منم موافقم می فهمم چی میگی سرعتشون افتضاحه شکر خدا من که دیگه اکانتم تمومه دیگم ازشون نمی گیرم !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
منم موافقم می فهمم چی میگی سرعتشون افتضاحه شکر خدا من که دیگه اکانتم تمومه دیگم ازشون نمی گیرم !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان توجه داشته باشید. شرکتهای توانا ،تهران نت ،پارسی نت، نداگستر صبا(صبا آنلاین)،صهبانت ،هیاهو و 90 آنهایی که اینترنت 10 هزار تومانی می دهند. نمایندگی صبانت هستند. و هیچ فرقی نمیکنه . فقط حواستون باشه که هیاهو داره سو استفاده میکنه. به علت اینکه پهنای باند صبا تا 512 باز و وقتی شما سرعت 256 میگیرید سرعت دانلودتون تا 50 روزهای اول میگفت 384 حالا میگه 512 ماهیانه 10 هزار تومان . پس گول نخوردید. سرویس 512 صبا نت محدودیت دانلود نداره و قیمتشم با مالیات 241.500 تومان می باشد
آسیاتک هم دیگه شورش در آورده به منم همین رو میگفت 10 روز دیگه درست میشه. بعد جالب وقتی گفتم میخواهید 512 بگیریم که سرعتمون بالاتر باشه زمان ترافیک انقدر نیاد پایین گفت. سرعت 512 بدتر از 256 ترافیک اون بیشتر. متاسفانه هیچ فکری نمیکنند. والا من 64 و 128 پارس آنلاین داشتم هیچ وقت مشکل نداشتم. پشتبانی آسیاتک که افتضاح جالب اینکه بعد از 30 دقیقه پشت خط بودن میگه کسی پاسخگوی شما نیست. متاسفانه من مجبورم بگیریم. چون شرکتهایی که مخابرات ما رو پشتیبانی میکنند. قیمتهای بالایی دارند.
اشتراک من فردا تمام خواهد شد و از شر این آسیاتک راحت خواهم شدنقل قول:
دیگه سراغشون نمی رم
فقط بدیش اینه که یه مدتی باید بدون اینترنت سر کنم
دوست عزیز سرعت 256 آسیاتک 24 هزار تومان. به خانگی میدن اما شرط داره و اون اینکه یک معرفی نامه از دانشگاه بگیری که پروژه دار یو نیاز به اینترنت با سرعت بالا داری . اون موقع بهت میدن در اصل یک جورایی فرمالیته است. همه شرکتها 256 میدهند ولی به این شرط یا اینکه مشتری قدیمی باشی مثل پارس آنلاین و داتکنقل قول:
پارس آنلاین شرف داره. هم پشتیبانیشون عالی هم قسمتهای دیگشون. من یک دفعه دیدم 10 روز الکی برام سرویس خورده تا زنگ زدم به ثانیه نرسید بهم 10 روز اضافه کردند. اگه گرون نمیداد من مشتریش بودم. بدیش فقط بالا بودن تعرفه هاش وگرنه ماه.نقل قول:
چون طول میکشه که مخابرات جواب نامت رو برای شرکتت بفرستنقل قول:
اگه از نمایندگی های صبا استفاده میکنی میتونند برات 2 گیگ شارژکنند اما اگه بیشتر بخوای تا نامت از مخابرات نیاد نمیتونند. کنترل پنل اجازه نمیده. اگر هم هیچ کدوم نمیخوای از اکانت 3 تا 7 رایگان استفاده کن
آره منم موافقم سرویس 128 دانلود 1.28
منم 10 روز دیگه سرویس رایگانم تموم میشه و دیگه نمیگیرم :)
خوب شد تو همین ماه رایگان فهمیدم اینا چه دزد هایی هستن
دوستان شرکت آسیاتک در جاهایی مشکل داره که مشترک زیادی داره در مخابراتهایی که تازه راه افتاده باشه میشه استفاده کرد.
[QUOTE=archi-girl;1602653]مبارکهنقل قول:
الان که میگن اونم خیلی خدماتش بد شده.میگن خوب سرویس نمیدهنقل قول: