نقل قول:مشکل سراسریه صبانت شاتل و مخابرات و بقیه هم قطع بودننقل قول:
Printable View
نقل قول:مشکل سراسریه صبانت شاتل و مخابرات و بقیه هم قطع بودننقل قول:
خوب خدا رو شکر مثل اینکه مشکل حل شده...
من امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی صبانت گفت مشکل سراسری هست و از تهران قطع شده. شهر های دیگه هم همینطوری بوده؟
بقیه هم قطع بودن
ديروز به دليل ورود امام خميني كل شبكه مختل بوده!
نظرتون چیه می خوام باز (بعد چندین ماه ) باز صبا بگیرم 1 مگ 89 تومن 6 ماه 12 گیگ ؟
گزینه ی بهتری بنظرم نبود ؟ هست آیا ؟
قیمت 1 مگ بقیه گرونه و شاتل هم که 1 مگ نداره مهتاب ( همون آفتاب ) نماینده ی دزد آنلاین هم پول 6 ماه اینو واسه یک ماش باید بدی هر چند حجمش بیشتره و........
خوبه! بگيرين. واسه كافي نت يا شركتي چيزي ميخواي يك مگ رو؟؟
راستي چرا توي امضات نوشتي از صبا نت نگيرين؟!!! ( دليلش رو پ خ كن واسم!) من تازگي ثبت نام كردم واسه صبا.
سلام.
با روزی 3-4 ساعت وبگردی و حدودا روزی بین 50 تا 100 مگ دانلود به نظر شما کدوم بهتره:
1-سرعت 128 و محدودیت 9 گیگ(3 ماهه)
2-سرعت 1 و محدودیت 6 گیگ (3ماهه)
و یک پیشنهاد:
کسایی که adsl دارن بیان و مصرف و سرعتشون رو بگن تا کسایی مثل من که میخوان adsl بگیرن سردرگم نباشن:11:
سلامنقل قول:
اکانت 128 میشه همون روزی 56 مگابایت.اگر معمولا دانلود دارید قطعا سه گیگ بیشتر بدرد میخوره اما اگر زیاد از اینترنت استفاده نمی کنید و دوست دارید همون لحظاتی رو که صرف میکنید سریع به کارهاتون برسید خب سرویس 1 مگ میتونه قدری بهتون ارامش بده.
بنده دو سال سرویس 9 گیگ داشتم که برای مصرف من کافی بود.الان برای اولین بار 1 مگ گرفتم تست کنم.سرعت بروز کردن تغییر محسوسی نکرده اما سرعت دنلود از 100 پایینتر نمیاد.
باز هم این شما و نوع استفاده شما معلوم میکنه که چه اکانتی مناسب شماست.
اگه دقیقا روزی 100 مگ دانلود داشته باشی در 3 ماه میشه 9 گیگ مصرف :31:نقل قول:
با گزينه ي اولت موافقم