ببین خوب تمیزش کن یعنی تا اون آخر.نمیدونم با سشوار میشه یا نه اگه خراب نشه با اون هم امتحان کن.نقل قول:
بقیه دکمه ها رونمیدونم والله فکر نکنم قیافه هاشون خفنه:31:
همه جاهاش رو تمیز کن.
Printable View
ببین خوب تمیزش کن یعنی تا اون آخر.نمیدونم با سشوار میشه یا نه اگه خراب نشه با اون هم امتحان کن.نقل قول:
بقیه دکمه ها رونمیدونم والله فکر نکنم قیافه هاشون خفنه:31:
همه جاهاش رو تمیز کن.
منم پاك كردم زياد فرق نمي كنهنقل قول:
zimka جان تشكر
راستي اگه اطراف خود جوي استيكش (بدون داروردن) با دستمال پاك كني چون خاك رو همينجا ميبيني (منظورم دور جوي استيك و بدنه هست) توافقت چشمگيره:5:
سلام بچه ها
من صبح گوشيمو خاموش كردم و باتري رو در آوردم (به دلايلي) و الان كه باتري رو جا زدم تا گوشي رو روشن كنم گوشي روشن نميشه
و اون چراغ اينفراردش قرمز چشمك ميزنه !!!
با باتري ديگه و حتي با شارژر هم تست كردم ولي اصلآ روشن نميشه
خاستم فلشش كنم كه به كامپيوترم ميزنم روشن نميشه و كام هم نميشناستش و همون قرمزه چشمك ميزنه
كسي واسش اين مشكل پيش نيومده ؟؟؟ راه حلي داره ؟؟
اگه بايد بدم تعمير هزينش چقدره ؟؟ (لطفآ اگه مشكل واستون پيش اومده جواب بدين)
شما با همون برنامه ای که تو پست اول همین صفحه معرفی شده می تونی از همه چیز بکاپ بگیری:21:نقل قول:
طریقه گرفتنش رو هم من صفحه قبل گفتم :27:
معولا وقتی گوشی شارژ خالی میکنه اون چراغ میزنه...نقل قول:
اخ اخ اخ نگونقل قول:
من يه بار وصل كرده بودم به كامپيوتر وسط كپي يه دفعه خاموش شد خيلي ترسيدم فكر كردم پريده
بعد هر كاري كردم روشن نشد يعني موقع روشن كردن چراغ قرمز رنگ روشن ميشد
بعد خلاصه گذاشتم شارژ بعد كه كمي باطري شارژ شد روشن شد
بعد فهميدم كه شارژ باطر خيلي كم بود و واسه همين خاموش شده بود
سلام بر دوستان دمتون گرم یه اکوستیک خیلی خر صدا و بلند (آخر صدا باشه) برام معرفی کنین لینکشو بزارین دانلود کنم راستی من بخوام هکش کنم صدای اورجینال کا 800 چی میشه . من سری قبل اول کابل رو زدم بعد فلش هه هه هه آقا زیمکا (دمش گرم )راهننمایی کرد ما رو خلاصه اگه نکات بهداشتی قبل از هک دارین تعارف نکنین بگین یه دفعه گوشیمو نترکونم ممنون هر چی لازمه بگین . یه چیزه دیگه تو اون پی دی اف نوشته درایور یو اس بی فلاش باید نصب بشه در چه مرحله ای نصب کنم دمتون گرم خسیس بازی در نیارین کمکم کنین
بابا من هر کاری کردم نشد فلش رو زدم c رو گرفتم کابل رو زدم هیچی نشد هی میرفت از اول میومد اون گوشه هم نوشته بود hold"c" and insert usb cable ! اصلا میدونید چیه هیشکی منو دوست نداره من که همه چیزه سیدی رو به غیر از فتو شاپ نصب کردم اول دیسک تو فون بعد پی سی سوییت بعدشم QuickTime Player اگه بازم چیزه دیگه مونده نصب کنم بگین. تازه بعد از اینکه کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نه تو برنامه میوفته تو کامپیوتر هم که بعد از 2 " 3 دقیقه گوشی رو میشناسه این یو اس بی فلش رو باید تو کدوم پوشه نصب کنم تو گوشی یا تو درایو c کامپیوتر .... ای بابا همه رو کامل توضیح بدین دیگه مثه شیر برنج از وسطش باز میکنن خوب از همون اول بگین تا آخر. مگه اینجا رو راه ننداختن که مشکلات همدیگرو حل کنیم پس چی شد ........ اگه ازتون خواهش کنم چی بیام در خونتون به پاتون بیوفتم چی بهم میگین
نه من هر كاري كردم روشن نشدنقل قول:
اخ اخ اخ نگو
من يه بار وصل كرده بودم به كامپيوتر وسط كپي يه دفعه خاموش شد خيلي ترسيدم فكر كردم پريده
بعد هر كاري كردم روشن نشد يعني موقع روشن كردن چراغ قرمز رنگ روشن ميشد
بعد خلاصه گذاشتم شارژ بعد كه كمي باطري شارژ شد روشن شد
بعد فهميدم كه شارژ باطر خيلي كم بود و واسه همين خاموش شده بود
حتي خواستم فلشش كنم روشن نميشد (با يو اس بي هم وصل كردم به كام اون چراغه هي چشمك ميز
بردم بيرون يارو گرفت وصل كرد به كامپيوتر و درست شد . ما هم خوشحال و خندون گرفتيم و گفتيم دستت درد نكنه گفت 5 تومن بيا بالا
گفتم واسه چي گفت gdfs اش رو از دوباره ريختم و ريپير كردم و يه اصطلاحي به كار برد و گفت اين شده (اططلاحش : رد بلنك شده (red blank) ) حالا نميدونم چي به چي بود ولي پول دادمو الانم پشت دستمو داغ كردم گوشي گرون قيمت هك نكنم (واسه اين ميگم گرون قيمت چون من از اولينهايي بودم كه ك800 خريدم و بالاش 480 مايه دادم)
gole yase shekaste شما به تاپيكي كه در امظاء من هست برو
اونجا همه مرتبه و خيلي زود به هدفت ميرسي