سلام بچه ها
من میخوام یه پلیر خیلی قوی که اونم بتونه صدای بیس و زیر رو به بهترین شکل پخش کنه معرفی کنید بخرم اخه من با N82 گوش میدم که اصلا پلیرش 2ریال نمی ارزه
ممنونتونم دوستای گلم
Printable View
سلام بچه ها
من میخوام یه پلیر خیلی قوی که اونم بتونه صدای بیس و زیر رو به بهترین شکل پخش کنه معرفی کنید بخرم اخه من با N82 گوش میدم که اصلا پلیرش 2ریال نمی ارزه
ممنونتونم دوستای گلم
با توجه به این که،چند مدت دیگه یکی از اقوام داره میره مکه ،حالا به نظر شما از بین همین x7 و پلیرهای جدید که فرمودید،با توجه به تمامی جوانب کدوم پلیر رو پیشنهاد میکنید.نقل قول:
بالاخره داشتن نرم افزار و کیفیت صدایی قابل قبولیک برند دیگه، میتونه با کیفیت صدای برندایی مثل كووان برابری کنه...
ممنون...:10:
معنیش این نیست هر جا اسمش خارجه از ایران بازار بهتری داره من اصلا فکر نکنم حتی کسی اونجا بدونه این برند چی میفروشه.نقل قول:
درسته کیفیت کوون خوبه ولی خیلی فراگیر نیست بجز سامسونگ بقیه برندهای کره ایی هدف گیریشون بازار داخلی خودشون هست و این طرفدارهای اون ها رو واقعا آزار میده انگار بقیه دنیا اصلا وجود ندارند.
شما به سایت اینگلیسی زبان این شرکت مراجه کنید میبینید تو ایران نماینده رسمی داره و شما هم محتمل تهران هستی برای همین هزینه خرید حضوری تو ایران از هزینه خرید اینترنتی با احتساب هزینه حمل کمتر میشه.(اگه بخوای از عربستان بخری با اون محدودیت زمانی)
با خودت هست ...
میدونی این به شما بستگی داره که کیفیت رو تا چه حد بهش اهمیت میدی برای کسی مثل من که صبح تا شب یه هدفون تو گوشش هست فقط و فقط کیفیت صدا مهمه نه هیچ چیز دیگه برای همین فقط دنبال همچین چیزهایی هستم.شم ا خودت باید به حد نیازت برسی که به چه نوع وسیله ایی قانع میشی ...
سلام اتفاقا منم یه mp3 player خوب میخوام که هم قیمتش مناسب باسه مثلا در حد 90000 تومن، هم اینکه ضبط وپخش صداش خیلی خوب باشه شارژشم برای مدت طولانی بمونه چون مهم ترین مورد استفادم ضبط صداس اگر بتونه رکوردارم رو صفحه نشون بده که چه بهترراستی خودش usb مستقیم داشته باشه تا راحت به کامپیوتر نصب شه
اگه میخوای خرج کنی یه j3 بگیر . با یه iem خوب اگرم نه یه i9 بگیر . هیچ پلیری مثل cowon ها صدای زیر رو نمیتونه تولید کنه . بهترین cowon هم فعلا j3 هست .نقل قول:
سلام بچه ها
ممنونتونم دوستای گلم
راستی رنج قیمتت چقدره ؟
sandisk sansa clip plus بهترین صدای flat رو داره ولی ضبط صداش خیلی جالب نیست . 4 گیگش 60 تومنه ....نقل قول:
سلام اتفاقا منم یه mp3 player خوب میخوام که هم قیمتش مناسب باسه مثلا در حد 90000 تومن، هم اینکه ضبط وپخش صداش خیلی خوب باشه شارژشم برای مدت طولانی بمونه چون مهم ترین مورد استفادم ضبط صداس اگر بتونه رکوردارم رو صفحه نشون بده که چه بهترراستی خودش usb مستقیم داشته باشه تا راحت به کامپیوتر نصب شه
سلام دوستان.یه راهنمایی میخواستم....
من یه پلیر x-fi2 دارم کیفیت صداش هم به نظرم خیلی خوبه فقط یکم صداش شارپ هست....
حالا میخواستم بدونم پلیری هست که کیفیت صدای عالی داشته باشه ولی صفحه نمایش و پخش ویدیو اصلا اصلا برام مهم نیست..
اصلا ارزش داره بجاش بخرم؟
ممنون:11:
شما به جای تعویض پلیر باید به فکر تعویض هدفونت باشی .
البته گلیر بهتر هم هست . این لیست بهترین پلیر های 2010 از دید abi . البته انتظار نداشته باش فرقشون از زمین تا آسمون باشه .
کد:http://anythingbutipod.com/2010/12/top-5-mp3-players-of-2010/
سلام دوستان عزیز.
من یک MP3 Player می خوام با قیمت حدود 50-55. که این امکانات را داشته باشه :
حداقل 2 GB حافظه
کیفیت پخش خوب .
قابلیت نگه داری شارژ بالا.
و اینکه آیا این MP3 Player فقط با کیس شارژ میشه یا به طور مستقیم هم میشه ؟
پیشنهاد شما چیه ؟
MP4 تو این رنج قیمت چی داریم ؟
ممنون.
pmp خوب که نداریم . mp3 هم که clip هست که تمام نیازهای شما رو برطرف میکنه . عمر باطریش 15 ساعته .
اتفاقا من كه سانسا plusدارم از فاصله ي 3-4 متري خيلي خوب ضبط ميكنه ولي بيشتر نه ولي فواصل نزديك كارامده .نقل قول: