بستگي به پوستتون داره.من پيشنهاد ميكنم با ژل اصلاح nivea مدا sensitive اصلاح كنين.من sl41 دارم.گردن رو بايد بيشتر وقت بزارين ولي عالي ميزنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بستگي به پوستتون داره.من پيشنهاد ميكنم با ژل اصلاح nivea مدا sensitive اصلاح كنين.من sl41 دارم.گردن رو بايد بيشتر وقت بزارين ولي عالي ميزنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تصور من اینه که ریش تراشها تخصصشون بیشتر در اصلاح خشکه .. آیا در اصلاح مرطوب عملکردشون ضعیف نمیشه ؟نقل قول:
ممنون از پاسختون دوست من:n40:
واسه من که با کف خیلی بهتر جواب میده.البته بگم تا 10 12 روز اول خریدم اصلا پوستم عادت نکرده بود که طبیعیه ولی از اون به بعد به تیغ حتی فکرم نمیکنم.نوع کف ریش خیلی مهمه.مثلا من gillette و intesa هم امتحان کردن ولی نیوا خیلی بهتر جواب میده.نقل قول:
اقا آرمین امروز اومدم استفاده کنم متاسفانه باز هم مشکل اصلاح زیر چونه و گردن رو داشتم به طوری که نیم ساعت معطل شدم تا بتونم گردن رو اصلاح کنم . سر آخر مجبور شدم از تیغ برای گردن و زیر چونه استفاده کنم . اما اصلاح صورت فوق العاده بود . حتی یه ذره احساس ناراحتی نداشتم . میخواستم ببینم به مرور زمان میتونم گردن رو هم خوب اصلاح کنم ؟
همونطور که گفتم کمی طول میکشه که ریش تراش با پوستتون سازگار بشه.به نظر من از تیغ استفاده نکنین.ریش گردن رو میخواین بزنین سعی کنین از جهتهای مختلف امتحان کنین( نه فقط بالا به پایین و برعکس) به مرور زمان بهتر میشه.نقل قول:
ممنون همشهری ..نقل قول:
آخه هر کاری کردم نشد زیر گردن رو اصلاح کنم دیگه سر آخر کم آوردم سراغ تیغ رفتم . دیدم تابلویه این طوری :n02::n02:
منم همین مشکل رو داشتم و میگفتم خیلی تابلوئه ولی سعی کن هر روز با ریش تراش اصلاح کنین.هم زودتر پوست بهش عادت میکنه و هم ریش کوتاه بهتر اصلاح میشه.نقل قول:
هر روز ؟ آخه موی کوتاه رو اصلاح کنی معمولا صورت جوش میزنه که .. ممنون از راهنماییتوننقل قول:
پوست من خیلی خیلی حساسه به طوری که اگه 4 روز ریش رو صورتم باشه کلا قرمز میشه.یا هر وقت با تیغ اصلاح میکردم صورتم هم جوش میزد و هم قرمز میشد با اینکه هم ژل و هم افتر شیو سنستیو میزدم.ولی الان که با ریش تراش میزنم با اینکه هر روز اصلاح میکنم نه مشکلی دارم و هم بسیار برام لذت بخشه.البته پاناسونیک اینطوریه،فیلیپس پوستمو قرمز میکرد.نقل قول:
منم پوستم مثل شماست .. تا اینکه یه روز آرایشگرم گفت مشکلت اینه با ژیلت اصلاح میکنی ازین به بعد بزار من با دسته تیغ اصلاحت کنم ببین بازم جوش میزنه یا اذیت میشی .. انصافا از وقتی که پیشش میرفتم برای اصلاح صورت فوق العاده بود حتی یه ذره هم صورتم اذیت نمیشد . نه از قرمزی خبری بود نه جوش .. اما خواب به صرفه نبود فکر کن هر سه روز باید پول اصلاح صورت میدادم تا اینکه تصمیم گرفتم سراغ ماشین اصلاح برم و الان در خدمت شمام .نقل قول:
پس با این حساب هر روز اصلاح میکنم