سلام من قصد خرید کریتیو ep630 رو دارم ولی سایت چاره مدل 630i رو داره که مخصوص آیفون تولید شده میخوام ببینم با گوشی آندروید هم درایو میشه؟
توی پایتخت هم میشه با گارانتی شاب پیدا کرد؟
Printable View
سلام من قصد خرید کریتیو ep630 رو دارم ولی سایت چاره مدل 630i رو داره که مخصوص آیفون تولید شده میخوام ببینم با گوشی آندروید هم درایو میشه؟
توی پایتخت هم میشه با گارانتی شاب پیدا کرد؟
دوستان من دارم SOUND MAGIC PL11 Gun رو میخرما :n13: اگه بد دراومد تقصیر شماس راهنمایی نکردید :n02:
دوستان هدفون های beats مدل studio ارجینالش چنده؟
PL11 از لحاظ کیفیت مثل هدفون 15تومنی انرژی سیستمه! من رویوشو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا؟ :n04: پس چرا امتیاز هاش اینقد خوبه..نقل قول:
خب یعنی حدود 50-60 تومن بهترین انتخاب کریتیو 630 هست و بس؟
آخه میدونید چیه..من چند سال پیش یه هدفون کریتیو خریدم از فروشگاه کریتیو در بازار ایران...اون موقع خریدم 16....میترسم همون 630 باشه!!! چطوری میشه فهمید؟ جعبه ش رو انداختم رفته...
چند سال پیش 630 بوده در بازار؟
نگفتم بده گفتم می تونی هدفون ارزونتر یا با همون پول مورد های بهتری پیدا کنی.630 رو زده 63تومن. از رو شکلش می تونی بفهمی.نقل قول:
اگه تهرانی برو انرژی سیستم رو چک کن هدفون های خوبی داره با قیمت دلاری مقایسه می کنم خیلی قیمتش منطقیه. متاسفانه رویو ازش نیست.مدل urban داره واگر رو گوش بخوای از 40 داره تا 100. فقط مواظب سییمهاش باش
من شاید یه دونشو بگیرم وچون کریتیو وفلیپس دارم مقایسه اش می کنم. من که با کریتو حال نکردم.
از دوستان واردتر بپرس .من نظرخودم رو دادم وکاربرعادی هستم.
AKG402 روگوشه وقیمت 56 تومنه و هدفون بدی نیست.
نیمه باز-32 اهم-30 میلی وات-63 گرم
یعنی شما می فرمایید برند ساوند مجیک و انرژی!! در یک سطح هستند؟نقل قول:
AKG که بزرگه دادا....هدفون بزرگ خوب دارم....یه ایرفون میخوام که بره داخل گوش...برای مواقعی که قبل خواب میخوام گوش کنم یا در مکان های عمومی!
630 تازه گرون شده؟ :n04: 50 بود که!!!!
دو سوال فنی از متخصصان عزیز :
1 - به دنبال هدفون (روی گوش) هستم تا 150-100 تومان ، و همه سبکهای موسقی را گوش میدهیم (بیشتر سبکهای لایت و آروم با بیس نرمال) . هم با PC و هم با گوشی (آندروید گلکسی نوت) موسیقی گوش میدهیم.
2 - جایی در تهران وجود دارد که بتوان هدفونهای مورد نظر خود را قبل از خرید تست کنیم؟
تشکر فراوان
ذوستان من می خوامcx 175 بگیرم.
می خواستم ازتون بپرسم آیا ارزش داره 50 تومن بذارم روش و cx 300-II بگیرم یا نه؟
کلا تا 200 تومن چیز بهتری هست یا نه؟:n13:
پلیرم هم xperia tx هست.
بیشتر هم آهنگهای پاپ آروم گوش میدم. بیس معمولی می خوام داشته باشه.
ممنونم از راهنمایی هاتون
سلام دوست عزیزنقل قول:
این هدفون هدفون خوبیه از مشخصات برجسته ی اون بیس قوی که داره
ولی خوب ایزولیشن خیلی خوبی نداره که ممکنه توی خیابون و مححیط های شلوغ ازار دهنده باشه
ضمن اینکه فقط بر روی محصولات اپل کار میکنه
موفق باشید.
خیرنقل قول:
فقط برای محصولات اپل هستش
پیدا کردنش خیلی سخت نیست احتمالا با یه کم گشتن به راحتی میتونید پیدا کنید
موفق باشید.
حدود 1350 هستشنقل قول:
موفق باشید.