الان جدیدترین آموزش همون آموزش پست اوله؟ ورژن جدید نیومده؟
Printable View
الان جدیدترین آموزش همون آموزش پست اوله؟ ورژن جدید نیومده؟
دوست عزیز چرا اشتباه راهنمایی میکنی ؟؟؟؟ ( ممنون از شما که حداقل جواب دادی :10:)نقل قول:
رفتم توی سایتای دیگه هم مطرح کردم . راه حل اینه :
به محل نصب بازی برید .فایلی به نام iw4mp.cfg رو باز کنید ( با notrpad ) بعد enable_updates رو اگه 0 هست به 1 و اگه 1 هست به 0 عوض کنید.درست میشه.
خدایی برای من این پیغام زمانی میاد که اینترنتم قطع باشه.نقل قول:
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
اون آموزش دیگه کار نمیکنه باید بری به این وبسایت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تشکر کردم. :10:نقل قول:
خدایی برای من این پیغام زمانی میاد که اینترنتم قطع باشه.
نقل قول:
( ممنون از شما که حداقل جواب دادی )
برای شبکه کردن mw2 چطوری ای پی کارت شبکه رو بدست بیاریم
دوست من این هم میشه همون چیزی که دوستمون گفت اگه 0 باشه بودن نیاز به اینترنت میاد و اون ارور رو نمیده اگر 1 باشه نیاز به اینترنت هست تا چک اپدیت کنهنقل قول:
توی run=>>cmd بنویس ipconfigنقل قول:
سلام.اگه بخوام عضو یه کلن بشم باید چیکار کنم؟چه مزایایی داره ؟
سلام به همگی
خیلی ممنون از همه فارسی زبان هایی که در سایت
alteriw گفتن که فارس هستن و بخش فارسی در این
سایت ساخته شد. خواستم اگه از اینجا کسی بود
ازش تشکر کنم و بگم که در حال حاضر دنبال مدیر
بخش فارسی هستن اگه کسی خواست که تو سایت
اصلی alteriw مدیر بخش فارسیش بشه و تجربه داره
دستش بالا پرچمش هم بالا
ممنون بازم
دوستان امروز که بازو اجرا کردم تو بازی پیغام داد که این ورژن دیگه ساپرت نمیشه . ولی وقتی سرور های بازی رو میارم و میخوام برم تو سرور صفحه سیاه میشه و همینطور میمونه و کنسول هم همش ارور میده در ضمن ورژن بازیه من اینه iw4m1:1.0.214
چیکارش کنم ؟
شما فایل iw4mp.cfg رو با notpad باز کن و enable_updates 1 و enable_upload 1 بعد save کن.نقل قول:
بعد یک فایل دیگه هم هست در مسیر bootstrap با همون اسم iw4mp.cfg باز همون کار ها رو انجام بده و سیو کن.بعد با چیز پی ان وصل شو و بازی رو اجرا کن باید اپدیت بشه اگر نشد پوشه bootstrap رو پاک کن و دوباره بازی رو اجرا کن چند دقیقیقه بعد درست میشه.:10: