نه اون مشکل مربع برای من هم هستنقل قول:
مشکل نیست نگران نباش
Printable View
نه اون مشکل مربع برای من هم هستنقل قول:
مشکل نیست نگران نباش
فلش برای گوشی ضرر داره ؟
می شه فلش کردن x6 رو یاد بدی ؟
فلش هیچ ضرری نداره.فلش همون اپدیته اما با شرایط بهتر.واسه فلش ایکس 6 به چهارتا فایل نیاز داری.بعد باید نرم افزار جف را دانلود کنی.وقتی نصب کردی باید پی سی سوئیت گوشیتو بشناسه.بعد میری و یه فایل به اسم امیلاتور دانلود میکنی که در واقع کرک جاف هستش.بعد طبق اموزش های لازم گوشیتو فلش میکنی.نقل قول:
ورژن 30 فایل فلش نوکیا را دانلود کن و فقط 4 تا فایل اصلیی که نیازه را دانلود کن.
الان من سونی اریکسونم رو با کامپیوتر آپدیت کردم . از سایت خودش یه برنامه بود . دانلود کردم و نصب کردم . بعد وصلش کردم به گوشی و نسخه ی جدید رو پیدا کرو و آپدیت کرد .نقل قول:
برای نوکیا هم اینجور برنامه هست ؟
والا سونی را نمیدونم !!
اما نوکیا را باید اول جاف که همون نرم افزار فلش هستش را دانلود کنی.بعدش 4 تا فایل اصلی ایکس 6 را دانلود کنی.این 4 فایل رسمی هستش و از سایت رسمی نوکیا گرفته شده.بعد هم با اموزش گوشی های مرده فلش بزنی.
دوست عزیز : موقع دانلود فایل های فلش میتونی کارهای زیادی بکنی.مثلا : از رام های کوک شده ی ایکس 6 استفاده کنی که هم فارسی هستش و هم زبان های زائدش حذف شده و هم رم پچر که نرم افزار -- هستش توشه.
اولش یکم اذیت میشی اما وقتی کارت تموم شد از گوشیت لذت میبری.از نظر من حتما گوشیتو -- کن تا قابلیت های جالبش قابل استفاده بشه.یادت باشه الان واسه ایکس 6 ورژن 30 هم اومده!!پس ورژن قدیمی فایل های فلششو نگیری!!
سلام
2 تا سوال :46:
1- روي X6 نميشه برنامه قطب نما نصب كرد چون من 2 تا نصب كردم البته براي N97 بود كار نكردش؟
2- تاچ گوشي من بعضي وقتها از كار ميفته و بايد گوشي رو ريستارت كنم تا كار كنه به نظرتون گوشي ايراد داره ؟
سلام دوست من. در مورد سوال دومت به نظر ميرسه گوشيت مشكل داره. چون من الان چند ماهه دارم و به همچين مشكلي بر نخوردم خدا رو شكر ... يه نشون بده .... ضرر نداره ...شايد هم مشكل از نرم افزار اصلي گوشيت باشه. آپ ديت كردي؟نقل قول:
دوستانی که اسپیکر گوشیتون رو دادید شرکت عوض کنه آیا صدای اسپیکرهای جدید نصب شده کمتر هست ؟ اگه کمتر باشه نشان گر غیر اصل بودن می تونه باشه با اینکه شرکت عوض کرده ؟:20:
راستش مشکل ایراد داشتن قطب نما به خاطر ضعف کلی سیستم جی پی اس هستش و مشکل از گوشی نیست.نقل قول:
تاچ گوشی خوبه.ببین من اوایل باش مشکل داشتم.فلش زدم و مشکلم حل شد.اما وقتی از نزم افزار های زیاد استفاده میکنی ، سرعت گوشی پایین میاد و لود شدن تاچ اذیتت میکنه.مثلا وقتی با اکسپلورر کار میکنی هزار بار باید یک دکمه را فشار بدی تا بگیره !!!
شما اول از همه گوشیتو مستر ریست کن و با تعداد محدودی برنامه تاچو تست بزن احتمالا مشکلت حل میشه.
اما اگه میخوای سرعت یا حساسیت گوشیتو بالا ببری یک نرم افزار هستش که فایل تکست تاچ را دستکاری کرده و کمو زیادش کرده.این نرم افزار 13 حالت مختلف بهت میده.الان شاید یکم سختت باشه ، اما بعد از یه مدت که فهمیدی چه نرم افزاری خوبه و چه نرم افزاری بده ، مدیریت گوشیت دستت میاد و سرعت گوشیتو مدیریت میکنی.
--------------------------------------------------------
در ضمن دوست عزیز !!!
یادت باشه کال رکوردر خیلی روی هنگ کردن گوشی تاثیر داره!!
من که فکر میکنم بعد از آپدیت صدای گوشی ضعیف شده:41: