سلام senaps آقا بقیه سئوالات یادت نیومد . داداش از ادبیات چیزی یادت هست . :n13::n13:
Printable View
سلام senaps آقا بقیه سئوالات یادت نیومد . داداش از ادبیات چیزی یادت هست . :n13::n13:
بله دیدمشون.... یه فحش هم دادم که نمیشد اینجا نوشت...!!!نقل قول:
ملاحظه کردین اون سایت ها رو؟
والا راستش رو بخواید بنده از ایتی بدم میاد و تا حالا هرکی ایتی میخونده رو مسخره میکردم!!!!!!!!!!! :n02: برا همین نمیدونم که ایندهاش چیه...نقل قول:
اصلا توو ارشد سراسری گرایش برنامه نویسی وب هست؟
اما در خصوص درسها بگم که امکان نداره که درسهایی که در این دوران (کارشناسی ) درس داده میشه، درس ارشد دانشگاه سراسری باشن....نه تنها درس ارشدش نیستن، که طرف باید کلی بخونه تا به حد همون کرشناسیش برسه!! چون من دوستانی که دیدم دارن تو سراسری نرمافزار یا ایتی میخونن، معمولا درس های خیلی جامع تر و کلی تری رو میخونن که ما تو دورهی کارشناسی میخونیمش ظاهرا...
در نهایت هم، راستش من سابقهی کارم همین الان بیش از ۴ ساله! ولی دوست دارم مدرکم رو بالا ببرم که بتونم ب ک ن م ا ز ا ی ن م م ل ک ت ب ر م ب ی ر و ن ب ر م ی ه خ ر ا ب ش د ه ی د ی گ ه!!
برا همین، قصدم اینه که ارشد رو حتمی توی یکی از سراسری های شاخ کشور بخونم!!!
در خصوص درسها و تطابقشون هم زیاد نگران نباشید... چرا که تو دانشگاههای سراسری مطلب بیشتر باز میشه و شما هیچوقت درس تکراری نمیخونی...... و در ارشد اصولا چیزی به اسم درس دادن هم به اون معنا ندرایم و بیشتر دوستان از همون روز اول به فکر پروپوزال و پایانامهشون هستن و خلاصه کلا درگیر یه چیز دیگهان... ضمن اینکه در اونجا شما نیاز به یک سطح بالای دانش برای خودت داری...(میبینید که اکرثا با ۲۰ درصد و ۳۰ درصد زدن دروس قبول میشن میرن تو!!)
سلام...سوالای ادبیات که اصلا نگو.... اگر طرف یه کوچولو دستور زبان بلد باشه و این سبک های شعری و اینا رو بدونه، راحت ۸۰ میزنه!!!نقل قول:
سلام senaps آقا بقیه سئوالات یادت نیومد . داداش از ادبیات چیزی یادت هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا بیشاز دو سه سوال فقط پرسیده بودن که مثلا کدام بیت با این بیتی که من دادم فرق میکنه؟!(یعنی وقتی دوبلهاش میکنی، چیزی که در نهایت داری با بقیه فرق میکنه؟!)...
یا مثلا این کلمهای که گفتم یعنی چی؟! بعد سه کلمه داده بود که یکیش اضیاف بود!! تو حالت های ترجمهای، برای اضیاف یکیش خانمها و یکی ضعفا بود... من فک کردم که ضعیفه!!!!( گاهی به معنای خانم ها) به عنوان اضیاف نمیاد.... پس همون ضعفاست....!!....
تقریبا نزدیک به ۶ سوال در باب دو سوال بالا بودن و شبیه به اون!
بعد مثلا این ترجیح بند و اینا رو هم یه سری اشاره کرده بود(۱ سوال فک کنم...!!).... که من یادم نبود ترجیح بند یعنی چی و جواب ندادم!!
در این مورد، باز اومده بود یه جمله اورده بود که خواسته بود که ما بگیم کلماتی که زیرش خط کشیده شده چیکار میکنن؟! کلیت جملهاینجوری بود که:
کتاب باید متن روان داشته باشد تا خواننده بتواند از ان برای کسب دانش استفاده کند...
فقط یکی فاعل و مفعول رو پشت سر هم داده بود که سومیش مسند بود فک کنم و من با فرض اینکه کتاب کنندهی کار و خواننده کسیست که کار روش انجام میشه، به این نتیجه رسیدم که اون درسته...
فعلا اینا یادم بود حالا تا بعد! خدایی ادبیات خوب بود اگر کمی خونده بودم!
اهان.... یه سری کتاب و اینا هم اورده بود که اینا نوشتهی کی هستن.... مثلا سه تا کتاب داده بود و خواسته بود که بگیم اینا به ترتیب کی نوشتتشون؟!
یه سوال دیگه هم یادم اومد که گفته بود کدام گزینه شعرای دوران خراسانی(سبک) بودن؟!
من زدم فردوسی و بلخی و یه بابای دیگه!!! ولی عذاب وژدان گرفتم که فردوسی اخرش واقعا خراسانی بود یا نه؟!) ولی بلخی رو چون اولین شاعر فارسی زبانه به یاد میاومد... تنها گزینهای که این دو تا رو کنار هم داشت هم این بود و من اینو زدم!!
در اینده دوستان از سوالات ریاضی و فیزیک نپرسن که عرض کردم به زبان چینی و جاپنی نوشته بودنشون و من نتونستم بخونم!!
اهان...!! یه سوال دیگه هم داده بود که کلیله و دمنهي اصلی از زبان........ و به وسیلهی ........ به زبان......... ترجمه شد!
همه اخرشون فارسی بود، ولی من گزینهای رو انتخاب کردم که نوشته بود هندی- توسط کی رو یادم نیست و به زبان فارسی....
ولی یادمه که کلیله و دمنه از هندی به عربی و از عربی به فارسی زیر نویس شد!! حالا نمیدونم درست زدم یا غلط... چون نوشته بود اصل کلیله و دمنه! و البته هندی به عربی هم نداشت!
---------
در خصوص زبان انگلیسی هم نوشته بود که یه متنی داده بود و بعد وسطش ۴ تا جای خالی نیگر داشته بود و شما باید پر میکردی....
کلمه ها به شدت همه میخوردن به جواب ها... با اینکه من کنکور زدن رو کلا مادر زاد بلدم و تست زن حرفهای تشریف دارم، واقعا مونده بودم و مجبور شدم که کل متن رو ترجمه کنم و بازم ۲ تا از کلمات رو با شک و تردید زدم!!!
دو تا متن هم اورده بود که راجع بهشون سوال پرسیده بود که متن طولانی بود و باز سوالاتش نیاز داشت که متن رو خونده باشی چون جواب ها استنباطی بود و من مجبور شدم سریع متن ها رو دوره بکنم...
( تو امتحان زبان، کلا اگر دایره لغات خوب باشه شما پیروزید و زیاد با گرامر کار نکرده بودن که در این خصوص به شدت من شانس اوردم!!(من گرامر رو بلد نیستم!!)
این جمله یعنی چی؟ واقعا؟:n04:نقل قول:
بعد کلیله و دمنه زبان اصلیشون سانسکریت بوده.
کاردانی دوره پودمانی رو میشه 2ساله تموم کرد؟ هر سال 3 پودمان باید خوند؟ کارشناسی ترمی چند سال طول میکشه؟
نه بابا.... این کنایه از بلکل نفهمیدن یه مطلب میباشه!!نقل قول:
این جمله یعنی چی؟ واقعا؟:n04:
جدی؟! ای لعنت به اون گزینه...!! یه دونه سانکسر داشت من فک کردم که این کلمههه رو حتی نمیتونم بخونمش چه برسه به اینکه گزینهی درست باشه!!:n02:
اگر نیوفتی اره(البته ۲ سال و نیم!)! و میشه گرفت اره.... و خبر ندارم! اگر قبول شدم هر وقت تموم کردم میگم! ولی فک کنم همون دو سال و نیمه باز....نقل قول:
کاردانی دوره پودمانی رو میشه 2ساله تموم کرد؟ هر سال 3 پودمان باید خوند؟ کارشناسی ترمی چند سال طول میکشه؟
مگه هر پودمان 4 ماه نیست؟ پس چرا پودمان 1 از اول مهر بود تا الان؟ پودمان 2 از وسط بهمن؟؟
یه چیزی هست به اسم پیچوندن سر و ته کلاس:n02:نقل قول:
سلام . اگر من کاردانی حقوق گرایش ثبت و بگیرم میتونم کنکور کاردانی به کارشناسی برای دانشگاه سراسری شرکت بکنم؟ اگر قبول بشم رشتم چی میشه در دانشگاه؟ چون علمی کاربردی فقط این گرایشو داره.
باید ببینید که ایا اصولا دانشگاهبرای کاردانی به کارشناسی دارن سراسری ها یا نه!نقل قول:
سلام . اگر من کاردانی حقوق گرایش ثبت و بگیرم میتونم کنکور کاردانی به کارشناسی برای دانشگاه سراسری شرکت بکنم؟ اگر قبول بشم رشتم چی میشه در دانشگاه؟ چون علمی کاربردی فقط این گرایشو داره.
اگر داشتن، شما میشی همون حقوق خودمون!
میگم این نتیجهی کنکور ما کی میاد؟! من ببینم جایی قبول شدم یا نه.... باید ماشینم رو بفروشم و خلاصه امادهی ترک شهرمون یه بار برای همیشه بشم....( خدا شاهده از این خرابشده بیرون برم دیگه فقط جنازم رو باید برگردونن!!)
ببخشید با توجه به اینکه در پودمانی انتخاب رشته و ساعتش دست خود آدم نیست می خواستم بدونم امکانش وجود داره که بشه بعدا یه جورایی بدون انصراف(چون قبلا یه بار از دانشگاه انصراف دادم) پودمانی رو تبدیل به ترمیش کرد که ساعت انتخاب کلاس ها دست خودم باشه ؟
مدرک دانشگاه علمی کاربردی در دانشگاه های خارج از کشور هم اعتبار داره ؟
برای ثبت نام پودمانی اصل دیپلم و تاییدش لازمه ؟ یا گواهی موقت دیپلم کفایت می کنه ؟ برای گرفتن تاییده باید چیکار کرد ؟
برای کارشناسی ارشد علمی کاربردی چه شرایطی لازمه ؟آیا امکانش هست اگه برم با یه جایی مثل کافی نت یا جای دیگه هماهنگ کنم و یه پولی هم بهشون بدم که منو به صورت فرمالیته و اسمی استخدام کنن و تا زمان ارشد سه سال سابقه کار رو داشته باشم و کارم برای ارشد خیلی سخت نباشه؟