من گرافیکم وفقط به خاطر اینکه رو ultra نمیتونم بازی کنم عوض میکنم الان حدود 10 روزه که فقط پی اس 2013 و جنگی بازی میکنم
Printable View
من گرافیکم وفقط به خاطر اینکه رو ultra نمیتونم بازی کنم عوض میکنم الان حدود 10 روزه که فقط پی اس 2013 و جنگی بازی میکنم
پس از یک هفته زحمت کشیدن تونستم بخرمش:sq_2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم این قیمت باشه!باید حدود 350 باشه!برندش چیه؟نقل قول:
گرافیک خودتون تقریبا 200 هستش.
باید سر که بدید فکر کنم حدود 100تا 150اینطورا سر بدید.حالا بتونید کنار بیاید گرافیک خوبی هست.
حالا تو بخش سخت افزارم سوال بفرمایید.
به نظر شما من بااین گرافیک gts450 میتونم یورو تراک رو ultra بازی کنمنقل قول:
گرافیک من 5770 هستش به راحتی تمام رو ultra بازی میکنم.به قطعات دیگتون هم بستگی داره مثلا من وقتی بازی میکنم cpu میره روی بالاترین درجه خودش و صدای فنش در میاد.نقل قول:
ولی اینجا نگاه کنید میبینید مقایسه گرافیک من و gts 450 که 5770 بازدهی بیشتری داره قیمت پایین تری هم داره برند سافایرش حدود 300 هستش.
اگه این gts 450 جور نشد دنبال ati باشید چون ati قیمت پایین تری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما دوست عزیزنقل قول:
fh 16 من ارم ولوو روی فرمانش نیست چرا ؟؟
اگه مد ی داره لطفا قرار بدین
با تشکر
سلام دوستان من وقتی با ultra بازی میکنم کیفیتش کمتر از موقعیه که با high بازی میکنم کسی میدونه برای چی اگر کسی میدونه جواب بده
:sq_3:
کیفتش کم نمیشه بلکه کارن گرافیک شما جوابگو نیست:sq_25:نقل قول:
شایدم به خاطر روشن شدن حالت antialiasing باشه چون با انتخاب این گزینه تصویر کمی حالت تاری پیدا میکنه. شما تیک اون گزینه رو بردارید شاید بهتر شد.نقل قول:
سلام بچه ها. رنو مگنوم رو برا پرواز آماده کردم.
موتور 1010 hp برا رنو آماده کردم هر کی می خواد بگه تا لینک بدم.