سلام
یه اطلاعاتی درباره این مودمهای میخواستم
فقط یه دستگاه میتونه بشون وصل بشه؟
سیم کارت هم میخورن؟
دیگه نیازی به اون مودمها نیست؟
Printable View
سلام
یه اطلاعاتی درباره این مودمهای میخواستم
فقط یه دستگاه میتونه بشون وصل بشه؟
سیم کارت هم میخورن؟
دیگه نیازی به اون مودمها نیست؟
WiFi به یک pc با کابل متصل میشود و تعداد زیادی به صورت بیسیم میتوانند متصل شوند.. (32تا)نقل قول:
USB فقط یک سیستم..
هیچ کدام هم سیم کارت نمیخورند..
با مودم های اج که تبلیغ میشه اشتباه نگیرین ..
امروزه از طرف ايرانسل زنگ زدند و گفتد كه منطقه شما در محدوده زرد رنگ است و بايد مودم فضاي باز تهيه كنيد ، من گفتم نمي خوام و همون داخلي واي فاي مي خوام و گفت پول رو پرداخت نكنيد و من گفتم همون موقع ثبت نام پول رو پرداخت كردم و گفت چون پرداخت كرديد ميان نصب مي كنند وبعد از فعال شدن تا دو روز مي تونيد برگردونيد.من بهش گفتم حالا شما كي مياي ؟ حالا شما بيا يك تست بكن اگر امواج خيلي ضعيف بود پول رو پ ميگيرم و اون گفت كه من از دفتر مركزي زنگ ميزنم و تكنسين براي نصب باهاتون تماس ميگيره...
----.>ياد رفت بهش بگم كه چند آپارتمان پايين تر از ما ، يكي از دوستان گرفته و بدون تقويت كننده usb با سرعت 512 حدود 35 تا دانلود داره !!!!!!!! در ضمن قسمت اونا تراكم آپارتمان زياده ولي آپارتمان ما بسيار مناسب و طبقه ي آخر هست ! نمي دونم اين نقشه ايرانسل بدرد چي ميخوره !!!!! .
الان هنوز وقتي وارد ecare ميشم نوشته پرداخت شده ولي اولش نوشته در انتظار تاييد مدارك وايمكس ! اين مدارك چه زماني تاييد مي شودند ؟زماني كه تكنسين مودم و وايمكس رو تحويل بده ؟ يا اينكه در دفتر مركزي مدارك تاييد نشده ؟!
معمولا بعد از نصب مدارک مربوط به سرعت بالاتز از 128Kbs خود نصاب ها میگیرند و حدودا 24 ساعت بعد وارد سیستم میشه..نقل قول:
البته به ترافیک کاریشون مرتبط هست.. برای خودم ساعت 21 اومدن برای نصب و حدود 24:00 بود که حسابم فعال شد..
سلام.میخواستم بدونم برای کسی که حدودا روزی 2.5 ، 3 ساعت فقط وبگردی میکنه (دانلود نمیکنه) حدودا چند گیگ ترافیک در ماه مصرف میشه؟ اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم.
فکر نکنم 2 گیگ هم بشه !نقل قول:
سلام.میخواستم بدونم برای کسی که حدودا روزی 2.5 ، 3 ساعت فقط وبگردی میکنه (دانلود نمیکنه) حدودا چند گیگ ترافیک در ماه مصرف میشه؟ اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم.
اطاق من ایرانسل فقط لب پنجره آنتن میده آیا این به این معنی هست که نمیتونم از wimax استفاده بکنم یا اصلا ربطی نداره؟
یه سوال دیگه اینکه ایرانسل هزینه راه اندازی میگیره یا نه؟
-بله-8000 هزار تومان هزينه نصب است.نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه ایرانسل هزینه راه اندازی میگیره یا نه؟
-بايد پوشش منطقه رو نگاه كنيد ، فوقش پرداخت مي كنيد اگر كيفيت لازم رو نداشت پول رو پس ميگيريد.
اگه برای یک وبگردی حدود 2 گیگ در ماه مصرف بشه ،پس برای سرعت 128 3 گیگ ایرانسل فکر کنم خیلی کم باشه.نه؟
این طرح زمستان مبین نت هم که یکساله قرارداد میبندیم ماهی 2.5 گیگ .پس اینم کم هست که. مخصوصا این چون قرارداد یکساله هست اگه 2.5 گیگ برام کم باشه تا یکسال هیچ کار نمیتونم بکنم.نمیدونم چیکارکنم!!! کدوم رو انتخاب کنم؟
درود میتونین از بسته های افزایشی استفاده کنید..نقل قول:
ببینین کدوم بهترین پوشش رو تو منطقه دارن..