نقل قول:
ها؟؟؟ یکم گیج زدم معادله ی سختی شد راستش اصلا نفهمیدم کدوم با کدوم؟؟؟
Printable View
نقل قول:
الله اعلم... دیگه من عقلم قد نمیده...
بابا این : "مونا جان کجایی گلم ؟" یعنی گوینده این مطلب با این جمله : دیگه نه دلم تنگه نه تو p30world احساس غربت میکنم... و این تو مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانمنقل قول:
چگونه دل اسیرت شد؟؟؟
قسم به شب نمیدانم...
نقل قول:
متاسفانه خیر این احساس غربت نکردن یه داستان دراز داره البته دیگه باید عوضش کنم ضایع شده شما هم این همه سوتی چه گیری دادی به اون جمله
مهدي جان شايد درايور اون كيس سيدي رايتر بوده و اون فايلها از جاي ديگه توي درايور كپي شده بوده.
مهدي جان شايد درايور اون كيس سيدي رايتر بوده و اون فايلها از جاي ديگه توي درايور كپي شده بوده.
بازم ضایع کردم اشتباه شد
اینم تست کردم روی سیستم خودم....نقل قول:
اگه اینطوری باشه باید هم محتوای موجود در سیدی نشون داده بشه و هم محتویاتی که از قبل کپی شده
جواب سؤال آقا مهدي......
استاد اسلايدهاي جلسه آخر رو روي فضاي خالي سي دي جلسه قبلي رايت كرده بوده(multi session)........
روي كامپيوتر اول سي.دي رام بوده و اسلايد دوم رو نتونسته بخونه.. (سي.دي رام قادر به خوندن سي.دي هاي multi session نيست...) كامپيوتر دوم سي.دي رايتر داشته و تونسته اون رو بخونه.........
و اين چه ربطي به سوتي داشت؟؟
کی گفته سی دی رام قادر به خواندن سی دی ها مولتی سیشن نیست ؟نقل قول:
جواب سؤال آقا مهدي......
استاد اسلايدهاي جلسه آخر رو روي فضاي خالي سي دي جلسه قبلي رايت كرده بوده(multi session)........
روي كامپيوتر اول سي.دي رام بوده و اسلايد دوم رو نتونسته بخونه.. (سي.دي رام قادر به خوندن سي.دي هاي multi session نيست...) كامپيوتر دوم سي.دي رايتر داشته و تونسته اون رو بخونه.........
و اين چه ربطي به سوتي داشت؟؟