چیزی به اسم جنرال 4 وجود نداره. منظورت C&C 4 هست؟ اگر اونه خوب معلومه که نباید داشته باشه.نقل قول:
Printable View
چیزی به اسم جنرال 4 وجود نداره. منظورت C&C 4 هست؟ اگر اونه خوب معلومه که نباید داشته باشه.نقل قول:
بله منظورم همونه.....نقل قول:
چیزی به اسم جنرال 4 وجود نداره. منظورت C&C 4 هست؟ اگر اونه خوب معلومه که نباید داشته باشه.
ولی بالای صفحه یک نظر سنجی هست اون چیه پس؟مگه مال همین بازی نیست؟
واسه اینکه جنرالز یه بازی از سری C&C هست.نقل قول:
اون بازی مورد نظر شما از سری باز ی های تایبر یم سری 4 اش هست که اصلا به طور کل اینها یک سری بازی دیگرندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به جنراله ربط ندارند تنها ربطشون استرا تژیک بودن و استفاده از یک موتر مشترک است .
روی جلد بازیم دقیقا همین عکسیه که شما گذاشتین!نقل قول:
پایینشم نوشته تایبریان...پس باید برم جنرالو بگیرم؟!
ولی من تو بازار به هرکی میگم جنرال میخوام همینو بهم نشون میدن؟
کسی نبود جواب من رو بده؟!!!نقل قول:
باید پوشه ها را اسمشون رو درست کنید این مشکل معمولا زمانی روی می دهد که جفت بازی ها بر ای یک شر کت نیست لطفا بگید در چه آدرسی نصب میشه تا کمکتون کنم (آدرس نصب را اینجا دقیقا کپی کنید )نقل قول:
تو این آدرس:نقل قول:
F:\Command & Conquer Generals
ممنون میشم کمکم کنید:20:
شما نگفتید جنرال زرو را در چه آدرسی می خواد نصب کنه ولی این کار زیر را انجام بدید اگه بازم نشد آدرسی که جنرال زرو را می خواد نصب کنه رو هم بدید.نقل قول:
جنرال یک را در این آدرس نصب کن:
F:\Program Files\EAGame\Generals
احتمالا مشکل حل میشه
ممنوننقل قول:
در این آدرس هم نصب کردم در F:\Program Files\EAGame\Generals ولی بازمجنرال زرو نصب نشد حتی در c:\Program Files\EAGame\Generals هم نصب کردم بازم نشد
در مورد جنرال زرو طبق اسکرین شات زیر وقتی setup برنامه رو باز میکنم این صفحه میاد و به محض زدن next این پیغام ظاهر میشه و اجازه پیشروی نمیده که بفهمم کجا می خواد نصب کنه: