آخرش می ارزه یا نه ؟نقل قول:
حدودا 300 الی 350 ! که خوب اصلا نمی ارزه!!
آخرش می ارزه یا نه ؟نقل قول:
حدودا 300 الی 350 ! که خوب اصلا نمی ارزه!!
شهاب با اسلیم مقایسه کرد که گفت نمیارزه.چون اسلیم امکانات جانبی بیشتری داره و همچنین گرمای کمتری تولید میکنه و ............نقل قول:
ولی در کل میارزه آرکید هم بخری چون دیگه دنگو فنگ هـک کردن نداره و با خیال راحت هـک میشه.ولی اسلیم ها ممکنه با آپدیت جدیدی که براش میاد هـکش یه نمه اذیت کنه
اگه بتونی با قیمت 300 یا کمتر گیر بیاری حتما میرزه :27:نقل قول:
از کجایه اصفهان این قیمت هارو گرفتی حتما مجتمع پارک!!!نقل قول:
چطوری همشهری:31:نقل قول:
سایت
تا 2-3 روز پیش 4 گیگ کپی خور رو می داد 450 اما دیروز 30 تومن اورد بالا کینکت هم 175 میدهکد:www.xboxworld.ir
یک هفته صبر کنی دوباره قیمت رو میاره پایین
البته من خودم می خواستم بخرم کلا به این نتیجه رسیدم آخر تابستون و اول پاییز بهترین موقع هست:20:
مجتمع پارک 2 نا مغازه داره یکی 4 گیگ کپی خور میده 750 :18: اون یکی میده 490 کپی خور 4 گیگ:13:(3 تا مغازه با هم فاصله دارن این 2 تا:27:)نقل قول:
توی چهار باغ یک گیم نت هست که 4 گیگ کپی نشده رو میده 460
چهارباغ عباسی که دوستان همین فروم معرفی کردن گفتن خوش قیمته آخرین قیمتی که گرفتم می گفت 510 تومن 4 گیگ:31:
حالا شما قیمت بهتری داری به ما بدی عزیز:20:
750ــه احتمالا 9504ــه...
نه بابا اصلا درست نمی دونه درایو چیهنقل قول:
بهش گفتم 200 و خورده ای بالاتر از بازارین البته با پوز خند:31:
بهش برخورد گفت من خودم مرجع بازارم:27:
برای این میگم نمیارزه چون یکی دو سال پیش که یعنی این کنسول جدید تر بود قیمتش بین 210 تا 230 بود!!نقل قول:
الان دست دومش 300 تا 350 هست!!
آیا به نظر شما درسته آدم با این قیمت بره مدلی که دیگه تولید نمیشه و مدل جدیدترش اومده و قیمتش هم بی خودی اینقدر زیاده رو بخره!؟
__________________________________________________ ________________________
__________________________________________________ _______________________
در ضمن یه حرفی هم با هم ولایتی های خودم دارم و اون اینکه اگه قصد خرید کنسول دارین بهترین کار خرید از تهران هست! متاسفانه توی اصفهان قیمت ها بدجوری کیلویی هست و هر کی روی هوا یه قیمتی میده!!
از تهران اگه خرید کنید خیلی به نفعتونه!
من از چند جای دیگه هم قیمت گرفتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا همشون دزدو کلاهبردارشدن تازه هیچ کدوم اخلاق هم ندارن انگاری ارث پدرشون را میخاند از ما
خداییش مملکته ما داریم.......:2:
میخاستم کینکت بخرم منصرف شدم
باورتون میشه یکجا میداد 250 کینکتو فکر میکنند ما احمقیم