ببینم میتونم یه پچ برای یه گوشی دیگه رو برات تبدیل کنم به w610 (قول نمیدم):10:نقل قول:
اره برادر سورس خاصی مگه فرومویر با هرگوشی مگه فرق نمیکنه اینم همونجوری هست
ببینم میتونم یه پچ برای یه گوشی دیگه رو برات تبدیل کنم به w610 (قول نمیدم):10:نقل قول:
اره برادر سورس خاصی مگه فرومویر با هرگوشی مگه فرق نمیکنه اینم همونجوری هست
مرسی احمد جان ، لطف می کنی شما .نقل قول:
راستی ، اون یه سوال دیگه هم یادم اومد .
احمد جان ، کاری می شه برای پی دی اف کرد ؟ یه کتاب هست ، انگلیسی ، که اکسن شده و پی دی اف شده ، یادمه سونی ها تو زمنیه پی دی اف I am a book بودن ، هنوزم هستن ؟ یا می شه یه کار هایی کرد ؟
راهنمایی بفرما
مرسی
منظورت رو درست متوجه نشدم می خوای بازش کنی یا.........نقل قول:
برای باز کردن pdf یه برنامه هست
راستی اینم از پچ معروف شما هم کیبور هم فایل منجر و...... برات پسورد میزاره:20:
اگه پچ روبازش کنی یه توضیح کوچیک اخرش دادم اون اولشم توضیح هست که کجا هارو پس میزاره:46:
فقط از G D F S بک اپ بگیر که شرمنده پیشت نشیم :11:
کد:http://adrenalin.persiangig.com/other/Allows%20put%20a%20password%20on%20%28w610%29.zip
آره ، می خوام تو وقت اضافه تو یونی ، کتاب بخونم .نقل قول:
یادمه اون پی دی اف دیدره ، خوب نبود ، پی دی اف های کوچیک رو فقط باز میکرد و قوی نبود ، همون رو می گی یا جدیدتره ؟
این پچ کی لاک هست ؟
دستت درد نکنه
احمد جان ، برام مهم نیست که کجا ها رو باز می کنه ، فقط برام مهم اینه که فقل کی لاک رو با پس باز بکنه و با هیچ راه دیگه ای باز نشه ، اون کا 510 رو که کی لاک گذاشته بودم روش ، 112 رو که می گرفتی ، بعد کنسل می کردی ، کی لاک باز می شد ، التبه این مشکل ، مشکل پچ نبود ، مشکل کا 510 بود ، یعنی کی لاک عادی اش هم این جوری باز می شد ....
می خوام یه کی لاک مطمئن باشه ، کسی با هیچ راهی نتونه بازش کنه ، مگه با پس .
حالا امتحانش می کنم ، مشکلی بود ، می گم
ما گند هم بزنیم به گوشی ، از چشم شما نمی بینیم ، خودم کردم که لعنت بر خودم باد :دي
ادیت : احمد جان ، چجوری جای علامت سوال ها پس بذارم ؟
ببین این رو :
فقط اون هایی که تو " اند باید جاشون پس بذارم ، یا همه رو پاک کنم ، جاش پس بذارم .نقل قول:
1249390: 5D090000 15050000 ;???????? ??????? "???????" ??? ?????? ??????????? ?????? ?? "???????."
یه سمپل بذار ، متوجه بشم ، مرسی
مرسی
یا حق
اره دیگه همون برنامه رو میگم من برنامه دیگه ای سراغ ندارم :41:نقل قول:
پچ کی لاک هست و...بقیه جاها
راستی جای علامت ؟ اخر پچ روگفتم که نه اوشو اخر پچرو نگاه کن یه تیکه فارسی نوشتم اون پاینش یه علامت؟هست "؟" بینشون شماره بزار
همین دیگه ، پچ کی لاک اش قوی هست یا نه ؟نقل قول:
دوم اینکه می شه ادیت اش کنی ، فقط و فقط رو کی پد باشه ، نه جای دیگه ؟ یعنی موقع باز کردن کی لاک پس بخواد فقط ، می شه ؟
اون علامت سوال های آخر پچ رو می گی ؟
اون 2 خط آخر ، این ها ؟
اگه اینها ، جای همه علامت ها بذارم ؟ یا فقط به تعداد پس ، علامت سوال پاک بشه و بقیه اش بمونه ؟نقل قول:
10648d0: 313132003931 ???????????? ;Password, no more than 6 digits
10648d6: 31 00
مرسی از محبت ات احمد جان
مخلصیم
سلام.
من دنبال راحی هستم که فقط بتونم m-router رو روی سیتم نصب کنم.
نیازی به pc suite ندارم و سیستم نفتی من رو کند میکنه.
راحی براش هست؟
اگر نه ,راهی هست که من بعد از خارج کردن m-router از لیست برنامه های start up ,بتونم مجددا راه اندازیش کنم؟البته بدون restart.
کلا من میخوام با برنامه my phone explorer 1.7 برای p1 استفاده کنم و از طرفی نمیخوام این m-router رو همیشه توی task bar داشته باشم.
ممنون اگر کمکی کنید.
اره معین جون همون جاست این علامت سوالت ؟یه خورده زیاده برای اینکه چنتا جا روبرات پس میزارهنقل قول:
اینجا رو ببین اره این کامل ترین پچ برای این گوشی از نظر پس گذاری هست:46:
راتشو بخوای نمیتونم ویرایش کنم :13:کد:;1249390: 5D090000 CB010000 ;Remove the inscription "Call" in the hiring of the correct password
1249390: 5D090000 15050000 ;???????? ??????? "???????" ??? ?????? ??????????? ?????? ?? "???????."
4ef586: 01D1 E1D1
جای این علامت سوال ها پسورد بزار
همین
آقا احمد گوشی k550 که به w610 تبدیل شده.من مسیر رو درست آپلود میکنم.واکمن اسکین 2 رو میریزم تو مسیرنقل قول:
خودش اما هیچ اسکین اضافه نمیشه.همچنین منوی فلش .مگه w610 منو فلش ساپورت نمیکنه؟
سلام عزیزان می خواستم بپرسم شکستن دکمه های w580 یه مشکل فرا گیره یا نه؟ اگه کسی همچینمشکلی داره بگه لطفا من می خوامیه دونهبخرم فقطسریع لطفا