بعلـــــــه شما درست میگید :دینقل قول:
اما من که کلا با این ویندوز ها میونه خوبی ندارم چه کاری آدم خودش نرم افزار و.... روش میریزه دیگه:n02:
Printable View
بعلـــــــه شما درست میگید :دینقل قول:
اما من که کلا با این ویندوز ها میونه خوبی ندارم چه کاری آدم خودش نرم افزار و.... روش میریزه دیگه:n02:
خوب الان سوال اینه چرا همه ما افتادیم دنبالش ؟ :n02:
اگه 900 تومن نبود که من دانلود کرده بودم :n02:
سلام دوستان...یه سوال دارم،چجوری ورژن بایوسم رو بفهمم؟؟؟لینکی هم هست که آموزش آپدیتشو داده باشه؟؟؟ممنونم....
شما تو (Run (Win+ r تایپ کنید dxdiag:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفااا اين كد رو يه بارم چك كنين ببينين درست نوشتيننقل قول:
چون من ويندوز 8 يا 7 ندارم اينو ميپرسم ( چون تو XP زدم جواب نداد )
اين كد تو ويندوز 7 كار ميكنه ؟ ؟
آره کار می کنه !نقل قول:
تو Xp هم باید کار کنه
اگه نتونستین ، تو ران اینو بزنین :
msinfo32.exe
تو قسمت Bios version/date نوشته .
تغییرات داخل ریجستری ویندوز باعث خیلی از مشکلات میشهنقل قول:
که شرکتا این کارو میکنن
من که تست کردم و به این نتیجه رسیدم
دوستان منم به کلوپ زد500 ایها پیوستهام ...آی7 شکلاتی رو خریده ام دومیلیون و ششصد و پنجاه ..با گرافیک 740 ...و گارانتی ویستا !...
حالا فروشنده با گرفتن 70 تومن قرارشده برنامه هاش رو نصب کنه ...یه کم زیاد نیست این مبلغ ؟...:n04:
ازتون میخوام سریع منو راهنمایی کنین که غیر از ویندوز 8 و درایوهای زد500 چه برنامه های دیگه ای باید نصب بشه که من امروز عصر که برای تحویلش میرم چک کنم...لطفا سریع جوابم رو بدین !:34:
چه خبره سر گردنست مگه :n04:نقل قول:
یه ویندوزه یه سری درایور و نرم افزار تو سیدی همراه یه آنتی ویروس . شاید چیز دیگه هم بخواد بریزه مثل فتوشاپ و آفیس . اینا همه شیراز با 20 تومن نصب کردن . ولی 70 تومن زوره !:n04:
من اسفند گرفتم 3 میلیون رنگ مشکی با گرافیک 635 . آنتی ویروس و کیف و موس رایگان نصب ویندوز و نرم افزار ها رایگان با 3 ماه پشتیبانی نرم افزاری