اگه سرعت آپلود میخوای، دور td رو خط بکش برای همیشه، برو سراغ fdd یعنی مودم های معمولی مثل d100 یا ca60، یا مودم های خارجی تو بازار که گزینه های خوبی دارن، بازم میگم برای آپلود دور td رو خط بکشنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
اگه سرعت آپلود میخوای، دور td رو خط بکش برای همیشه، برو سراغ fdd یعنی مودم های معمولی مثل d100 یا ca60، یا مودم های خارجی تو بازار که گزینه های خوبی دارن، بازم میگم برای آپلود دور td رو خط بکشنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تایید میشه ، نیازی نیست و مودم رو میفرستن، اما سیمکارت من فعال نشد...نقل قول:
سلام دوستان . بخاطر نت تایپ و همچنین شروع به دیر لود شدن صفحه من حدود دو ماه مودممو خاموش کردم . چون ای دی اس ال دارم و برام نمیصرفه دو جا هزینه کنم برای نت . امروز مودمو روشن کردم پینگ مثل دو ماه قبل عالی بود کلا پینگا با اروپا و آمریکا زیر ۱۰۰ هست . میخواستم ببینم امیدی هست این نت تایپ اوکی بشه ؟ که کلا ای دی اس ال رو تمدید نکنم و بیام دیگه کلا روو ایرانسل . چون مشکل دیر باز شدن صفحه رو یه پ ر و ک س ی میزاریم ردیف میشه اما نت تایپ رو .،....!!!
آقااا ايرانسل نخريد نخريد نخريدددد
من خودم ٣ بار مودم داخلي خريدم فقط به خاطر اينكه رو نقشه زده بود پوشش داخلي!
الانم كه مودم خارجي گرفتم هفته اول اوكي بود هميشه ٤٠ مگابيت داشتم تا ٦٠ هم ميرفت بعدش ديگه تركيد! الان ٢ هفتس كه اينترنت يا قطعه يا سيگنال نداره يا ميگيره ضعيف ميگيره قطع ميشه ١٠٠ بارم فرم پيگيري پر كردن مشكل حل نميشه كه نميشه
يه مبين نتم گرفتم در كمال تعجب با اون سيگنال ضعيفش پينگ ١٠٠ استيبل با ٢٠ مگ سرعت! ١ بارم قطع نشده يني! من خودم طرفدار ايرانسلم ولي واقعاا كم كاري مي كنن...
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز مودم برای شما اومد؟نقل قول:
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
خیر هنوز چیزی نیومده. برای شما اومد؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه متاسفانه برای منم نیومد.نقل قول:
یک پیشنهاد دارم عزیزانی که ثبت نام کردن و هنوز مودمو دریافت نکردن اعلام کنند ببینیم کی رکورد و میشکنه ما هم یک انتخابات داشته باشیم چیمون از بقه کمتره
من که 13 اردیبهشت ثبت نام کردم همچنان چشم به راهم و گوش به زنگ :n02:
منم از ۱۱ اردیبهشت منتظرم،پشتیبانی هم فقط میگه در حال پیگیریه و به زودی مودم رو دریافت میکنید،کاملا مشخصه که نمیدونن مشکل از کجاست و فقط بلدن بگن صبر کنیدنقل قول:
دوستانی که مودم td lte دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کنن یا نه؟ اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره.( لطفا تست کنید نه اینکه بگید همچین گزینه ای در تنضیمات موجود است) تو سایت ایرانسل که نوشته قابلیت port forwarding داره.