سلام میخواستم بدونم تفاوت قیمت بین جدیدترین مک بوک وایت و مک بوک پرو mc374 چقدر هست؟
Printable View
سلام میخواستم بدونم تفاوت قیمت بین جدیدترین مک بوک وایت و مک بوک پرو mc374 چقدر هست؟
سلام
در حدود ۲۰۰ هزار تومن. الان دقیقا ۲۲۰ هزار تومن هستش.
ممنون پس با این اوصاف خرید پرو به صرفه تر هست.
مک بوک وایت بدنه آلومینیوم هم داره؟ قیمتش چقدر فرق داره؟ کاستوم کانفیگ که نیست؟
امکان این هست که مک پرو ها به زودی آپگرید بشن؟ مثلا اوایل 2011 ؟ چون نظرم روی خرید mc374 بود یکم سر این موضوع دو دل هستم..
بله اگه کانفیگ براتون مهمه حتما پرو بگیرید.نقل قول:
نه مک بوک ها احتمالا تا خرداد ماه یا تیر ماه ۹۰ آپدیت نمیشن.
MC374 انتخاب خوبیه شک نکنید.:46:
نه بدنه اش پلی کربنه، قیمتش الان ۱۴۰۰ هست، کاستوم کانفیگ هم سایت اپل سفارش میگیره ولی اینایی که تو ایران هست و کاستومایز شده توصیه نمیشه.نقل قول:
اغلب محصولات جدید اپل(لپ تاپ) حدودا 20-30 روز بعد از معرفی رسمی وارد ایران میشننقل قول:
شرکت نقش تا 10 روز دیگه حتما میاره
سلام دوستان اپلی عزیز،
من تازه با این جا آشنا شدم خیلی کمکم کرد تقریبا بیش تر از نصف صفحات این موضوع رو خوندم ولی راستش هنوز جواب سوالم رو نگرفتم.
من بعد از صبری طولانی و جمع آوری بودجه الان خدا رو شکر حدود 3 میلیون پول دارم و بعد از تحقیقات فراوان مصمم شدم که یه مک بوک پرو بخرم ولی با توجه به نظرات متفاوت کسانی که باهاشون مشورت می کردم در این سه راه پیشنهادی شک دارم:
1- MC373 LL/A و همین!
2- MC374 LL/A و یه i pod 4G
3-صبر تا سال 2011 چه بسا همین 373 اپ گریت شد و 13 اینچش اومد که اون وقت شک در خریدش نمی کنم!(البته من برای کارای دانشگاهم برای خرید عجله هم دارم)
4- MC 374LL/A و پس انداز بقیه ی پول که شاید همین روزا لازم بشه (بالا خره دیگه جوونی و .... خلاصه عیال بچه ها و اینا...!:دی)
البته می دونم الان به ذهن شما دوستان مهربونی که می خواید کمکم کنید این می رسه که خوب باید نیاز هاتو در نظر بگیری که اصلن مثلا آی پاد خیلی می تونه مفید باشه یا نه؟ به همین دلیل خواستم با اجازه یه مختصری از ویژگی های مهم برای خودم بنویسم:
1- از نوت بوکم توقع سبک بودن و شارژ بالا دارم( دانشجویی ام که باید همه جا با خودم حملش کنم و کلی هم باش مطالعه کنم و تو وب بچرخمو و...)
2- از سی پی یوش این توقع رو دارم که در حد کارای یه دانشجوی فیزیک حداقل تا 3 ، 4 سال دیگه جواب گو باشه و با نرم افزارای اون موقع کم نیاره...الان که یه کر تو دو هم بد نیست ولی خوب 4 سال دیگه چی؟! هرچند نرم افزارای خیلی سنگین و خاصی هم در کار نیست در حد MatLab , Maple , SPSS , و شبیه سازای فیزیکی و این مرتبه ها خلاصه...
3-خیلی کارت گرافیک خفن نمی خوام چون با نوت بوک نمی خوام بازی های خفن بکنم.
4-موزیک زیاد گوش می دم تقریبا نصف عمرم! ولی خوب نمی دونم این دلیل قانع کننده ای برای خرید ای پاد هست؟! مسلما نه خیلی ولی خوب نمی دونم برنامه های دیگش چقدر می تونه به یه دانشجو کمک کنه! چند بار آی پاد دوستامو گرفتم و باش ور رفتم راستش احساس می کنم خیلی از برنامه هاش بیشتر جنبه ی فانتزی داره یعنی مثلا برای تعیین جهت جغرافیایی من احتمالا سریع تر بدون آی پاد اونو می فهمم!! حالا راستش خودم فکر می کنم کلا چرت و پرت می گم ولی الان حقیقتا در مدیریت این پولی که دارم دچار مشکل شدم...ممنون می شم اگر نکته ای به ذهنتون می رسه بفرمایید!
خیلی خیلی ممنون
نقل قول:
وارد شده ! در تاریخ ۱۷ آبان من تو نقش دیدم :18::18::18::18::18::18::18:
بابا ایران تو این چیزا به روزه :31::31::31::31:
سلام دوست عزیز و تازه واردنقل قول:
اول از همه اینکه چقدر زیاد نوشتی!!
در مورد ویژگی ها باید بگم که فقط اپل شارژ خوب و وزن کمی داره.
اما آیپاد، اینجا فقط تاپیک لپ تاپ های اپل ه و در مورد آیپاد باید تو تاپیک خودش سوال کنی اما مطمئن باش وقتی یکی از محصولات اپل رو خریدی سراغ بقیه اش هم میری.
من خودم الان دارم پول سیو میکنم واسه آیپاد که ایشالا تا ماه دیگه میخرمش پس به شما هم توصیه میکنم لذت استفاده از آیپاد رو از دست نده.
با این بودجه ای که شما در نظر گرفتی میتونی هم MC373 یرنی بهترین کانفیگ موجود مک بوک ها رو بخری هم یه آیپاد ۴ 8GB (چه حالی میده!)
راستی صبر کردن تا ۶ ۷ ماه دیگه که مدلای جدید معرفی بشن کار معقولی نیست!
موفق باشی