10000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ریبری بره شماره 99 رو بپوشه ! 5 رو بدین به من !! :دينقل قول:
اونو ريبري بپوشه بهتره
ولی کاکا اگه 5 رو بپوشه قشنگ تره ! یا حداقل همون 22 !!
خائن خودتینقل قول:
روی درک کویت که نمیشه حساب کرد باید ویا رو جذب کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می زنم نصفت می کنما !! :دينقل قول:
درضمن ویا و سیلوا رو لیورپول هم میخواد و من بین رئال و لیور ترجیح میدم برن لیور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه لیورپول رو با رئال مقایسه می کنی ؟؟؟ مثلا بگو کل باشگاههای انگلیسی دارن پولاشون رو جمع می کنن تا یه پیشنهادی بدن به اینا !! :دي
ببینم بچه ها من نبودم که راموس نیوردین که ؟
راموس هنوز خودمم دیگه تو این تاپیک ؟ : دی
هه هه ! سریعا تف کن !! :دي
درسته زیاد پول نداره لیور ولی چون زوج خط حمله ی ویا یعنی تورس اونجاس بنظر من ویا با تورس کامل میشه : دینقل قول:
اخه لیورپول رو با رئال مقایسه می کنی ؟
بروبابا !! :دينقل قول:
ببینم بچه ها من نبودم که راموس نیوردین که ؟
راموس هنوز خودمم دیگه تو این تاپیک ؟ : دی
یهساله اینجا نیومدی دادیمش رفت ! :دي
گه خوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بروبابا !! :دي
یهساله اینجا نیومدی دادیمش رفت ! :دي
من عاشق راموسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کی دادیدش حالا من برم باهاش مذاکره کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غلط کرده فقط 5نقل قول:
دوستان انگار كاكا شماره 21 رو مي پوشه
وقتی رونالدو اومدم باید 7 رائول رو بدن بهش : دی
دیگکه داری پررو می شیا !!: دينقل قول:
غلط کرده فقط 5
وقتی رونالدو اومدم باید 7 رائول رو بدن بهش : دی
برو همون PES ت رو بازی کن و در موضوهای بزرگترا دخالت نکن !!: دينقل قول:
گه خوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عاشق راموسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کی دادیدش حالا من برم باهاش مذاکره کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویا اومدم باید 7 بدن دیگه چجوریش به خودشون مربوطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگکه داری پررو می شیا !!: دي
یه مسترلیگ زدم با رئال آقا خدا شده بود اصلننقل قول:
برو همون PES ت رو بازی کن و در موضوهای بزرگترا دخالت نکن !!: دي
تورس و رونالدو و کاکا و جان تری و چیوو و جرارد و بالاک و مسی رو خریده بودم تو هر سال 400گل زده داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی با منجستر داشتم بازی هنگ کرد تا امرو هم درست نشده نمیتونم ادامشو برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه پیشنهاد برای رئال دارم
آگرو مهاجم اتلتیکو هم چیزه خوبیه : دی
پس بلخره کاکا اومد
مبارکه :دی
من بجای زیدان بودم به برهانی هم آفر میدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه عالمه پیغام تبریک نوشتم، پرید!!!
ای بابا!
در کل تبریک میگم، اصلا تبریک گفتن نداره که بابا!
ما که میدونستیم میاد، میلانی ها نمیدونستن! برین به اونا تسلیت بگین.
الان بر میگردن میگن نه، کاکا دیگه تاریخ مصرفش گذشته بود، واسه همین بود که دادیمش به شما!
اونا پرز رو با كالدرون ... مقايسه ميكردند
بعد فهميدند كه عجب اشتباه بزرگي كردند
مبارکه.........
ولی نه به اون که نمیومد..
نه به این که قرارداد 6 ساله امضا کرد:دی
به گزارش RmadridFC: سرانجام ستاره برزیلی میلان به جمع کهکشانی ها ملحق شد.
ریکی کاکا مهاجم برزیلی میلان سرانجام به رئال مادرید انتقال یافت. رسانه های اسپانیایی طی چند روز گذشته از انتقال کاکا به رئال خبرداده بودند تا اینکه شب گذشته هردوباشگاه میلان و رئال مادرید این خبر را به طور رسمی تائید کردند. کاکا بدین ترتیب با قراردادی معادل 65 میلیون یورو به تیم اسپانیایی پیوست.
در بیانیه ای که باشگاه رئال مادرید بدین منظور منتشر کرده آمده که کاکا بعد از توافق حاصل شده میان این باشگاه و مسوولان میلان، رسما بازیکن رئال مادرید محسوب می شود.او حتی معاینات پزشکی را هم پشت سرگذاشته و یک قرارداد شش ساله با رئال مادرید امضا کرده است.
در همین حال سایت اختصاصی باشگاه میلان نوشت: از فصل آینده کاکا در تیم رئال مادرید توپ خواهد زد. باشگاه میلان از او که قهرمانی بزرگ برای این تیم بوده و نقش مهمی در موفقیتهای این تیم در شش سال گذشته ایفا کرده است، قدردانی می کند. پرکردن جای خالی او که یک الگوی کامل از بازیکن حرفه ای است برای این تیم بسیار سخت خواهد بود. مسوولان باشگاه میلان و بازیکنان و هواداران این تیم برای او بهترین آرزوها را در حرفه ورزشی اش دارند.
کاکا در محل اردوی تیم ملی برزیل درسائوپائولو معاینات پزشکی لازم برای پیوستن به رئال مادرید را پشت سرگذاشت. این قرارداد زمانی رسمی شد که کاکا 27 ساله با سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه میلان تلفنی صحبت کرد و این درحالی بود که مسوولان روسونری طی روزهای پیش احتمال اینکه کاکا از میلان جدا شود را مطرح کرده بودند.
کاکا سال 2003 به میلان پیوست و نقش مهمی درکسب اسکودتویی که میلان در سال 2004 بدست آورد، ایفا کرد و سال 2007 با این تیم به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان دست یافت.
فلورنتینو پرس از ماهها پیش گفته بود که هرطور شده کاکا و بسیاری از بازیکنان بزرگ جهان را به جمع کهکشانی ها می آورد و ظاهرا کاکا اولین بازیکن در فهرست او بود. ..
به گزارش RmadridFC: ستاره جدید رئال مادرید از انتقال به این تیم و ترک میلان حرف زده است...
کاکا سرانجام بعد از مذاکرات طولانی میان رئال ماردید و میلان با عقد قراردادی 65 میلیون یورویی به تیم اسپانیایی پیوست. ستاره 27 ساله تیم مادریدی بعد از عقد این قرارداد در مورد دلایل ترک میلان و انگیزه هایش در تیم جدیدش گفته است.
او در گفت و گویی با رسانه ها اعلام کرد:" من می خواستم در میلان بمانم. ولی بحران اقتصادی کنون جهان باشگاه را بیش از حد روی تیمها و به خصوص میلان تاثیر گذاشته است. برای همین من با مسوولان میلان حرف زدم و ما به این نتیجه رسیدیم که فروش من بهترین راه برای هر دو طرف است."
