بانک دی از یکی از کارمند هاش پرسیدم گفت با 50 هزار تومن میشه روز شمار 19 در صدر کوتاه مدت باز کرد .نقل قول:
کسی اطلاع داره ؟
Printable View
بانک دی از یکی از کارمند هاش پرسیدم گفت با 50 هزار تومن میشه روز شمار 19 در صدر کوتاه مدت باز کرد .نقل قول:
کسی اطلاع داره ؟
بله همینطور هست،با کمترم میشه منها تا زمانیکه پولتون دوباره بالای 50تومن نره سود نمیاد دستتون ولی محاسبه میکنن و زمانیکه موجودیتون رفت بالای 50 میاد رو پولتوننقل قول:
من خودم حساب دارم
دوستان پیشنهاد میکنن که مبالغ بالا رو توی چند بانک یا موسسه بزاریم یا همش توی یکی باشه ؟
بعد بالاخره نگفتین کدوم یکی از موسسه های معتبرها سود بیشتری میده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من امتيازتو خرج نكن و بزار نقره اي بشه.چون اگه به 100 برسه هم معلوم نيست چقدر بهت پول بدننقل قول:
يكزماني امتيازم از 100 بيشتر شد و نقد نكردمش كه طرح امتيازي2 رو گذاشتن.ديدم 200 امتيازي شدم خواستم نقدش كنم ديدم فقط 40هزارتومن ميدن :n04:
خواستم امتيازمو بفروشم كه يك طرح ديگه گذاشتن و گفتن براي وام گرفتن بايد بايد تا يك درصدي از امتيازا رو خود طرف كسب كرده باشه و مشتريم هم پريد :n03:
امتيازت بالاي 100 تا بشه ميتوني انتقالش بدي و بيشتر گيرت بياد.البته بايد مشتريش هم پيدا كني
در كل يك زماني اين امتيازا بدرد ميخورد ولي الان فايده نداره.خيلي وقته اصن نرفتم ببينم امتيازام چقدر شده :n27:
الان امتیاز نقره ای و طلایی کدومش رو میشه فروخت؟نقل قول:
چجوری میشه فروخت؟
به نظرت همونجا برم حساب باز کنم و موجودیم رو کم کم زیاد ترش کنم همونجا ؟نقل قول:
نقل قول:
این امتیاز ها رو میشه برا من تفهیم کنید .
من بعد از مدت مدیدی الان رفتم دیدم زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/75
یعنی چی ؟
چطور میشه امتیاز گرفت ؟
به چه دردی میخورن ؟
بنظرم همینکارو کنی بهتره،چون مزیتی که بانک دی داره اینکه میتونی موجودیو کمو زیاد کنی بدون دردسر،سودتم بگیرینقل قول:
دوستان يه سوال دارم . از خيلي از دوستام پرسيدم اما اطلاعاتي كه دادن بدتر گيج شدم .
حدودا 3 ميليون تومن دارم ميخوام يه حساب باز كنم . بالاترين سود مربوط به كدوم بانكه ؟ اينكه ميگن روز شمار يعني چي؟
به نظرتون چطوري حساب باز كنم ؟ ساليانه ؟
اصلا هم با اين 3 تومن كاري ندارم يعني اگه چند سال هم تو بانك باشه ميتونم دست نزنم بهش .
شما چه بانكي و چه نوع حسابي رو پيشنهاد ميدين كه پولمو اونجا بزارم ؟
جفتشو ميشه فروختنقل قول:
البته گزينه اي واسه اينكار نداره.فقط از طريق هديه تولد ميشه انتقال داد.بايد يكي رو پيدا كني كه تولدش نزديك باشه و به اين امتياز نياز داشته باشه.اونوقت توافق ميكنيد مثلن 100 امتيازتو به مبلغ 100 هزارتومن بهش بفروشي
با اينكارها كه تو لينك زيره ميشه امتياز گرفت:نقل قول:
قبلن با هر 100 امتياز ميتونستي 100هزارتومن جايزه بگيره ولي از وقتي طرح امتيازي2 رو گذاشتند بسته به فعاليتت اين مبلغ كم و زياد ميشد(من هرجوري حساب كردم كمتر ميشد)
تو يك بازه سه ماهه مهلت داري انتياز كسب كني و اگه به حد نصاب رسيدي اونو نقدش كني يا درخواست وام بدي ولي اگه اون مهلت تموم بشه امتيازت نقره اي ميشه و ديگه قابليت نقد شوندگي نداره.فقط ميشه باهاش وام با كارمزد 15درصد به شرح زير گرفت:
100 امتياز = 2ميليون تومان وام
200 امتياز = 4ميليون تومان وام
300 امتياز = 7ميليون تومان وام
چند روز پیش توی تاکسی شنیدم داشتن می گفتن که سپرده سه ماهه یه میلیون ، 45 هزار تومن سود
روم نشد بپرسم کجا و کدوم بانک ! کسی از این موضوع اطلاعی داره راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم.
اگر همچین چیزی نیست ، از این سپرده های کوتاه مدت پر سود خبر دارید ؟