يكي باشه وگرنه كنن بصرفه تره.نقل قول:
اگر قیمتم یکی باشه بازم کانننقل قول:
بنظر من کیفیت عکسهاش خیلی بهتر از سونیه
چرا که HX9 نویز بسیار زیادی داره
آخه نمیدونم چقدر میشه به این سایت ها اعتماد کرد اما تو این سایت ها تو ایزوی تا800میزان نویز هردو دوربین یکی بود اما جزعیات در کل تو عکس های کنان یکم بیشتر بود.اما چند تا نمونه فیلم که تو یوتوب ازشون دیدم تو محیط یکسان با نور کم فیلم های سونی خیلی روشن تر بود.اختلاف کیفیت فیلم برداری ها خیلی بیشتر از اختلاف کیفیت عکس ها بود.کاش مغازه داره اجازه میدادن قبل از خرید دوربینو یک تست بکنیم که راحتتر بشه انتخاب کردنقل قول:
کد:http://www.dcresource.com/reviews/comparisons/2011-compact-gps-ultra-zoom-cameras?page=0,5
کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=1389&p1=10944&ma2=16&mo2=1338&p2=10599&ph=22
سلام دوستان عزیز.
بهترین دوربینی که تو رنج 300 تومان میشه خرید کدومه؟
چند تا مدل پایین میذارم بگید کدوم بهتره قیمتش چقده عکسم اگه دارید مثه نیروانای عزیز بذارید.
زومش زیاد واسم مهم نیست مثلا تو مایه های5 اپتیکال.
رزولوشن 14 یا 16 مگاپیکسل.
دارای قابلیت های عکاسی مثه سایبر شات،VR،تشخیص لبخند و بسته شدن چشم،قرمزی چشم و .... که شما حرفه ای ترید بهتر میدونید.
فیلم برداریشم واسم مهمه که فول اچ دی باشه سرعت فریمشم بالا باشه.
حساسیت(ایزو)تا 1600 خوبه.
سرعت شاتر 1/1600.
راستی فوکوس 50سانت یا 3سانت یعنی چی؟فرقش چیه؟
اینم مدل هایی که خودم دیدم:
Canon PowerShot A2200 ،canon PowerShot A3300 IS،Canon PowerShot SX130 IS،Sony DSC-W380،Sony DSC-W360،Sony DSC-W370،Sony DSC-W350،Coolpix S6000
ازتون ممنونم.
بنظر من عكساشون به هم خيلي نزديكن و شما به قابليت هاي ديگه مثل تنظيمات دستي و خوشدستي قيافه و فيلمبرداري و قيمت مي تونيد انتخاب كنيد.البته به ريويوهاي معتبر هم نگاه بندازين من تو فو تو گرافي بلاگ ديدم به hx9 از 5 نمره به كيفيت عكسش 5 داده و قابليت هاي ديگش هم تقريبا بالاي sx230 .نقل قول:
البته به نيكون s9100 هم يه نيگاه بنداز.
اشتباه میکنی دوست عزیز توی اون سایت از 5 به سونی 4.5 داده یعنی برابر با SX230نقل قول:
ولی بهتر نظرات کاربرها رو هم بخونی و ببینی که چند نفر اعتراض کرده بودند به این امتیاز
که چرا امتیازش با کانن برابره در حالی که کانن کیفیت عکسهاش بهتر از اونه
کد:http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx9v_review/conclusion/