کاکا حتی در مورد اینکه زین الدین زیدان گفته که پیراهن شماره پنج خود را به او می دهد صحبت کرد:" پوشیدن این پیراهن مسوولیت سنگینی می طلبد.زیدان برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه بازیکن بزرگی بوده و من ترجیح می دهم پیراهنی که شماره او را دارد استفاده نکنم. ولی بگذارید کمی در این مورد صبرکنیم و سپس تصمیم بگیریم. بازی کردن در رئال مادرید واقعا فوق العاده است. من 27 سال دارم و تا امروز به هرافتخاری به عنوان یک بازیکن دست یافته ام. من به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان به این تیم می روم ولی هنوز با رئال به هیچ عنوانی نرسیده ام و این انگیزه من برای شروع این رقابت جدید خواهد بود. من مطمئن هستم با رئال به افتخارات زیادی دست می یابم. فلورنتینو پرس هنوز درتلاش است تا تیم را کامل ترکند و بدین ترتیب ما می توانیم دوباره قهرمان اسپانیا و اروپا شویم"
کاکا همچنین گفت که بکام هم تیمی سابق او در میلان، کمی در مورد رئال مادرید با او حرف زده است:" بکام به من گفت که رئال مادرید یک باشگاه عالی برای بازی کردن است و به من کمک می کند تا بیشتر از این به عنوان یک بازیکن پیشرفت کنم.من از اینکه با اسطوره هایی مثل رائول و کاسیاس هم تیمی شده هم هیجان زده هستم و می خواهم نقش کلیدی و مهمی درتیم داشته باشم و با این باشگاه تاریخ ساز شوم."
کاکا در پایان گفت که توافق با رئال مادرید مدتها قبل انجام شده بود ولی او ترجیح داده تا امروز و بعد از بیانیه رسمی باشگاه برای اعلام رسمی این خبر به رسانه ها صبر کند.
کاکا درپایان در مورد میلان گفت:" من همیشه به این تیم و به برلوسکونی مدیون هستم و خاطرات خوبی از آنها در ذهن دارم."
--------------------------
اون تیکه قرمزه رو اونایی بخونن که تا همین چند ساعت پیش رفتن کاکا به رئال رو شایعه میدونستن!!!!:27:
کاملا مشخص بود که واقعیت داره .
حالا باید بریم برای بازیکنای دیگه مثل ریبری ویا رونالدو و ...
آخ جووووون . پرز عاشقتم ! ایول کاکا .
اوه اوه چه خبره
سلام بچها
یعنی نبودین دیگه نبودین
دیشب غوغایی بود
تو یه فورم انگلیسی دقیقه به دقیقه گفته میشد که چه خبره
وقتی گفت که کاکا رسما اعلام کرده رئالی هستش غوغا شد
یعنی ترکید فورم
بعضی غیر رئالی ها فحش میدادن
رئالیها فقط میگفتن
هالا مادرید هالا پرز
میلانیها گریه میکردن دی
غوغایی بودش
منم تا 6 صبح اینجا داشتم پست میذاشتم و اولین کسی بودم که خبر شدم تو ایران فکر کنم
خلاصه جای شما دیشب اینجا خالی بودش
با یه میلانی دعوا کردم
عجب شبی بود دیشب.
حالا عجب شبی شود فردا شب که رونالدو میاد دی
-
حالا پرز باید بره سراغ رونالدو و ریبری و سیلوا و ویا!!: دی
مگه قراره فردا شب رونالدو بیاد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فردا نشد پس فردا : دینقل قول:
دو خبر خوشحال کننده دیگر واس شما رئالیها عزیز تر از جان.
راستی td جان و دوست عزیزم کسری (اها بندریش کن بلاخره یاد گرفتم ) و ارتاس و حسین و بقیه دوستان از همه تون متشکرم خدایشش امروز ترکوندین
خیلی ممنون
خسته نباشین.
=====================
و حالا این دو خبر:
1:خبر اول و بسی خوشحال کننده اینه که
فرانک ریبری هافبک خلاق باشگاه بایرن خطاب به مدیران باشگاه گفته :
کمی منطقی باشید همه از عشق و علاقه من به رئال مادرید و زیدان میدونند پس خواهشا سد راه موفقعیت من نشوید.
این واقعا بسی جای خوشحالی داره .
==========
و اما خبر دوم که کم از اولیش نیست:
داوید ویا ابراز داشته که رئال مادرید خانه امن من است.
اینو در حالی گفته که شایعه ها از احتمال پیوستنش به چلسی می گویند.
ولی چطور است کسی به تیم انلگیسی بپیوندد در حالی که وکیلش در مادرید است .
