نقل قول:
جالبه شما اگه نسخه نکست رو ببینی کلا متنفر می شی از هرچی فوتبال گیم هست نسخه های نکست فیفا 09 و فیفا 10 یک چیز در حد معجزه هستند. ولی خیلی عجیبه که بعضیا یا نمی کشن این مسئله رو با زور سعی دارن باور نکنن که فیفا نسخه نکست یک شاهکار به تمام معناست.
دوستان اینقدر روی این عقیده پافشاری نکنید که این بازی یک چیز ماورالطبیعست دوست دارین صدها ایراد از همین اعجوبه قرن براتون لیست کنم ؟ یک کم احساساتو کنار بزارید بابا دیگه چه خبره
آرمین جان از تو انتظار ندارم سر یک انتقاد بلافاصله عکس العمل نشون بدی .
بابا مسعود بخدا اینجوری نمیشه اگه ما بحثو شروع کنیم سر هر موردی یکی میگه یواش تر النگوم شکست یکی دیگه بهش برمیخوره که کمتر از گل به بازی نگفتیم و....
میخشید که من اینقدر صریح الهجه هستم .
نقل قول:
یا خدا !! مگه من از این باگ ها طرفداری کردم : :-/ ! ؟؟؟:18: هی میخوام هیچی نگم ... ! مگه من دفاع کردم ؟؟ تازه به حرف شما احترام گذاشتم و ویدیو رو کامل نگاه کردم ! مگر به جز این بود که گفتم تا حالا برای من رخ نداده ؟
گفتم یا نه ؟؟؟
معذت می خوام ولی این شمایی که هر کامنتی رو به دیده تعصب میخونی ! من هیچ وقت تعصب رو هیچ فوتبالی نداشتم ، هر کدوم که بهتر بود بیشتر بازی می کرد و البته الان هم همینطور ! قبلآ بازی های KonaMi رو کنسول PS1 عالی بود ، که من اکثرآ همونا رو بازی می کردم و فیفا خیلی کمتر چون موقع حرفی برای گفتن نداشت !
الان هم FIFA 10 و PES رو بازی می کنم ولی چون فیفا 10 خیلی بهتره برای من و بیشتر به من میسازه فیفا رو بازی می کنم. و همیشه دوست داشتم دو فوتبال عالی بشن که به نفعه یکی مثه من بشه!!
من نمی گم فیفا10 هوش مصنوعیش بالاست ! میگم از PES 2010 بهتره !
من نمی گم فیفا10 باگ و اشکال نداره ، میگم برای من تاحالا اون باگ های دروازه بان هیچ وقت پیش نیومده! حالا چون پیش نیومده شما باید به من بگید متعصب ؟
من هیچ وقت نگفتم فیفا10 یه شبیه سازه کامله ولی گفتم بهترین شبیه سازی که تا الان اومده.
اگه میشه تو کامنت نوشتنت یه تجدید نظر بکن !
شماها چقدر زود ناراحت میشن ! یعنی شما از اینکه من گفتم دارین تعصب به خرج میدین ناراحت شدی ؟؟؟؟ فکر نمیکنم اینجوری ما بتونیم به نتیجه ای برسیم .
راستی اگه ممکنه بفرمایید منظور شما کدوم حرفهاست ؟
اینا بیشتر حرفه تا عمل !
نقل قول:
این دوستمون راست میگه این باگ ها برای من هم پیش نیومده!!
به این دروازه بانا که نمیشه به این راحتیا گل زد!
مسعود جان من کلا این بازیو 4 ساعت بازی کردم اما توی همین 4 ساعت باگهایی از دروازه بان دیدم که بعضیاش خداییش خیلی ناجور بودن بعنوان مثال این مورد یادم مونده من توی یک بازی با بک کناریم میخواستم توپو سانتر کنم برای جناح مقابل بخاطر کم دقتی که داشتم توپم به سمت دروازه بان رفت دروازه بان که میخواست توپ به دستش نخوره که داور مثلا خطا نگیره یک دفه هل کرد توپو وارد دروازه خودی کرد و اینجوری شد که سر اشتباه فاحش دروازه بان یک گل باد آورده نصیب تیم حریف شد .
حالا من موندم چطوری میشه این باگها برای همه پیش میاد اما برای شما نه .
تا کامپیوتر وجود داره باگ هم وجود خواهد داشت .(تکبیر )
یک جمله که از بالایی هم قشنگ تره
هرگز نباید فراموش کنیم که :
تکامل در ظل تضاد است .