-
آقا يه پروژه جديد باسه پنل اكسپريا شروع كردم البته الان تو مرحله ي طراحي رو كاغذ ولي اگه بتونم دقيقا همونواجرا كنم مي شه بهترين پنل اكسپريا ي جهان
باسش Movie manager هم گزاشتم يعني يه چيزي مثل مويوزيك پلير ولي باسه فيلم كه امكاناتش باسه فيلمه مثلا تقسيم بندي بر اثاث اسم كارگردان يا سال توليد و خيلي چيزاي ديگه
باسه همين شديدا به كمك كساني كه برنامه نويسي و HTML خيلي حاليشونه نياز دارم اگه كسي هست خبر بده
در ضمن كسي ميدونه Visual Studio رو از كجا مي تونم گير بيارم نرم افزار اصلي يه پنل ساختنه
دوستاني هم كه تجربه ي مشابهي داشتن هم مارو از تجربياتشون آگاه كنن
به زودي چنتا اسكرين شات ازقسمت هاي مختلف پنل براتون ميزارم
-
دوستان میدونه چطوری میشه واسه ppc تم متحرک نصب کرد یا تصاویر فلش رو انداخت بک گراند؟
-
-
سلام من هم امروز این گوشی رو به قیمت 540 خریدم . فقط الان یه مشکلی دارم اونم اینکه بلوتوث این گوشی ساعت mbw-150 رو میشناسه ولی ساعت این گوشی رو نمیشناسه هر چی تلاش کردم نشد شما دوستان میدونید علت چیه ؟ باید آپگرید کنم گوشی رو یا نه اشکالی نداره بلوتوسش ؟ ساعت رو هم با گوشی p1 امتحان کردم براحتی همدیگه رو شناسایی میکنن و قشنگ کار میکنه !!
-
آخه تبعیض تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ت فاوت تا چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19:
امروز رفتم از شهرمون(تبریز) x1 بگیرم.واقعا اعصابم داغون شد.:4::4::4::4::4:
قیمت بدون گارانتی میگن 660 تومن.یه یارو خوشگله :34::34: بود کم مونده بود دعوام بشه باهاش.
گارانتی سیتادل هم بود 700 تومن که فکر کنم این یکی یکمی بهتر بود ولی خیلی گرونه.....:18::18::18:
-
اگه اینطوره از این سایته بخری بهتره
کد:
http://www.gooshishop.com/ItemsList.aspx?BrandId=21
زده 575 با گارانتی (الکیه) پارسه
از مدیریت خواهشمندم این پست رو پاک کنه تکراری شد سپاس
-
اگه اینطوره گوشی رو از گوشی شاپ بخری بهتره زده 575 با گارانتی پارسه (الکی)
نمیارزه بیای تهران خرجت بیشتر میشه...
اینم آدرسش
کد:
http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=496
امیدوارم کارم خلاف قوانین سایت نباشه...
سپاس
-
بچه خواهشا به من کمک کنید بلوتوسش فقط میگیره ارسال نمیکنه . همونطور که در پست شماه 2504 گفتم حتی ساعت mbw-150 رو هم نتونستم با هاش به کار بندازم . آپدیتش هم کردم ولی بلوتوث همچنان ایراد داره و لی سرعتش به نظر بیشتر شد
-
با معرفتها کجایید بابا حالا که ما امروز x1 خریدیم هیچ کدوم نیستید !
-
مبارک باشه انگار امروز هیشکس تو فروم نیست انگار واسه شهادته...
دقیقآ مشکلت چیه مگه با p1 چیکار میکنه که با اکسپریا نمیشه؟ احتمالآ یکم تنظیمش سخته...
بلوتوس نمیفرسته؟ مگه میشه؟ حتمآ بلد نیستی(جسارت نشه)
سپاس