آخه تفاوت قیمتشون یه کم زیاده.6050 حدود یه تومنه.تازه یه کم پایین تر هم می شه گیر اورد.ولی 6080 بالای یک و سیصده!اگه پول برام مهم نبود 6080 می گرفتم.ولی هر چی فکر می کنم می بینم کار خیلی زیاد و محاسباتی ندارم.مهمترینش شاید گیم باشه.البته من دانشجوی سال اخرم.حالا فکر نکنید صبح تا شب می خوام بازی کنم!ولی کلا علاقه شدیدی به بازیهای کامپیوتری دارم.همونطور که گفتم بیشتر بار پردازش بازی گردن gpu هست.gpu ی 6050 هم که به قدر کافی قوی هست.ولی راستش خیلی تخصصی نمی دونم سهم cpu چقدره و چند درصد می تونه تاثیر بذاره.در هر صورت i5 اونم سندی بریج فکر می کنم خیلی قوی باشه.تازه به قول یکی از بچه ها اکثر برنامه ها اصلا از دو هسته بیشتر استفاده نمی کنن.حالا گیم ها رو دقیق نمی دونم.واسه همین پرسیدم.کار رندرینگ و .. هم که ندارم بگم سرعت محاسبات کم می شه.راستش می خواستم دقیق مطلع شم که الکی پول ندم.به نظرم دیگه 1300 خیلی زیاد می شه برام
راستی من شنیدم کلاک i7 در حالت عادی پایین تر از i5 ه؟درسته؟تو سندی بریج ها دقت نکردم.مثلا دوستم یه asus n82 داره با cpu core i7 که کلاک هر هسته اش 1.6 ه!البته سندی نیست و q720 ه.اوایل که خریده بود همون ویندوز رو هم جون می کند بیاره بالا!تو کارای عادی به نظرم سرعتش زیاد نبود.اگه اینجوری باشه به نظرم ارزش نداره الکی پول بدم.مگه اینکه واسه بازی واقعا تاثیر داشته باشه و تفاوت محسوس باشه.راستی من سوالات دیگه هم پرسیدم.ولی تو اون یه جمله جواب داده نشد ها!!!مثل اضافه کردن رم و ریکاوری و ... .
در ضمن سرعت هارد6080 رو حال نمی کنم باهاش.خیلی بدم میاد تو کپی کردن اطلاعات سرعت پایین باشه .اصلا یکی از دلایل انتخاب 6050 بعد از قیمتش سرعت هاردشه.اها!lcd رو هم کسی نگفت!مثل سری probook هست؟یکی از فامیلامون یه dv3 برداشته مدلش یادم نیست دقیق.فکر کنم 31 xx که 13 اینچیه.کیفیتش معمولی بود و زاویه دیدش هم خیلی خوب نبود.یعنی معمولی و در حد asus نبود اصلا