وضعیت خط چطوره؟( شاتل یک مگ اکو) لازمه سیم عوض کنم ؟ قطعی دارم.
upstream Downstream 14 9 Snr margin 27 44 line attenuation 2386 kbps/768 kbps rate
Printable View
وضعیت خط چطوره؟( شاتل یک مگ اکو) لازمه سیم عوض کنم ؟ قطعی دارم.
upstream Downstream 14 9 Snr margin 27 44 line attenuation 2386 kbps/768 kbps rate
لطفا عکس بذارید جدول رو کپی نکنید! چون الان چیزی که من دارم میبینم آپ استریم روی 2386 و داون استریم روی 768 هست ! اگه واقعا همینطوره خیلی عجیبه، چون برای شما آپ استریم از داون استریم خیلی بیشتره! و من یکی که اولین باره همچین چیزی میبینم!نقل قول:
بهرحال...
شما بگو آپ استریم رو براتون بیارن پایین تر (مثلا روی ۵۱۲) تا قطعی هاتون کمتر بشه و یا کلا از بین بره.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
شما Mode مودم رو بذار روی G.DMTنقل قول:
شما درست می فرمایید . من بد تایپ کردم . دن استریم 2386 و آپاستریم 768 است. من سر خط بردم تست کردم سیگنال دان استریم شد 17 . ایا با تعویض سیم مشکل حل میشه. نمی خوام سرعتم پایین بیاد. ممنون بابت راهنمایینقل قول:
همینکه دان استریم شما 2368 هست یعنی خطتون درست آپ نشده و مشکل داره خطتون . سر خط دان استریم چند بود؟نقل قول:
اگه منظورت از سیگنال داون استریم همون snr میباشد و این پارامتر، توی خونه 9 ولی سر خط 17 میباشد، دوباره هم بررسی کنید و اگر بازهم همچین اختلافی مشاهده کردید، بله با سیمکشی جدید مشکل حل میشه. (یعنی از سر سیم مستقیم سیم بکشید برای مودم)نقل قول:
درضمن پایین اوردن آپ استریم که قبلا گفتم ربطی به سرعت مد نظر شما نداره. برای وبگردی و دانلود و اموری از این دست، آپ استریم بالا بکار نمیاد و فقط عامل پایین اومدن پایداری ارتباط اینترنت شما خواهد بود.
بنابراین، اگر بگید آپ استریم رو بیارن پایین تر کیفیت ارتباط شما بیشتر میشه و درعوض میتونید داون استریم رو بالاتر ببرید که در نتیجه ی این کار سرعت دانلود و وبگردی شما بیشتر میشه.
(سعی کردم ساده توضیح بدم!)
با شاتل که تماس گرفتم گفتن چون خطت نویز داره و سیگنالت پایین است به همین خاطر مودم با این سرعت 2386 آپ شده است. و اگر مشکل سیگنال رو حل کنی بیشتر میشه. معمولا در حالت نرمال چقدر باید باشه ؟؟نقل قول:
ببخشید یعنی بگم 768 رو بیارن به 512 برسونن؟؟ خیلی ممنون بابت راهنمایی جامعنقل قول:
شما اول باید ببینی به چه پهنای باندی نیاز داری.نقل قول:
مثلا اگه پهنای باند 4096 یا همون ۴ مگ براتون کافی هست، اگه snr در حدود ۸ و یا یکم بالاتر باشه اونوقت مشکلی نخواهید داشت. ولی با فرض همین مقادیر، اونوقت خط شما پهنای باند بالا مثل ۸ مگ رو ساپورت نخواهد کرد.
بله دقیقا.نقل قول:
بعدش اگه دیدید snr برای داون استریم مثلا تا حدودای ۱۵ رسید بگید داون استریم رو براتون روی ۴ مگ ببندن (با این فرض که در حال حاضر روی ۲ مگ براتون بسته باشن)
البته! چون شما گفتید snr سر خط 17 بود، پس یعنی خط شما احتمالش هست که پهنای باند بالاتر از این ها رو هم بتونه ساپورت کنه. و این بستگی به این داره که سر خط که snr برابر ۱۷ بوده، پهنای باند داون استریم چند بوده؟ شما هنوز اینو نگفتید!