گویا من یه سوتی دادم که سرعت اینترنتم توی اوبونتو به شدت کم شده. با لایو این مشکل رو ندارم. تنظیمات شبکه کجا ذخیره می شه؟
بعد این که از کجا بفهمم که تنظیمات کاربر خودم باعث این مشکل شده یا روت؟
Printable View
گویا من یه سوتی دادم که سرعت اینترنتم توی اوبونتو به شدت کم شده. با لایو این مشکل رو ندارم. تنظیمات شبکه کجا ذخیره می شه؟
البته اینو بگم که هدف من جاسوسی نیست . ولی خوب فکر میکنم باید همه چیز تحت کنترل ادمین باشه . من که کلا سیستم رو بردم رو لینوکس یه مقدار در بعضی کانقیگ ها به مشکل برخورد کردم به خصوص که سیستم فقط ُText Mode باشه (البته این مشکل از جانب من هست ) ولی خوب دست و پا شکسته دارم میرم جلو . زمانی که ویندوز سرور بود یه سری کارها و نرم افزارها رو میتونستم نصب کنم و محدودیت هایی در پهنای باند ایجاد کنم ولی الان همه به صورت کامل دارند از \هنای باند استفاده میکنند . هنوز نتونستم به یه کانفیگ درست در اسکوید برسم . خوب البته باز از ناشی گری من هستش ولی خوب با دوستانی چون شما تا حدودی دارم پیشزفت میکنم . الان تا ۹۵ درصد خودم سوءیچ کردم به لینوکس فقط ۵ درصد مونده که اونم انشالله به همین زودی به صورت کامل می پیوندم ...نقل قول:
به هر حال در برخی از موارد کمکم کنید ممنون میشم
تا اونجایی که من میدونم تو اوبنتو این مشکل وجود نداره ولی در فدورا یه مقدار افت سرعت محسوس تره .نقل قول:
تنضیمات شبکه هم در :
البته در این مسیر شما باید به دایرکتورهای مختلف برید . بسته به کاری که دارید .کد:/etc/network
با سلام
من دیشب کوبونتو رو نصب کردم
ولی چندتا مشکل دارم
1- خیلی کند هستش یعنی وقتی پنجره ای میفرستم پایین یا میارم بالا خیلی کند هستش
2- نتونستم کانکشن DSL توش بسازم ولی توی اوبونتو راحت این کار کردم
3- نتونستم توش Keyboar Layout رو واسه فارسی تنظیم کنم
ممنون میشم جواب بدید
نقل قول:
سلام دوست عزيزم . واسه اولي مشكلتون كه شما بايد كارت گرافيكو به همرا lib ها نصب كنيد.
كانكشن dsl هم مثل محيط gnome هست . ميتونيد در نوار ابزار تنظيم كنيد يا در system setting
و اخرين مشكل هم ميتونستيد موقع نصب فارسي را معرفي كنيد . حالا هم در system setting ميتونيد اين كار را بكنيد . بعضي وقتها هم نيازه به اينترنت متصل باشيد . اما من حس ميكنم كوبونتو شما خوب نصب نشده .
البته از اين مشكلات عجيب كوبونتو زياد داره
سلام دوستان . عزيزان وقتي كه لينوكس نصبه و ما ويندوز كنارش نصب مي كنيم MBR مي پره و فقط ويندوز بالا مياد
خب چطور ميتونم GRUB را نصب كنم تا بعد نصب ويندوز بتونم از لينوكس هم استفاده كنم ؟
تشكر
دوست عزیز من درایور کارت گرافیک رو نصب کردمنقل قول:
در مورد بقیه جواب هاتون من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم دقیقا آدرس بدید
بنام خداکلا یه بار تنظیمات برای کل لینوکستون بیشتر نیست که اونم فقط با دسترسی روت قابل تغییر و در بیشتر توزیعها حتی قابل دیدن هستشنقل قول:
البته طبق سوال شما منظور تنظیمات اولیه هستش
ifconfig
cat /etc/reslov.conf
route
....
ببین هر کسی مسئول اعمال خودشه و من نمی خوام دخالت کنمنقل قول:
ولی نظر من اینه که این دخالت، کنجکاوی در مسائل خصوصی دیگرانه
بهرحال چشم تا اونجایی که بدونم در خدمتم ولی خوب سرم خیلی شلوغه خودم دارم روی openldap+samba به یه صورت خاص کار می کنم که وقت زیادی ازم می گیره و فکرمو خیلی درگیر کرده
سوال سوم رو چیزی اصلا در موردش نمی گم چون بارها در موردش صحبت شده و شما توی فهرستو نگاه کنی حتما به جواب می رسینقل قول:
۱- با این اطلاعات کم نمی شه نظر درستی داد اما فکر نکنم به کارت گرافیک ربط داشته باشه و حتی بدون نصب کردن شتابدهنده سه بعدی و با درایور xorg هم نباید مشکلی پیش بیاد
اگر از کارت گرافیک باشه اصلا محیط گرافیکی بالا نمیاد
به نظر من رم و swap رو چک کن
۲- اول از همه بگو ببینم مودمت با پورت لن وصله یا usb?
باید گراب رو دوباره برگردونیدنقل قول:
به فهرست مراجعه کن
من چند روز اوبونتو 9.07 استفاده كردم و autologin رو فعال كردم ديگه نمي تونم لاگ اين بشم؟!؟!
البته سعي كردم با دستور startx وارد بشوم نتونستم چون xserver فعال هست چطوري بايد autologin رو غير فعال كنم ضمنا مطئن هستم كه مشكل از تنظيمات xorg نيست