من تونستم رمز گشايي كنمشنقل قول:
((IDM رو نصب كردم روي هر فايل كليك مي كنم كه دانلود بشه اين ارور رو ميده))
نتيجه:عكسشون هم اشتباهيه.
Printable View
من تونستم رمز گشايي كنمشنقل قول:
((IDM رو نصب كردم روي هر فايل كليك مي كنم كه دانلود بشه اين ارور رو ميده))
نتيجه:عكسشون هم اشتباهيه.
آفرین... شما رو باید توی ورژنهای بالاتر OS به عنوان Encryptor استفاده کرد :دی ( Kiddin )نقل قول:
اما این ارور چه ارتباطی به IDM داره ؟ به قول شما عکس رو اشتباهی گزاشتن به نظر من.
این صفحه مربوط به نصب آویرا هست که برای دومین بار داره نصب میشه ، یعنی آویرا الان نصب هست میخواد دوباره Modify بشه.
Take Care:40:
نقل قول:
سلام
شرمنده
بعضی اوقات مرورگر قاطی می کند و حرف های d و ی را نمی زند
شرمنده به هر حال
ببینید من به تازگی
internet downloadmanager
را نصب کردم
از اون به بعد
روی هر لینک دانلود کلیک می کنم
این پنجره می آید
علتش چیه و باید چکار کرد
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
نقل قول:
مرسی ممنون از شما
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
نصب عکس را اشتباه نگذاشتم
پس با این حساب مشکلتون رو اینجا بپرسین دوست من.:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care:40:
سلام چکار کنم اوریا خود کار وقتی ویروسی را پیدا کرد به قرنطینه بفرسته و از من سوال نکنه مرسی
راستش من برای اولین بار اوریا نصب کردم و کار باهش رو بلد نیستم. الان اسکن سریع میکنم 3 تا ویروس پیدا میکنه و به قرنطینه میفرسته منم از قرنطینه حذف میکنم و لی باز اسکن میکنم ههمون 3 ویروس رو دوباره پیدا میکنه جریان چیه؟
به نظرم چون شما فابلاتونو از تو قرنطینه پاک می کنید و دوباره ویروس یابی می کنید اونارو باز شناسایی می کنه و به قرنطینه میفرستهنقل قول:
این مشگلم حل شده الان فقط میخوام بدونم چجوری میشه کاری کرد که اتوماتیک اپتودیت نکنه؟
نقل قول:
من اینترنت سیکروبتی 2012 دارم ولی با این کار غیر فعال نمیشه لطفا یکی کمکم کنه خیلی برام مهمه چون اینترنتم محدود هست مرسی