=================
این دو خبر رو هم از من داشته باشید
: دی آره خوب...نقل قول:
ولی نه به اون که نمیومد..
نه به این که قرارداد 6 ساله امضا کرد
اگه مصدوم نشه سنش کفاف میده: دی
امیدوارم تا حدی روزهای خوش زیدان رو تکرار کنه....
کاراگاه شدی؟: دی ببینم پرز عموت میشه احمد؟: دینقل قول:
ولی چطور است کسی به تیم انلگیسی بپیوندد در حالی که وکیلش در مادرید است
مرسی احمد جون فکر کردم صبح شوخی کردی: دینقل قول:
کمی منطقی باشید همه از عشق و علاقه من به رئال مادرید و زیدان میدونند پس خواهشا سد راه موفقعیت من نشوید.
مگه من شوخی دارم با شما آقا دینقل قول:
نه پرز عموی من نمیشه ولی همه تو مادرید همه منو عمو صدا میکنند دی
نه خبرها همه جدی هستن و شایعه نیستن.
حتما خوندین
خود کاکا هم گفته بودش که از خیلی وقت انتقال من قطعی شده بود و همه حرفا زده شده بود و کارها انجام شده بود هیچی نمی گفتم تا اینکه رسما از مطبوعات اعلام کنم.
--------------
خوب دوستان خوان کارلوس هرناندز پزشک باشگاه امروز از برزیل عازم اسپانیا میشه(امیدوارم دچار سانحه هوایی نشه ) دی
امیدوارم هنوز تو فرودگاه مادرید ننشسته همونطوری بره پرتغال و از رونالدو هم تست بگیره
دی
ریبری رو بدون تست من قبولش میکنم اگرم که بچها مخالفت کردن اشکال نداره هرناندز رو میگم یه تک پا فرانسه هم بره.
ویا و سیلوا و آلبیول رو هم اصلا لازم نیست هرناندز رو بفرستیم دستشون و میگریم همین کلینیک سر کوجه میبریم گواهی پزشک میگیریم تموم.
چه میکنه این عموووووووووووو پرز.
وای...نقل قول:
حالا پرز باید بره سراغ رونالدو و ریبری و سیلوا و ویا!!: دی
چه شود....
راستی شرمنده!
کیا از رئال رفتن؟
کیا اومدن؟(بجز کاکا)
فقط کاکا اومده کسی هم نرفته اما خیلیا احتمالا میرن! البته مموت هم رفتنیه! : دی
کاناوارو رفته که شمارشو دارن میدن به کاکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو یادت رفت بگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه تست تو پس زدم از همشون خوشگلتر تو لباس رئال همون کاکاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمدجون اگه رونالدو بیاد خودم به پرز میگم 7 رو از رائول بگیرن بدن بهش : دی
من تو این فکرم هم ویا شمارش هفته هم رونالدو هم رائول
شما بین اینا کدوم رو لایقتر به شماره7 میدونید ؟ : دی
1. رائول
2. رونالدو
3. ویا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک شماره 7 به نام رائول گنزالز بلانکو کاپیتان افسانه ای رئال برا همیشه محفوظ خواهد ماندنقل قول:
همانند شماره 3 برای مالدینی
.................................
خوب این همه 7 داریم
17
27
77
یکیشو بگیرن دیگه.
==============
نه نه ... من کلا با رائول مشکل دارم
به همین دلیل
باید بدنش به رونالدو : دی
مسترلیگ هم 14دادم به رائول
7 به راموس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 به سیدرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7777 مال رونالدونقل قول:
777 مال ویا
77 هم کاکا !
07 هم مال یکی دیگه !
77777 به فروش میزاریم !
احمد بدو خبر بده !
احمد جان اسم مستعار بچه ها رو میگی ؟ جدیدا رو ...
طی تهمت های خیانت که به من زدن مدت زیادی تو این تاپیک نیومدم : دی
من راموس هستم همچنان دیگه ؟ : دی
منم هاينزه هستم دي:نقل قول: